Kariyerim için ailem mi haklı, ben mi haklıyım?

Ben meslek Lisesinde bilgisayar bölümü okudum hem okula gittim hem staj gördüm bilgisayar bölümündeydim çalıştığım paramı dolabımın içine koyuyordum ailem habersiz alıyordu ben bilgisayar alıcaktım ailem izin vermedi lise bitti yaşım 17 hayla çalışmaya devam ettim hayla benden para alıyordu yaşım 18e girdiğimde sigorta yapmadı çünkü açıl sosyalleş dedi istediğim işe girmiş olsam zaten açılırım bilgisayar kursuna gittim yine aynı zamanda çalıştım yine bilgisayar almadılar aynı zamanda çalıştım zar zor telefon aldım sonra patron istemedigim işe zorla kattı ordan da çıkardılar cebimde 3 5 bin cebimde para vardı babam yol parası olsun gidelim dedi Onu da aldı neden çalışmıyorsun ki diyorlar azar işitiyorum sanki haksızım gibi hissediyorum arkadaşlar şu da var sanayiye git orada çalış makine alıyım diyo bilgisayar alsa kursa gedirim kurs ücretsiz zaten yazılım iş bulup girerim zaten küçükken babbannem bana dik dik baktığı için ailemle yemek yemiyorim çünkü sinirleniyorum babaannem gittikten sonra yemek yiyorum babam kahvaltıyı yaptı ben yemek yerken babam yanımda bana baktı sonra gitti kapıdan yine bana baktı ne oldu dedim bişe yok dedi yardımcı olun arkadaşlar ne yapabilirim
Kariyerim için ailem mi haklı, ben mi haklıyım?