AMCAM VE AİLESİ BANA EZİYET EDİYOR İNTİHARA KALKIŞICAM SONUNDA LÜTFEN BANA BİRAZ AKIL VERİN LÜTFEN?

Merhaba arkadaşlar şimdi size hayatımı anlatacagım ve akıl vermenizi isteyeceğim. şimdi ben 18 yaşıma girmeme 8 9 ay kadar süre var annem ve babam 1999 depreminde hayatlarını kaybettiler fakat ben yaşadım keşke ölseydim fakat yaşadım işte. Babam 2 kardeşti bide ondan büyük amcam var o bana baktı 17 yıldır onunlayım amca derim ama babam gibi yani sonuçta 17 yıl az bir zaman değil. Amcam zengin bir insandır evimiz var 10 tane kadar dairesi var kir aldıgı dükkanları falan var zengin kısaca yani. Amcamın 2 kızı 1 de oğlu var 1 kızı benden büyük bir kızı benle yaşıt 1 oğlu oda benden 1 yaş büyük galiba. Buraya kadar herşey hoş güzel fakat anlatıcaklarımı okursanız yanıldıgınızı anlarsınız. Amcam beni sever ama çok az yengem benden nefret eder ve amcamın 3 çocugu bana yoldaki köpekle aynı gözde bakıyorlar. Yengem yemeği koyarken bana az koyuyo bilerek yemiyim diye sonra yemek yerken herkes beni izliyo, hep benim üzerimden espri yapılıyo, Doğum günümde amcamın kızı bana hediye aldı çok şaşırdım açtım baktım köpek maması almış güldüler hep beraber eğlndiler. Amcamın çocukları ile aynı özel okula gidiyoruz örneğin okulda arkadaşlarımla otururken amcamın kızı arkdaşlarıyla gelip benim arkadaşlarımın yanında bana aç köpek falan diyorlar bunun parasını benim babam veriyor diyorlar bunun giydiği donuna kadar babam alıyor diyor arkadaşarının arasında bende birşey diyemiyorum yerin dibine giriyorum orayı terkediyorum her seferinde. Aynı şeyi erkek kuzenim denedi amcamın oglu onunla kavga ettik ama öyle çok bir darp falan yok yani ortada bir kavgaydı vuruşma falan eve geldik amcam geldi bana tokat attı ona ufak tefek birşeyler söyledi gitti oda. Onlar hep herşeyin kaliteslisini giyiyorlar tomy, polo nike, adidas falan benimkileri görseniz inanamazsınız onların ellerinde lüx telefon tablet, ps4 çeşitli şeyler pahalı saattler bende samsung ice var ama idare ediyorm amcam sağolsun aldı. Böyle işte hayatım intihar etmeyi düşündüm edicektim son adnda vazgeçtim. İntiharmı ediyim ne yapayım
AMCAM VE AİLESİ BANA EZİYET EDİYOR İNTİHARA KALKIŞICAM SONUNDA LÜTFEN BANA BİRAZ AKIL VERİN LÜTFEN?