ARKADAŞLAR ACİL YARDIM LAZIM NOLURSUNUZ AKIL VERİN BANA?

Arkadaşlar merhaba benim 3 senelik bi ilişkim var her şey çok güzel gidiyordu durduk yere kız arkadaşım benden soğuyup uzaklaştı nedenini sorduğumda uzaklaşmadığını soğumadığını belirtti sonra bende eğer böyle devam edersen ayrılır kendi yoluma bakarım dedim oda bana sen benden ayrılacaksın ben artık hiç düzelmem dedi ve şöyle bi mesaj göndermiş ne demek istiyor yardımcı olur musunuz ————————————————————-GÖNDERDİĞİNİ MESAJ: Bak cok ciddi soyluyorum hakaret gibi dusunme ama sende gercen canım olusmaya basladi anlamiyorum cok mu pasifsin evde kimseyle gorusmedigin icin mi boylesin kimseyle sohbet etmiyo musun sen benim disimda birileriyle yuz yuze gelmiyo musun sordugun seyleri bidaha soruyosun dinledigin seyleri yanlis anliyosun soylenilen seyi oldugu gibi anlamak yerine kafanda ki gibi yorumluyosun dinledigin duydugun seyi bidaha duymak istiyosn bunlar normal seyler degil git disari arkadaslarinla sosyalles zaten ders de calismiyosun ya da evden cikmak istemiyosan otur annenle kardesinel sohbet et ysda otur kitap oku ders calis duzelt kendini
ARKADAŞLAR ACİL YARDIM LAZIM NOLURSUNUZ AKIL VERİN BANA?