Çikolata fazla heyecan yapıyor sana galiba sakin🤣🤣🤣 mezarlıklar en güvenli alanlar bana göre tabii ölüler değil asıl canlı insanlar daha tehlikeli ben varım adres gönder yarın iş başı yapayım sana da komisyon veririm. Şu işi hallet Bi zahmet😎
Hayatımın sonuna kadar yapmam, aylık maaş alıcaksam bir yıl boyunca belki yapabilirim. Mezarlıklar korkulacak yerler değil bence. Ben böyle paranormal şeylere inanmam yani. Ölü insanlar var ayağının altında, bir tek o belki ürkütebilir. Ya da ürkütmekten çok rahatsız edici olabilir o kadar. Başka da bir sorun göremiyorum açıkçası.
Evet yapardım tabi ki. benim için parası yani maaşı daha çok önemli. zaten mezarlık gibi yerlerden korkmam. asıl orada bulunan veya bulunabilecek tehlikeli insanlar olabilir. yani sonuçta dışarı zaman geçiren ya da tek dolaşan tehlikeli tipler var. ama yine de buna rağmen 30 bin iyi bir maaş bu yüzden koşarak giderdim yani kabul ederdim teklifi.
Yaparım hocam. Zerre kadar da tedirgin olmam. İnsana zarar ölüden değil diriden gelir. Gece çok mezardan geçtim hiçte etkilenmem. Genel olarak etkilenilmesinin sebebi insanlar ölümü hatırlıyor ve tedirgin oluyor. Yoksa korkacak hiçbir şey yok :)
Yapamam ben mezardan korkuyorum bazen gidip yeraltı röportaj izliyorum adam diyor gömülen kişinin midesi mezarda patlayınca dışardan bile duyuluyor ben kafayı yerim o sesi duysam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Mezarlıklarla alıp veremediğin ne senin?
Çikolata fazla heyecan yapıyor sana galiba sakin🤣🤣🤣 mezarlıklar en güvenli alanlar bana göre tabii ölüler değil asıl canlı insanlar daha tehlikeli ben varım adres gönder yarın iş başı yapayım sana da komisyon veririm. Şu işi hallet Bi zahmet😎
Oo en sevdiğim artı çikolata 😂
Diyetteyim diyette 🤣
Hayatımın sonuna kadar yapmam, aylık maaş alıcaksam bir yıl boyunca belki yapabilirim. Mezarlıklar korkulacak yerler değil bence. Ben böyle paranormal şeylere inanmam yani. Ölü insanlar var ayağının altında, bir tek o belki ürkütebilir. Ya da ürkütmekten çok rahatsız edici olabilir o kadar. Başka da bir sorun göremiyorum açıkçası.
Evet yapardım tabi ki. benim için parası yani maaşı daha çok önemli. zaten mezarlık gibi yerlerden korkmam. asıl orada bulunan veya bulunabilecek tehlikeli insanlar olabilir. yani sonuçta dışarı zaman geçiren ya da tek dolaşan tehlikeli tipler var. ama yine de buna rağmen 30 bin iyi bir maaş bu yüzden koşarak giderdim yani kabul ederdim teklifi.
300.000 diye okudum. İçinden bile geçerim dicektim tam.30 bine olmaz fksjs
Ac😂
Hayat pahalı artık ben napiyim dfkdjs
Yaparım hocam. Zerre kadar da tedirgin olmam. İnsana zarar ölüden değil diriden gelir. Gece çok mezardan geçtim hiçte etkilenmem. Genel olarak etkilenilmesinin sebebi insanlar ölümü hatırlıyor ve tedirgin oluyor. Yoksa korkacak hiçbir şey yok :)
Yapamam ben mezardan korkuyorum bazen gidip yeraltı röportaj izliyorum adam diyor gömülen kişinin midesi mezarda patlayınca dışardan bile duyuluyor ben kafayı yerim o sesi duysam
🤣🤣🤣
Şu hayatta bir mezarlık bir de mr makinası fobisini bir türlü anlayamadım. Herhangi bir insanın ikisinden de zarar görme ihtimali 0.
Suanki işim olmasa yaparım
Sessiz sakin güzel bir yer
Tek kötü yani geceleri sarhoşlar ceteler gelebilir
İnsanlar asgari ücretle (8500 lira) yaşayan insanlara katlanıyor. 30 bin lira için gece gündüz mezar beklenir..
Yapabilirim, sessiz ve karanlık yerler zaten bana daha çekici geliyor çok garipseyeceğimi sanmıyorum.
Yaparım, ama para karşılığı için değil ortamı seviyorum 😄
Fark etmez morg da güvenlik yaptım da neden olmasin
Ticaretle uğraşıyorum zaten o para ufak çok fazlasını kazanıyorum
En güzel iş mis gibi , Kimse girmez cinler şeytanlar bile
Yaparım ama çok acayip Bi durum yaşarsam Bi daha adım atamam
Mezarlığı dolaşma zorunluluğu yoksa yaparım. Yani giriş kısmında yapabilirim 😂🤪😂
Masa başında oturarak kazanırım o parayı aksiyona gerek yok :)
Cesaretim de yok o kadar.
Masa başı ne çeşit işler yapa bilirim?
Ayy sahiplidir oralar musallat olurlar kafayı kırdıktan sonra 30 bin lira maaşı ne yapayım
Aslaa. Hep çok ürpertici bulmuşumdur mezarlıkları. O sessizlik çok korkunç.