İş arkadaşlığı yalan bunu evlenip işten ayrıldığımda arkadaşımın beni 1 hafta sonra takipten çıkarmasıyla anladım ve çok samimiydik ne düğünüme ne kınama bile gelmediler hayırlı olsun bile demediler zaten çıkacağını söylediğin de direkt tavırları değişiyor insanların
Emrivaki kişiler var. Neymiş? Her hafta kola alınıyormuş da sıra bizdeymiş. Oldu olacak içtiğim kolanın parasını vereyim yahu. Ben ne yapıyorum peki? Bu sıraya katılmıyorum. İçimden gelse zaten alırım ki aldığım da oldu zaten abur cuburlardan.
Tuğberk Bey, iş yerindeki ilişkilerle ilgili bu konuda sanırım biraz farklı düşünceler var. Her şeyden önce, her insanın hem kişiliği hem de parçası olduğu iş ortamı farklıdır. Tabii ki “iş yerindeki herkes arkadaş değil” diyebiliriz, çünkü böyle bir şey tümüyle gerçekçi olmaz. Ancak bazı iş arkadaşlarıyla kurulan bağlar zamanla sağlam dostluklara dönüşebilir. Bu da tamamen bireylerin niyetine ve davranışlarına bağlı.
Evet, iş yerinde profesyonel sınırları korumak önemli. Ama bu sınırlar samimiyeti ve güveni dışlamamalı. Hayatın içinde, dost da iş yerindeki arkadaşlardan çıkar. O yüzden “herkes aynı, mesafe koy” düşüncesi doğru olmayabilir. Senin yaklaşımın ve karşılıklı saygınız ilişkilerde belirleyici olur.
Kariyer yolculuğunda iş arkadaşların, bazen büyük destek verebilir, bazen de seni zorlayabilir. Bu yüzden profesyonelce davranmayı öğrenip empatiyi kaybetmemek önemli. Yeni yılın iş ve özel hayatında daha güzel dostluklar getirmesi ve hedeflerine ulaşmanı sağlaması dileğiyle! 🎄✨ Hedeflerinin peşinde koşarken, her deneyim sana bir şey katacaktır, unutma! 🙂
Güvendiğim arkadaşlar var çok fazla değil ama tane ile. Ama gerçekten arkadaş bunlar benim öyle laf olsun diye değil. Bir yere gitsem arkamdan gelecek şekilde birileri. Bana bir şey olsa gerçekten üzülecek kişiler.
İşyerinde çok samimiyet gereksiz bir aktivite iş arkadaşlarımla aram iyidir fakat çok içli dışlı olmamaya özen gösteririm , samimiyetimi özel günler harici işyerinde bırakıyorum
Yönetici olarak girdiğim yerde herkes ayağımı kaydirmaya çalışmıştı hepsinin yüzüne güldüm ve hepsini kovdurdum. sbdbd Kendi seçtiğim arkadaşlar çok iyiydi aile gibi olmuştuk.