Benim hayalim hep buydu yani savcı olmak. Ancak sanırım her şey hayallerdeki gibi değil. Bir kadın çok mu zorlanır aile açısından ya da duygusal açıdan bu mesleklerde ?
Cevabın nedir?
+1 yılSoruyu ne zaman sordun bilmiyorum ama umarım şu an attığım cevap işine yarar :)
(Savcı değilim tabi ki -yaşımdan bellidir :D- Ama olmak istediğim için çok araştırdım. Oradan biliyorum yani)
Kadın savcı olmak tabi ki zor bir şey. En başta güç bakımından zayıf olduğumuz için. Bu konuya çok girmiyorum çünkü mesleği istiyorsan bu konuda endişe etmemen gerekir. Ama sanırım savcıların iki yılda bir tayini çıkıyormuş ve bu ailen açısından sorun yaratabilir. Varsa çocuğun için en büyük sorun haline gelebilir hatta. Bunlara göze alabilirsen savcı olmalısın ama alamazsan kendini hayalinden vazgeçirmeye çalış derim. (Bana kalırsa olmalısın ama sen bilirsin tabi)20 Yorumla
Bence dengeyi kurmaya calistigin surece zorlanmazsin.
00 Yorumla
+1 yılO kadar hakim savcı bayan varken saçma bir soru oldu bu bence...
Ayrıca çalışma koşulları gayet rahattır. Yani hakimler savcılar makam mertebi sahibi insanlar oluyor malum12 Yorumla
Soran+1 yılaile açısından mesela sürekli işinle olacaksın diyorlar, gece çağıracaklar gideceksin, doğu da da görev yapacaksın falan filan
- +1 yıl
Savcılık nöbeti var ama hakimler için durum farklı, hakimler duruşma yapar gece bir işleri olmaz..
Şark görevi olacak tabi ki 2 yıl katlanılır yani bence sıkıntı olmaz..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
+1 yılsavcı olasım vardı, avukat oldum. hakim olma ihtimalim var. tayin vs işleri sıkıntılı. başka sorun olacağını sanmam.
00 Yorumla
+1 yılpsikolojinin sağlam ve adalet duygusunun güçlü olması gerekir giçlü iri olman gerekir. böle olna herke yapabilir bence
00 YorumlaNeden kötü olsun;
*Aksine gurur verici..10 Yorumla
+1 yıl:D behzat ç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem