BİZ YARDIM EDİN ARKADAŞLAR?

Arkadaşlar kardeşim /11/2007 doğumlu kafa ütülemeye gerek yok 9 sınıfta kaldı ikinci kere kalmaya yakın MESEME geçti ordada bir dönemi mahvoldu kaldı yine tabiki, bu 3. Dönem oldu örgün öğretime geri döndü ama hem okullar çok pisleşti çok rezil insanlar var Şu an hemde istediği okula yerleşemedi kontenjandan dolayı.20 günü aşkın devamsızlık yapmış beyefendi açığa geçmek olduğu için kafasında. eğer örgünde devam etseydi yaşıtları üniden mezun olurken o liseden mezun olucaktı Buda onu çok geri düşürürdü. çünkü subay ya da uzman olmak istiyor ki ozamana kadar yaşı geçer diye düşünüyoruz 1 ay önce 17 oldu. Arkadaşlar. Nerden bakarsanız en az 3 sene kaybı oldu Şu an. şu an açığa geçicek 2018 de bir boks lisansı oldu 2022 de çıkartt tekrar 2023 vize 2024 vize anlayacağınız lisansı bayadır var. Çocukluktan beri askerlik hep hayali ve başka bir meslek yapacağını düşünmüyorum o mesleğe aşık çünkü kendimi biliyorum. Mevzuata geleyim, arkadaşlar kardeşim çalışırsa su gibi çözer çalışmazsa çokta bişe yapamayan birisi, açığa geçirelim mi çünkü çok kaybı var hızlı bitirmeye eli mecbur zorunda. Açığa geçip günde 2 3 saat vakit ayırsa derse , kaç seneye biter biriniz Allah rızası için yardım etsin kafam karmakarışık oldu biz okumadık zaten.

BİZ YARDIM EDİN ARKADAŞLAR?