Güvenmek çok zor, açık vermemeye çalışıyorum. Özellikle de deneyim kazanıp ilerledikçe ayağımı kaydırmaya çalışan daha fazla olur gibi hissediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Güveniyor musunuz iş arkadaşlarınıza, yoneticilerinize?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılNe anlatırsan ordan vurulursun... İş arkadaşların arkadaşın değildir, sadece iş arkadaşındır...
Tamamen menfaat üzerine kurulmuş bir dünyada gerçek arkadaş bulmak çok zordur. Kendini fazla kaptırıp çok şey paylaşırsan eğer zaafların gelir seni vurur... Vurur dedim bak, bulur değil...
119 Yorumla- +1 yıl
Valla öyle ben de özel hayatımı falan çok fazla anlatmayacağım artık
- +1 yıl
Anlatma, geyik muhabbetinden günlük muhabbetten öte geçme...
- +1 yıl
Zaten anlattığım bir şey de yoktu da bir kaç kişiye bir şeyler söyledim. Bana karşı kullanmazlar inşallah 🤣 işyerinde yükseldikçe düşmekten daha fazla korkmaya başlıyorsun. Eski bir plaza atasözü 😂😂
- +1 yıl
Plaza dili öyle demez yahu.
Rise oldukça düşmek daha eeri der :))) - +1 yıl
Aynen öyle günlük muhabbet edeceksin felsefe yap istersen ama özel hayatını sadece bilmeleri gerektiği kadar...
- +1 yıl
Günlük haberleri takip et ve konuş, sadece işle alakalı ve yöneticilere giydirme konusunda ilerle yeter :)
- +1 yıl
Ay ay ay 🤣🤣 plaza diline hakim olurmuş 🤣🤣
- +1 yıl
Yöneticilere giydirme derken 🤔
- +1 yıl
Plazada çalışıp sonra üretime geçmiş bir personelim ben. Plazada havalı tiplerle uğraşacağıma alta inip amele gardaşlarla uğraşmak daha iyi geldi bana. burada kral da benim :))
- +1 yıl
Emir veren kimse alt personel ona ortak olarak geçirir, bu iş hayatının gerçeğidir. Yönetici karar verir, alt personel bunu eleştirir. Ama tıpış tıpış da yapar :)
Sonra sen yönetici olursun, onlar seni eleştirir. Döngü böyle devam eder... - +1 yıl
En güzeli ya. Ben de bir ara plazada çalıştım.. insanlar şekil degistirmisti gerçekten. Servisi mesela bekletmiyorlardi. Ben ilk otobüse binip servise bineceğim yere geliyorum servisi ucu ucuna yakalıyorum. Bir dk bekletmiyorlardi. Şoför de ayrı cinsti. İlk başladığım günler herkes sıcak karşılama yapmıştı sonra bed suratları ortaya çıkmıştı. Çalıştığım birimdeki müdür beni disliyordu falan, zaten az kişiydik. Herkes Starbucks ta kahve sırasına giriyordu sabah. Çünkü öyle kendilerini bir şey sanıyorlar. Bir değerleri olmadığı için...
- +1 yıl
Starfucks güzel örnek :) Bende oraya gitmediğim için böyle itici gözlerle bakılıyordu. Ben kahveyi mahallede çay ocağında içiyorum derdim daha da uyuz oluyorlardı :)
Hele o tiki concon kızlar, oyy şurda yiyelim ayy buraya gidelim. Yok fotolar yok storyler. Sonra hepsi yan yana gülüyorlar, ayrılınca hepsi birbirine geçiriyorlar... Bugün Ayşe ile çalışıyorsun, yarın Fatmaya iş yapmak için gidiyorsun git Ayşeyle yap daha iyi yaparsın diye trip yemek de cabası :))
Ben indim amele gardaşlarımın yanına, çıkardım takım elbiseyi giydim iş montumu. Abey sarı kola içer misin yanıma gelip hürmet ediyorlar, yeri geliyor gazete kağıdı üzerinde köfte ekmek yiyoruz filan, ohh miss. Gel alayım seni yanıma :)) - +1 yıl
Ayyyy Allahim ya rol yapcaz diye Oscar almış onlar resmen. Çay içen insanın samimiyeti gibisi var mı ya? Sanki analarının karnından Starbucks'a dogmuslar 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yüzüne gülüp arkasından konuşan insanları hiç sevmem. Öyle insanlar bizde de var, muhabbeti kestim.
