Eğitim & Kariyer Özel üniversitede hemşirelik okumak kötü mü? damlaeakel Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hemşirelik okumak istiyorum bu sene sıralamalar malum özel üniversite yazacagım ama çok üniversite var hangisi iyidir bilmiyorum bilgisi olanlar yazabilir mi? Güncellemeler+1 yıl Edit: saçma sapan yorum yapıyorsunuz düzgün cevap veren yok Özel üniversitede hemşirelik okumak kötü mü? Cevapla Üniversite Soruları Sıralama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kötü değil iyide değil idare eder he dayın yoksa veya ortadoğu veya asya uruklu göçmen isen işin kolay olur atamada 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl normal yerde oku Yorumla Cevap sahibi +1 yıl devlette oku sana tercihim Yorumla damlaeakel +1 yıl Sıralamam yetmiyor ki bu sene cok yıgılma olmus Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu göçmenlere ne kadar çok ayrıcalık var neyse ozaman özellere bak bilkent tutarsa git derim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl indirimli isede tadından yenmez Yorumla
EylemmmmNurrr Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bebeğim Medipol üniversitesi çok iyi düşünebilirsin bunu 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 588 cevap paylaştı. Normal yerde oku o kadar para bayılma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kötü değil iyide değil idare eder he dayın yoksa veya ortadoğu veya asya uruklu göçmen isen işin kolay olur atamada
normal yerde oku
devlette oku sana tercihim
Sıralamam yetmiyor ki bu sene cok yıgılma olmus
bu göçmenlere ne kadar çok ayrıcalık var neyse ozaman özellere bak bilkent tutarsa git derim
indirimli isede tadından yenmez
Bebeğim Medipol üniversitesi çok iyi düşünebilirsin bunu
Kötü tabii elalem ne der sonra
Normal yerde oku o kadar para bayılma