Evet, yaparım sen paradan bahset
Hayır, dünyaları verseler yapmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sonuçta biz sevdiklerimize karşı son vazifemizi yapmamız için, birileri bu işi yapmak zorunda!
Bir hayat yaşıyorsun ve yakınların için, insanlar için yapmadığın ilik kalmıyor, sonra da bir gün ölüyorsun, belki de bedenini uzaktan izleyip, ona neler yaptıklarını görüyorsun!
İnsan, kırılır bence, öyle ölüp yerinde yatan ve hiç bir şekilde bir şey yapamayan, daha doğrusu yapamayan bendeninden korkandan!
Ben insanlık namına yaparım, çünkü sonuçta birileri bunu yapmak zorunda, onları o şekilde terk etme, bence normal aklı başında insan için değil!
Yaparım diyenlerin oranı yüksek çıkmış ama o kadar da kolay değil. Özellikle geceleri hastanelerin en sessiz ve en ürkütücü yerleri morglar oluyor. Bir de zaman zaman öldükten birkaç saat sonra bir şekilde kendine gelen ve yaşamaya devam eden insanların haberlerini sıkça okuyoruz. Düşünsenize, onlardan birinin sizin nöbetinize denk geldiğini.. Bence para için yapılacak bir iş değil..
Ben paranormal olayları kafamda kuran bir insanım. Korku temalı şeyleri izlemeyi çok severim. çoğunlukla korkmam makarasını tutarım. Kahkaha ile izlediğim korku filmi de vardır. Ama Korkmadığım bir videodan, filmden akşamına öyle şeyler aklımdan geçer ki uyuyamam. Yani morgda hiçbir olaya denk gelmesem bile deli gibi kendimi korkutur paranoyak gibi kendimde akli hasar bırakabilirim. Bu yüzden binlerce dolar verseler bile yapmam yani
Diriler ile uğraşılmaz ölününde sesi çıkmaz
O yüzden yaparım hatta kendime daha çok vaktim olur ve ibret almak daha kolay olur bence Birgün geleceğim yeri unutmamış olurum en azından
Dünya bize ölümü hatırlatan şeylerden uzakta tutuyor çünkü
💂♂️☠️🧟♀️🧟🧟♂️😵😵⚱️💀🪦👻🏴☠️⚰️
Cevap
49Cevap
tabi ki yapardım yeter ki maaşı iyi olsun benim için. şu an çünkü maaşım yok. bunun dışında mezar morg hiç fark etmez bekçilik yapardım. hatta benim için de güzel olurdu alışmış olurdum.
Ölüden değil diriden korkun derler ama ben yine de yapamam ya zor gerçi stajda ölü bebeklere dokunup bakabiliyordum ama bilemedim. Kararsız yapım burada da buldu beni 😅😂
Hayır yapamam çünkü okadar cesaretli bir insan değilim hadi bir şekilde bir gece durdum diyelim onun olumsuz etkisinden haftalarca kurtulamam piskolojik olarak etkilenirim
Benim yapabileceğim bir meslek değil, korkudan değil sadece morgun ve morgun bulunduğu o bodrum katının kasvetli katı havasını sevmiyorum.
Bir babam öldüğünde girdim morga bir tek o zaman ürkmedim.
Yalnız para için morg bekçiliği yapmam. Son derece gergin olurum birde benim şansıma dirilen olur. 🙄
Yaparım beli bir süreden sonra korkutucu etkisi geçer ve normal gelir.. bu yüzden pekte önemli değil. Ama kendimi korumam için bişeyler vermeleri gerekiyor.
Eve iş getirmedikten sonra sorun olmaz🤣
Asla isterse ülkeyi versinler yine yapmam olumden korkmam ama ölüden çok korkarım ben
@Need4Read noldu ☺🙄
@Need4Read 🙃
Zor bir şey değil, diriden korkmadık ölüden mi korkacağız?
Parasız da yaparım. Ölülerin varlığı insana doğruluğu hatırlatıyor.
Yaparım. Pek korkum yok. Ölüp gitmişler işte. Otur flim izle, kitap oku. Olmadı ölülere dert anlatırsın belki dinlerler : D
Morgda işe başladım ama iki gün sonra işi bıraktım, neden mi?