- +1 yıl
Bizim burası plaza sayılmaz, dikey değil de yatay bir yapı. 🤣 plaza yan yatmış 🤣 belki de içinde çalıştığımız yapılar bile bizi etkiliyordur. Burada ofiste çay demliyoruz biz çok samimi kendi gibi olan arkadaşlar da var. Ben de onlarla takılıyorum işte. Yapay insanlardan uzak durmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Yatay plaza da güzelmiş bak :)
Ne diyordu İsmail abi, çay veren insan hiç kötü olur mu? Ben çay içenden değil white chocolate mocca içenden korkarım aga :)) - +1 yıl
Starfucksın olayı elinde o bardak ile gezmek ve işyerine gelip masaya o bardağı koymaktan geçiyor :))
- +1 yıl
Ay götüm 🤣
- +1 yıl
Tirbiyisiz :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkese güvenmem şu an zaman çok kötü be heleki güzel bir kadınsan bazı erkekler elli takla atar kandırmak için ayarlamak için
Tabi iyi insanlarda var yok değil ama çok nadir herkes bir menfaat içerisinde olmuş para bul günlük takılmalar Çok zor kadınların işi ne bilim zaman kötü be kime güvensen sana yanlış yapıyor o yüzden mesafeli ve bilinçli şekilde ailen veya kardeşin çok güvendiğin dostlarınla her zaman Tanıştırmak en doğrusu10 Yorumla
+1 yılValla kimseye güvenme, sırrını, ayıbını, dedikodunu kimseye söyleme... İşyerinde söyleyeceğin her bir cümleyi, başkasınında duyabileceğini hatırla. İllahaki senin söylediğin, başkasının kulağına gidecek. Kimse sır tutmaz iş yerinde. Ayağını kaydırma durumuda olur. Herkes ben gibi masum değil. Ne insanlar var neler. Millet çiğ süt emmiş. Ortalık üç , beş, kuruş paraya şerefini satar olmuş.
20 Yorumla
Sadece iş yerindekilere değil hayatta hiçbir zaman kendinizden başka kimseye sırtınızı tamamen yaslamamanız gerekir. Gizeminizi her zaman koruyun, hatta o kadar ki kendi şahsınıza bile bir mesafeniz olsun. Bu hayata enerjimizi nasıl yönlendireceğimizi öğrenmek için gelmişiz. Yanlış yönlendirdiğinizde ana çarktan çıkan aleyh olursunuz ve yaşamak hayli zorlaşır.
11 Yorumla- +1 yıl
Enerjiyi nasıl yonlendirecegimi nasıl öğrenirim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
32Cevap
Güvenmem tabiki, sana yaptığı bir iyilik olursa karşılığını ileride istiyor mümkün oldukça açık vermeden işimi yapmaya çalışıyorum
18 Yorumla- +1 yıl
Aynen ben de hata yapmamaya çalışıyorum.
- +1 yıl
Hata yaptım zaten yapacağımı yanlış insana güvendim
- +1 yıl
Öyleymiş. Benim hatamı yakalarken işini yapıyor benim iyiligim için uyarması gereken bir şeyi uyarmiyor mesela..
- +1 yıl
Ben de uzaklaştım samimiyetin yoktu zaten artık daha da olmaz. Bir kere de bana güzelim diye hitap etmişti saf. 🤣 herhalde karşılık gelmeyince ben senin bir ayağını kaydirayim da gör moduna girdi 🤣🤣
- +1 yıl
Bir de evli. Sen evlisin git evine bak 🤣🤣
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılZaman ayarlı bir bombaya iş yerimdeki arkadaşlarımdan daha fazla güveniyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Ahah o derece
+1 yılBen işyerinde kimseye güvenmiyorum, yüzüne gülüp arkandan kuyunu kazıyorlar...
11 Yorumla- +1 yıl
Öyleymiş 👏👏👏
+1 yılGüven genel anlamda bir kenarda özel bir yerde saklanmalı, iş yerindeki ilişkiler için de güven hissini sarsacak davranışlarda bulunmak doğru değil sadece sınırlarını bilerek yaklaşmalısn
10 Yorumla
+1 yılYönetici pozisyonunda olduğum için işle alakalı iyi geçinmek ve güvenmem gerek. İş dışında hiçbir şekilde güvenmem ve belli başlı prensiplerimle taviz vermem..
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılIsyerjnde tokezlesem cok kisinin diline dusup rezil opacagim bir isteyim hata payim yuzde 0dir. Buna bu acidna bakinca yanliz yuruyen bir adam oluyorum
10 Yorumla
+1 yılGüveniyorum hepsine değil itaat edenlere sözümü dinleyenlere.
Saygısız seviyesiz olanları barındırmadan çıkarttım işten her zaman burası bir iş yeri hadsizliğe yer yok...10 Yorumla
+1 yılİş yerinde insanlar bir birlerinin ayaklarını kaydırmak için uğraşıyorlar, kesinlikle güvenilmez
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEkip arkadaşlarıma sonuna kadar. Diğerleri umrumda değil
10 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki yüzüme gülüp arkamdan neler sallıyolardır kim bilir
10 Yorumla
+1 yılgüvenmezdim kimseyle samimi de olmazdım doğrusu da benim yaptığım gibi zaten
10 Yorumla
+1 yılKendimden başka kimseye uzun süredir tam anlamı ile güvenmiyorum
10 YorumlaAsla arkanı bile dönme en sevdiğim kişi sırtına ilk hançeri o sokuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende yeni başladım pek güvenmiyorum açıkçası zaten değil iş yeri normal hayatta bile birine güvenmek çok zor. Ama sen yine de dikkatli ol kimseyle dedikodu yapmamaya dikkat et.
10 Yorumla
+1 yılBen çalışmıyorum ancak hiçbir insana tam anlamıyla güvenmemem
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 332 cevap paylaştı. Bence güvenmekten çok temkinli ol herkese her şeyini söyleme.
10 Yorumlaşirketlerde merdiven gibi birbirinin ustune basarak yukarı cıkıyolar
10 Yorumla
+1 yılneden güveneyim ki iş yapmaya gidiyorum oraya sosyal ortam kurmaya değil
10 Yorumla
+1 yılEvet güveniyorum. Trakyalıyız iyi geçiniyoruz be ya 😎
00 Yorumla
+1 yılİş yerindeki arkadaşlarıma güvenmemi gerektirecek bir durum yok zaten, herkesle aynı mesafede olmak en iyisi
10 Yorumla
+1 yılGüvenmiyorum ama severim.
