özel üniversitede hemşirelik okumak hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizcede mantıksız mı o kadar para verip maaşı yüksek olmayan bi işte çalışmak?
Cevabın nedir?
Seveceğin bir meslek olması önemli olan...Severek yaptığı Çevre temizliği işnden dolayı bugün Avrupanın en büyük şehirlerinin Çevre düzenleme ve Temizleme işlerini yapan bir tanıdığım var. İlk başlarda halk deyimiyle " ÇÖPÇÜ" İDİ...Şimdi Kral..Kral...
00 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. özel hastanelerde çalışan hemşirelerden duydugum 1200 tl altında alanı yok..
yani 3-4 yılda amorti edersin verdiğin parayı..00 Yorumla
+1 yıliyi bir bölüm bende bir ara araştırmıştım kpss dende çok yüksek bir puan almana gerek kalmıyor devlete aanmak istiyorsan 64 falan alman yeterli okulu bitirince
00 Yorumla
+1 yılo kadar paran varsa önü açık yüksek maaşı olan başka bir bölüm tercih et derim ben..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
kim hemşirelerin maaşının az olduğunu söyledi sana. bence çalışma şartları rahat bir meslek. ve herkesin saygı gösterdiği bir meslektir. tabi fantezilere de konu olmaz değil :)
link00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 592 cevap paylaştı. Hiç gerek bile yok...Özel üniversiteyi bitr sonra kpss peşinde koş atanıym diye...okuycaksan devlet üniversitesinde oku bu bölümü..Özelde okuycaksan tıp fakültesini bitir bari..
01 Yorumla
Soran+1 yılÜcret farkı var ama sağlık okumak istiyorum, Hemşirelik 7 binden başlıyor tıp fakültesi 18 bin
+1 yılhemşirelikte iyi maaş var diyte biliyorum ben..bi arkadaşım şuan dediğin şekilde eğitim alıyor..memnun..
03 Yorumla
Soran+1 yılÖzel üniversitede mi? ne kadar ücreti biliyor musun?
- +1 yıl
evet özel üniv. de.yanlış olmasın tam hatırlamıyorum oyüzden sana aşağıu yukarı hatırladığım fiyatı söliyim.10.000 tl filan..
Soran+1 yılteşekkürler benim istediğim üniversitede yıllık 8 bin .
ABD'de hemşirelik programları var. Özellikle Türkiye'den gidenler çok. Kısa bir eğitimin ardından çok para kazanabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılsaglıktan mezunsanız özel üni niye ? mezun degilseniz de o paraya dev. de baska bölüm okuuyn
00 Yorumla
+1 yılbence o kadar paran var ise kendini bilişim alanında geliştir derim.
00 Yorumla
+1 yılbaska bır bolum sec yada devlet ıunıversıtesı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmantıksız bir seçim bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Özel üniversitede hemşirelik okumak hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar