Arkadaşlarımdan duydum fen lisesinden psikolog çıkmaz dediler. Acaba doğrumu ve eğer çıkarsa sayısal mı sözelmi seçeceğimi bilmiyorum. Yardım edin lütfen
Cevabın nedir?
+1 yılneden cıkmasın psikolog için psikoloji bölümü gerek psikoloji bölümü için tm
yalnız psikoloji okuyan biri olarak sana söylemek istediğim seyler var bunları yazmak zorunda hissediyorum
psikloloji eğer yüksek lisasn okuyacaksan oku dostum yoksa 4 yıllık düz bir psikoloji menzunun bir önemi yok
ama psikolj bölümünde yüksek lisans yapmak hiç kolay değil
öncelikle 40 bin kesin olsun sonra ales+kpss++yds+ortalama yüksek olmalı
4 yıllık psikoloji menzunu 2 bin civarı alıyor rehabilitasyon merkezlerindekiler 1700 civarı
ben tabi tm ci gözüyle bakıyorum olaya
hukuk puanı psikoloji kadar psikoloji okuyacagına hukuk oku hakim savcı maasları 5 bin tl
okadar puanı 2 bin tl maas almak için ne biliyim gelde psikoloji bölümüne sevkle oku nasıl olacaksa insanda motivasyon mu kalr
yüksek lisans yapmassak biz bir hiçiz bunu bil dostum
ve yüksek lisasn sınırlı türkiyede yani sayısı az
üstüne akp yasam kocu altında hastahaneler ve okullara imam atamaya basladı pilot il manisa
bu biz psikolojicileri ve pdr cileri vurdu yine akp cıkardıgı yasa ile klinik acmak için doktora yapmamız gerekiyor klinik acamıyoruz bunuda bil
biraz canını sıkmıs olabilirm ama sen daha bir yanlıs yapmadan hersey cok gec olmadan karar değiştirebilirsin bu bilgileri bana kimse vermedi tercih zamanı sonradan üzülmendense şimdi üzül hiç birşey geç değilken dostum20 Yorumla
Fen lisesi adı üstünde fen bilimleri olur eşitağırlık sözel sınıfları olmaz ama artık sistem değiştiği için kendin çalışırsın istediğin bölümden gidersin.
00 Yorumla
Adi ustunde fen lisesi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
çıkar neden çıkmasın benim arkadaşım boğaziçi işletme okuyor fen lisesinden beraber okuduk :) Ankara hukuk okuyan var aynı zamanda :)
00 YorumlaBen şu an fende okuyom ve esit agirliktan giricem kesinlikle oluyor yani😉
00 Yorumlagidersin sıkıntı olmaz örnek fen bölümünden tıp kazanırsın orda psikoloji okursun bu kadar basit
30 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler