ARKADAŞLAR AŞK MEVZUSU VAR YARDIM LÜTFEN?

Arkadaşlar bir arkadaşımın kız arkadaşı vardı ve bana dedi ki konuşun bu kızla şöyle iyi böyle iyi vs dedi. Tamam dedim o kızla konuştuk ama 1. Haftadan baktım bi takıntısı varmış geçmişte birine bu konuda da yalan söyledi bana. Ben yine de konuştum halledelim istedim. 2. Hafta baktım ben üstüne düştükçe kendini çekiyo sonra ben bi anda çektim kendimi napacak diye merak ettim hiç yazmadı sormadı. Öylece bitti. Sonra haberi geldi bana diyomuş ki ben kendimi anlatamadım işte onla da olmazsam kimseyle olamam zaten çok üzüzldüm vs diyomuş. Benim kafamı kurcalayıp duruyolar bunlar. Kız madem öyle yazsın diyorum ona da gelmiyolar dertleri ne bunların? Nasıl bir tezgah dönüyo burada anlamadım. Kızla uzak mesafe ilişkisi yaşayacaz bir de. Siz ne diyosunuz yardım lütfen
Güncellemeler
4 ay
Bu kızın bu şekilde mağduru oynamadaki derdi ne? Ben arkadaşına da kaç kez söyledim dedim ki sen aradan çekil bi şey diyecekse kendisi desin adam yemiyom ben vs dedim ama özellikle üzerime geliyolar. Hatta artık yeter bu kızın konusunu açma dedim arkadaşına. Ama yine de bugün konusunu açtı. Onun şehrine gezmeye gidecekmiş onu anlatıyo falan dertleri ne anlamadım. Artık arayıp ikisine de derdiniz ne diye kızacam o hale geldim
ARKADAŞLAR AŞK MEVZUSU VAR YARDIM LÜTFEN?