Arkadaş her kes yatıyordu, bir ben çalışıyordum, kanıma dokundu😜😅
Valla dirilerle uğraşıcağıma ölülerle takılırım daha iyi. Ses şamata yok herkes uyuyor bende uyurum. :D
kimse size yüksek maaşla morgta bekçilik yaptırmaz, çünkü asgari ücretle yaptırıyorlar o işi :D
şuanki işimden daha yüksek bir maaş vereceklerse yaparım neden yapmayayım, ama sanmıyorum o kadar para vereceklerini.
bazıları cesetlere felan takıntıldır. bende öyle bir durum olmaz ama sonuçta ekmek parası yani çekinmem korkmam
Hiç bir işi parası için yapmadım, yapmam.. İşi seviyorsam her türlü eziyetine katlanıyorum..
#Vesselam
Kendimi sıcak tuttuğum sürece gece bekçiliği yaparım.
Yaparım ölüden korkmam ben mezarlıktan sabahladigim günleri bilirim.
Kadın, erkek farketmez bazen istemediğimiz şeyler ya da olmaması gereken şeyler olabilir değil mi? Ben de aynı durumu yaşamış olabilirim.
Yapmam ben böyle şeyler morgu üstüme yapsalar bile shkd
He dimi ya :D
Yok ya, muhtemelen öyle bir şey olursa ben korkudan kafasını parçalarım ölmediyse de ölür djkd
🙄🙄 korkunç
yaparım, karşılıksız da yaparım. morga gizli gizli girmiştim. 🤦🏼♀️
sadece bir gece ama sıkılırım çünkü
Neden girdin ki
canım sıkıldı
canım sıkkın olunca gece gidip hastanede uyuyorum da
Yapardım, oh ne de güzel olurdu. Uğraşacak kimse yok, olanlar da ölü.
Morga 1 defa sevdiğiniz biri için girdiyseniz sonrası çok zor olmuyor
Çok para vermelerine gerek yok bile. Ilgimi çekiyor. 🙂
evett, cesetlere karşı ilgim var zaten seve seve yaparım
Canlılar daha ürkütücü çalışırım:) kulaklık takınca korkmam galiba🙄
aslında gereksiz yere korkuyoruz hatta korkulcak en son yer belkide. adam orada cansız yatıyor ne yapabilirki. ne demiş memati. diriden korkmadık ölüden mi korkcaz :D
ben işimden memnunum :D :D
Yaparım ya korkacak olursamda zamanla alışırım yani.
Yaparım ölüden korkma diriden kork demişler..
Her şey para değil. O psikolojiyi kaldırmak lazım. O yüzden para bir yere kadar.
Yapardım sessiz, sakin, huzurlu bir gece ohh miss
Üste birde maaş vereceklerki on numara
Yaparım. Ölünün kendine faydası yok bana ne zararı olacak
Daha dün bir cenazeyi ellerimle kaldırıp tabuta koydum parasıda güzel olursa neden olmasın
Su an ki isimden de dah fazla olacaksa , ederim.
her şey para değil. Bedava da yaparım. Korkulacak biyer değil ki 🤷♂️
Ölünün neyini bekliycez morgdan ölü çalan mı var mış mmk
Yaparım da ben uyukusuz gece nasıl duracam onu düşünürüm. Korkmam yoksa.
Yüksek maaşa gerek yok 20k versinler yaparım
Neden yapmayayım ki? Takar kulaklığımı oturur yemek yerim
Yapabilirim.. ölüden korkmam.. ama yapar mıyım bilmiyorum
Canlılardan korkmak gerek. Morgda kimden ve neden korkacağım?
Ölünün yanında bile uyurum bana koymaz o işler
Yaparım tabikide iş iştir boş durma beleş çalış demişler
Ne kadar yüksek ama bayağı yüksek olursa yaparım.
Hayır, ölüden de diriden de çok korkarım ben.
Asıl tehlikeli olan yaşayanlar ama yine de yapamam sanırım
Gayet güzel bir iş. 😉 insanın yaşayanından korkmak lazım
Evet yaparım ve ayrıca ben ölülerden değil dirilerden korkarım
beyaz kefenden kalkıp bağlı çenesiyle bizi ham mi yapacak korku neden
ölüden kim korkarki zaten nabzı atmayan bir canlıdan neden korkayım yaparım ben
Şu bir gerçek
ASIL KORKULMASI GEREKEN DİRİ İNSANLAR
Millet burada aylık 300 tl dötünü öttürürken morgda çalışmaya burun kıvırıyor AAAHQŞSİFŞSİFV
Gerçekler acıdır mod abi yorumu kaldırabilirsin
Yapmam çünkü cok korkarım
Yaşayanlar kadar ciğerimi yakmazlar.. kabul ederim
Ben yapardım hiç sorun etmem
Hayır yapamazdım...
Çok basit bir iş yapardım.
Yapmam..
Aynı parayı başka meslekle de yaparım.
Yapılır ne var cansız insanlar ölmüş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?