12 Yorumla- +1 yıl
Tam plaza insanı 🤣
- +1 yıl
😅😅
- Eğitim & Kariyer konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılEn güveneceğin kişi iş arkadaşın olsun
14 Yorumla- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
En ufak bi zorlukta seni satar
- +1 yıl
Güveneceğin kişi demissin
- +1 yıl
Yanlış olmuş en son güveneceğin diyecektim
+1 yılBen kimseye güvenmem🍀🗝️
15 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe konuşuyor gibi geldi. Ama insan güveneceği biri de olsun istiyor ya niye böyle
- +1 yıl
Hayat tecrübesi bu evet 😃 Güvenilmeyecek insan her an her yerde bulunur, güvenilir insansa en ummadığımız anlarda🍀🗝️
- +1 yıl
Ben yönetici olunca öyle şeyler yapmayacağım 🔒
- +1 yıl
Çalışanlar şanslı şimdiden 🙂
- +1 yıl
İyi yöneticiler de var ama. Benim önceki yöneticim çok iyiydi. Ben uzun süre gece vardiyasında çalışmıştım, sonra gündüz vardiyasına geldim, moralim de bozuktu, benim masama kimse oturmasin diye oturma düzeni yaptım herkes kendi masasına otursun falan demişti. Benim masama da ismimi yazmış, orada rahat ederim diye. Çok düşünceli bir insandı. Bir hatanın görünce hemen üst yönetime bilmem neye bildireyim diye düşünmez sadece sözlü uyarırdi. Çok dertlestigimiz de oldu, mesaisi bitmiş kadının akşam 8 olmuş benim derdimi dinlemek için kalmıştı. Örneğim o 🥰
Güvenilmez. Adı üstünde iş arkadaşı fazlası olmaz
10 Yorumla
+1 yılKıskançlık çok hafla iyi olanı herzaman düşürmeye çalışırlar.
10 Yorumla
+1 yılHiçbirine güvenmiyorum hepsi yalaka
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüvenme birgün düşman oluyor kesınlıkle
15 Yorumla- +1 yıl
Oluyor kıskanma vb durumlar
Cevap sahibi+1 yılevet evet cok oluyor mantgını kullan arkadas edin ama işten uxak olsun
- +1 yıl
Kolay değil ya. İşyerinde arkadaş edinmiştim sonra hiç sebepsiz uzaklaştılar benden
Cevap sahibi+1 yılkesın merhametlısın
- +1 yıl
Erkekler istiyordu da kızlar pek istemedi. Bir de ben liderlik süreci falan kızlar iyice soğudu 🤣 bir kaç kez başka ekip liderlerinin arkasından konuştular ben savundum büyük ihtimal beni yalaka olarak falan gördüler. Halbuki kimin arkasından konuşurlarsa savunurum ve konuyu kapatmaya çalışirim. O kişi şu an bu masada değilken arkasından konuşmak insanlık mı
+1 yılİş yerinde kimseye güvenilmez kuraldır bu
10 YorumlaGünlük şeylerden fazlasını konuşmam.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Asla hayır cogu yüzüne güler arkadan kuyu kadar.
10 Yorumla
+1 yılMiş gibi yapılabilir 👻
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. Güvenmek getekebilir
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 532 cevap paylaştı. kimseye güvenme işi en iyi şekilde yap
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 928 cevap paylaştı. Allah'tan başkasına güven olmaz 😂
11 Yorumla
+1 yılBu devirde babana bile güvenme diye veciz bir söz vardır 😎
00 YorumlaNormaldir o bizim milletin en büyük özelliğidir😂
14 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım
+1 yılçok yakın arkadaşlıklarım oldu 11 yıldır
12 Yorumla- +1 yıl
Allah bozmasın
- +1 yıl
amin hepimizinkini
Çalışmadığım için sıkıntı yok
00 YorumlaHiçbirine güvenmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılGüvenmemek daha iyi gibi
23 Yorumla- +1 yıl
Binbir türlü insan var kimin art niyetli olduğunu bilemeyiz kendini çok açmadan sıradan iş arladaşları olarak ilişkilerini sürdürmesi daha mantıklı
+1 yılYok hiçbirzaman
10 YorumlaHep sınır olmalı.
10 Yorumla
+1 yılAssssla.
10 Yorumla
+1 yılfarenin kediye, kuzunun kurda güvenmesi.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılGüvenmeden devam et
10 Yorumla
+1 yılGüvenmem
10 YorumlaBazen
10 Yorumla
+1 yılHımmm 🤔🤔
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazılarına sadece
10 Yorumla
+1 yılEvet güvenirim
10 YorumlaAsla güvenmem
10 Yorumla
Devamını Gör(36)