Yaparım, ne olacak?
Hayır, yapamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kadavra filmi aklıma geliyor 😬
Yalnız olmayacaksam yaparım ya, tek olacaksam olmaz. Ölenler taze olduğu için çıkacak herhangi bir seste amel defterim kapanabilir, ikindiye müteakip aralarına katılırım.
50 bin lira maaş ile morg bekçiliği yapabilirim tabi ki de.. önemli olan paranın iyi olması çünkü geçinmek o kadar zor ki.. bu yüzden de benim için dert değil bekçi olurum.. ha dayanır mıyım bilmem. kan bile beni tutarken bu tür mekanlarda çok duramam ama aç ad kalamam..
böyle dolarlı perili soruları da severim.
yahu o kadar ün. okuduk (3 ün) bize o maaşı zor veriyorlar morg bekçisine koklatmazlar
zaten adaletsiz olur. vasıfsız adam cenaze bekleyecek onca yıl dirsek çürütmüş adam ile denk para alacak pehhhh
Atalar boşuna dememiş ölüden değil diriden kork diye. Ölü biri sana zarar veremez ama yaşayan biri en küçük ihtimalle kalbini kirabilir en kötü ihtimalle seni öldürebilir. Ama ölü sadece morg kısa süre durup mezara gidicek soğuk olması dışında bir zararı olmaz en fazla grip olursun 😊
Cevap
56Cevap
Ölülerle konuşması rahat olur en azından dinlemesini bilirler olabilir ama 100 bin isterim xd
Yapılmaması için bir sakınca görmüyorum. O sakınca bazıları için olabilir ama benim için yok.
tırs yusuf diyerek tamamladığın her gece 1923lira kazanmak, o sessiz yatanlarla arkadaş olmaya bile yeter... ,)
Yaparim!!! Ne zaman basliyorum.
? Tabiki yaparim. Sonucta is bir gorev olarak Kabul ederim... O massa hic dusunmeden severek. Yaparim
Çok basit sonuçta iş iştir 50 bin ₺az deyil hemen denk gelse işe alırlarsa hemen görevime başlarım yeterki işe alınayım
Engelli olduğum için yapamam ancak sağlıklı bireyler yapabilir, bence insanın yaşayanından korkun öleninden değil.
Yaparım yani bir asgari ücret sanırım 12k gibi bir şey şimdi teklif 50k ne olacak sanki seve seve yapardım maaşı güzel OAUQHQHA
Hayır yapmam, aslına bakarsak canlılar ölülerden daha korkunç ama yine de 😃
Ölüden değil diriden korkmak gerek olurdum büyük ihtimalle
Asgari ücrete bile yaparım. Ne amir var ne memur şahane ortam
Kanka nereye basvurcagımızı yazsaydın ya :D
Ayni binada calisiyorlar. Saldiriya ugrayan morg bekcisi sifir. Saldiriya ugrayan doktor. Gunluk en az 10 😂😂 dirisiyle ugrasmaktansa olusunu beklemeyi tercih ederim.
Doğru karar
Evet desem kalpten gitmiş olacağım. Hayır, diyorum.
Şimdiki maaşımdan kat kat iyi.. yapmaz olur muyum.. yaşayanlardan korkarım ben..
Hayır ama yanımıza bir arkadaş seçebiliyorsak denenebilir.
Yapılır. En azından gerçek ölüler ile çalışmış olurum
Yaparım ne var ki ölüden değil diriden korkacan
Filmde Jane doe nun otopsisi
bilemedim bazen bazıları dirilebiliyor dikkatli olmak lazım
Hayır yok yapamam ben çok korkarım töbestağfurullah
Morgn içinde durulmuyor zaten orası soğuk kapıda durur elli bini alırım
Yapamam.. zor bir meslek yaa, kabuslarıma girerler ne dion sen😅
Şov yaparım kaç yıldır bu mesleği yapıyorsun diyenlere de baba mesleği diye anlatırım o derece 😂
Fakirde olsam içimi açmayan işi yapacağımı düşünmüyorum
Yaparım. Ailem öldüğünde günlerce morg da teşhiz yaptım demek ki maaşlı da çalışabilirim...
Yok yine yapmam. Belirli bir yerde olunan işi sevmiyorum.
Ay aslaa o nasıl meslekmis sağlardan korkuyorum ölüler hiç olmaz ıı
Ölülerden korkma
Ölü onlar ne zarar vericek sana diriler daha tehlikeli
Giderim ne var ki
Yok kalsın oto tamirci de asgari ücrete çalışırım en azından kafam rahat olur.
Yaparım. Muhtemelen başta etkilenirsin ancak bir süre sonra buna duyarsızlaşacağın için eskisi kadar hayatını etkilemez. Sadece geceleri biraz korkunç olur diye düşünüyorum. Cünkü mezarlıktan farkı yok.
Morg bekçiliği değil ama gassalık yaparım maneviyatı güçlenir insanın
Yapabilirim ama yapmam, tercih etmem. Ölümle sürekli dipdibe olup bir süre sonra buna alışmak, duygusuzlaşmak korkuturdu beni.
yaparım neden yapmiim. ben yapmasam yapacak bri çıkacak sonuçta😀
burada kim ne yazmıssa en sevdigini topraga gömmemiş galiba önce bi yasayın sonra bakalım yapabiliyormusunuz
Niye hep 50 bin niyee. Neyse yaparım ya.
O ne ya. 50 bine çalışmam abi. Herkes yatacak bir ben mi çalışcam. Yok yaa :D
Ölülerden değil dirilerden korkacaksın
Böyle bir devirde çok iyi para
Güzel para bu paraya mezar bekçiliği bile yaparım
katlarını kazanıyorum. morg bekçileri asgari alıyor kardeş
Yapmam çok sıkıcı meslek.
Başvuruyu nereden yapıyoruz?
ölülerle bile yatarim :D
Yaparım. Ölülerden değil dirilerden korkmak gerek
Yaparım valla mis gibi iş kafamı dinlerim.
Ölüler değil dirilerden korkacaksin
Samimiyete bağlıdır...
Yanlış soruya cevap vermişim, 100 bin olsa düşünebilirim, 50 bin için gerek yok...
Yapmam banane milletin ölüsünden
İnternet çekiyorsa yaparım
Hayır, yapamam
Yaparım. Ölüden adama zarar gelmez.
İnternetten baktım, morg bekçiliği diye bir meslek yok zaten. Morglar hastanelerde oluyor. Büyük ihtimal hastanedeki hasta bakıcılar vs. orayla da ilgileniyordur.
yaparım ölüden zzarar gelmez diriden gelir
Benim için sorun olmaz.
Yaparım öyle tuhaf korkularım yok.
Değil 50 bin, 100000000 milyara bile yapmam
Elbette yapılır.
Diriden korkmamisim ölüden mi korkacam
Öyle bi iş bulur bulmaz başvurucam
Morg soğuktur, üşürüm.
Enerjisi yüksek birisiyim o yüzden yapmazdım
Yok kalsın bende kalp var hık diye giderim 😕
Yapamam. Asla o kadar cesur değilim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?