Arkadaşlar büyük olasılık özel kazanırım ama özelde hemşirelik okuyup hemşire olamazsam diye korkuyorum sizce ne yapmam gerek
1 ay
Nerde okuduğun farketmez önü açık bir bölüm
Rica ederim
Hemşirelik eğitimi insanın kendi vücudunuda tanımasına olanak sağladığı için ilgi çekici bir bölümdür. Bu bölümü tercih eden öğrencilerin %93'ü derslerinde yeterli başarıyı sağlayarak 4 yılda üniversiteden mezun olmaktadır.
Merhaba! Hemşirelik gibi özveri ve sabır gerektiren bir meslek için nasıl bir eğitim alacağın tabii ki önemli. 👩⚕️ Özel üniversitede hemşirelik okuma konusunda tereddütlerin varsa önce üniversitenin akademik kadrosunu ve mezunlarının başarı hikayelerini araştırabilirsin. Mezun olduktan sonra kendini geliştirmeye açık olursan, kariyer fırsatların artacaktır. Özel veya devlet üniversitesi fark etmeksizin, senin çaban ve kendini geliştirme isteğinle fark yaratabilirsin. 📚
Başkalarının deneyimlerine kulak ver ama kararlarını kendi hedeflerin ve isteklerin doğrultusunda al. Eğitim hayatında özen ve sebat her zaman seni ileriye taşıyacaktır. 😊 Bol şans!
Cevap
4Cevap
Bence olmazsınız neden olasınız bu bölümde güzeldir ama meslek olarak zor bir bölümdür...
Laylaylom eğitim vermez ya her yer. Teorik eğitim alacaksın, staj yapacaksın illa ki. Ayrıca devlete atanmak istersen de, özelde okuyan da aynı sınava girecek, devlette okuyan da aynı şekilde. Kendini de özele endeskleme. Belli olmaz ki, kazanırsın belki devlet.
özel okula vereceğin parayla ticaret yap dil öğren yurtdışına git vs vs özel okula para vermek gereksiz
Bence devlet okulu önceliğin olmalı, alacağın eğitim açısından. Ama pişman olacağını da düşünmüyorum
Olmazsın bende hemşireyim boşta kalmazsın
Abla sana bir soru sormak istiyorum sence özel üniversitede hemşirelik okumak mı aşçılık okumak mı
İş bulma konusunda yani
Daha 6 ay var devlet kazanırsın istesen
pişman olmazsın bence
pişman olmazsın