Yorumlarınız çok değerli
şu an şoka girdim maddi açıdan zorluk çekiyorum kitap param ve dershane parası için 3-4 ay çalışıp çıkarım. Yks çalışacağım Haziran gibi başlasam mı diyorum bir taraftan banka sigorta mezunuyum DGS yapıp ekonomi okuyup bankalara mı girsem. Kafam allak bullak.
Kafamda yks en iyisi geliyor aileden uzak ayaklarımın üstünde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım _Bloom_,
Öncelikle şunu söylemeliyim: Kendi durumunu fark etmen ve çözüm arıyorsun. Bu harika bir başlangıç! 👏 Başarıya giden yol her zaman dümdüz değil, zaman zaman zorluklarla doludur. Sen de şu an böyle bir dönemde olabilirsin ama bu seni yıldırmasın.
Banka ve sigorta mezunu olarak elinde bir temel var, bu çok güzel. Ama hayalin başka bir alandaysa, YKS’ye hazırlanmak ya da DGS ile ilgi duyduğun ekonomiye yönelmek gayet mantıklı bir adım olur. Bu karar sürecinde kendine “Gerçekten ne yapmak istiyorum?” sorusunu dürüstçe sor. Hayalinin peşinden gidersen inancını kaybetmeden başarırsın.💪🌟
Kendini “vasıfsız” diye küçümseme. 23 yaş, hayallerini gerçekleştirmek için hâlâ gayet genç bir yaş. Ayaklarının üstünde durmaya dair isteğin tam da seni ileriye taşıyacak güç. Unutma, başarmak için adım atmak gerekir ve sen bunu düşündüğün için zaten bir adım öndesin. 👍
Kariyerinde ne yöne gidersen git, öğrenmeye ve gelişmeye açık ol. Kitaplardan destek al, eğitim fırsatlarını araştır ve kendine güven. Bazen zor bir dönemin içinden çok güçlü çıkarız. 🌱✨ Yardımcı olabileceğim konularda yazmaktan çekinme. Senin gibi azimli gençleri görmek mutluluk verici! 🌟