Sınav stresi eğitim ve kariyer düşüncesi+, duygusal açlık?

Arkadaşlar herkese merhaba ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Çünkü kilo aldım ve almaya devam ediyorum. Geçen sene bu zamanlar 62 kilodan 54'e kadar düşmüştüm. Bir yandan üniversiteye hazırlanıyordum ki bu sene de hazırlanıyorum çünkü mezunum. Onun da etkisiyle yemek yemeyi arttırdım. 63,5 çıktım Bugün tartıda. 61 kiloyken diyete girdim. Kalori açığı oluşturarak zayıflamaya başlamıştım. Ama şu sıralar gece uykularım bölünmeye başladı. Kalkar kalkmaz kendimi yemek yerken buluyorum ve bunu asla önleyemiyorum. 63,5 olmuşum düşünün. O kadar moralim bozuldu ki aç değilken bile yemek yemek istiyorum. İnternette baktığımda bu duygusal açlık olarak yazıyor. Ben bunun nasıl önüne geçeceğim? Bunun dışında uyku düzenim de çok kötü gece 3'te 4'te yatıyorum sabah hatta öğlen 12.00 gibi uyanıyorum. Günlerim su gibi akıp geçiyor. Doğru düzgün ders çalışma isteği bile yok üstümde çünkü hem kilo aldım hem uyku düzenim çok kötü. Bunu değiştirmek için nereden başlayacağımı bile bilmiyorum bana tavsiye verir misiniz bununla ilgili. Benim bu sene istediğim bölümü kazanmam gerekiyor istediğim mesleğime kavuşmam gerekiyor. Okul öncesi öğretmenliği istiyorum. Bunun içinde bolca ders çalışmam lazım bana biraz tüyo verir misiniz
Sınav stresi eğitim ve kariyer düşüncesi+, duygusal açlık?