Selam 👋
Dil okulu için Malta’ya geldim. Burada restoranda bulaşıkçı olarak çalışıyorum.
Bana akşam 6 gece 3 çalışır mısın ekstra para veririz diye teklif ettiler.
9 saat için normalde 90€ ödeme yapıyorlar ama gece tarifesi 150€ ve ilk gece mesaimi dün aldım 😊

peki siz ekstra maaş için gece çalışır mısınız?
Not: Şu an da her şeyi makinaya attım mutfağı temizledim 2 saat sonra çıkıcam 😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Neden olmasın? Zaten gidiş amacın o. Ayrıca soruyu neden gizli sordun ki? Bence çoğu kişi kim olduğunu anlamıştır. :-)
Beni kimse tanımaz ki buralarda 😅
Mesaj yazıp, ispatlayacaktım ama kutu her zamanki gibi kapalı. Seni takip ediyorum. Eğer test etmek istiyorsan sen bana mesaj yazabilirsin veya dilersen profilinin linkini buraya koyabilirim veya yaptığın gerçek mesleği yazabilirim :-)
Seni, sorularını ve görüşlerini takip ediyorum. Tabii ki sadece bu siteden. Gerçek hayattan değil. :-)
Bay Sherlock 🧐 beni kime benzettin bilmiyorum ama benim mesaj kutum kapalı bildin. Ama buradaki kızların hepsinin mesaj kutusunun kapalı olduğuna eminim 😂 bunun için kabin olmaya gerek yok. Benim zaten 19 takipçim var kimse tanımaz buralarda diye düşünüyorum.
Olabilir tabii.
Ama o zaman Malta'da bu yaz senin gibi çalışan birisi daha var Türkiye'den. Hatta O, geçen yaz da orada çalışmıştı. Bu yaz da gideceğini yine burada, forumda yani, herkese açıkça söylemişti. Ada çok büyük değil. Eğer dilersen bulabilirsin onu. :-)
Malta'da bulunma konusu biraz spesifik bir konu. Çok sık duymuyoruz gideni hele orada yazları çalışanı. O yüzden aklımda kalmış sadece. özel bir hafiyelik durumu yok yani. 😅
Türkiye’den çok var buralarda. Bu gun 2 tane denk geldi. Hatta bir Türk sokağı varmış gecen hafta o sokağa gittik sokakta Türkçe panolar var her yerde lüks arabalar var sonra binanın duvarına kurusun diye halı serenleri gördüm ve aha bunlar Türk dedim 🤣
Ah evet. Malta vatandaşlığı oldukça kolay alınıyor ve bu yüzden zenginler açısından popüler. O bakımdan çok Türk görmekte haklısın.
Ben bir önceki yorumda cümleyi eksik kurdum; bu sitede üye olup da yazları Malta'da çalışmaktan bahseden pek rastlanmıyor. En azından ben rastlamadım. Olabilir elbette tabii.
Başa dönecek olursak, madem çalışmak için oradasın; eh döviz kurlarının da ülkemizdeki hali ortada; o zaman biraz daha fazla çalışıp, daha fazla para kazanmak gayet iyi fikir. Bence doğrusunu yapmışsın. 👏👍😊
Çalış knk da emeklilik içinde yap bir şeyler
Emeklilik mi 😂 hayatımda ilk defa bir yerde çalışmaya başlayalı henüz 23 gün oldu. Haziranin ilk haftası okulum başladı. 7 haziranda çalışmaya başladım ve şimdiden emeklilik düşünemem. Şu an sadece bu günü düşünüyorum 😌
Tamam düşünme
Kız sen aynı resim aynı soruyu kelimesi kelimesine sordn ne bu bidaha bidaha aynı şeyi sormak
Harikasın
Eyw 🙌
Çok güzel
Fırsat
👍🏻😊
Okula 2250€ ödedim bedavaya getiriyorum 😅
Keşke herkes senin gibi olsaydı
Cesaret taklit edilemeyecek bir şeydir 😎💪
Tek başıma çat pat İngilizce ile kursu satın aldım geldim. Çok güzel arkadaşlıklar kurdum öneririm
Bende yurtdışına gidip geliyorum zaten 😄
Eğer eğitimini etkilemeyecekse neden olmasın
Okul lüks dershaneler, kolejler gibi. Turkiyedeki Okullarda gördüğün sıkıcı dersleri unut hem eğlenceli hem akılda kalıcı. Ben 23 günde inanılmaz derece kat ettim 😊
Hee işin derslerimi etkileme kısmına gelirsek derslerim öğlen 1 de başlıyor ben 12 de kalkıyorum kahvaltı yapıp okula gidiyorum kısaca etkilemiyor 😂
O zaman çalış tabi neden olmasın
Çalışırım
Abim de malta da yaşıyo 😂😂