Bu bölüme yatay geçiş yapicam nasıl bir bölüm issiz kalır miyim? Devlete ataması var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İş sağlık ve uzmanlığı için mühendislik düzeyinde eğitim istenir.
Mezun olduğun ve sınavlarına girdiğinde A sertifikasını alırsan aylık 5000 tl maaşın olur.
Yok ben A almam C yeter dersen de 1500 - 2000 alırsın.
Şimdi ki yasalarda her iş yerinde iş güvenliği uzmanından danışmanlık almak ya da personelini bulundurmak zorunlu.
Bu yüzden işsiz kalmazsın.35 Yorumla
Soran+1 yılÇok tesekkur ederim
Soran+1 yılİngilizce çevirmenlik okuyorum değer mi değiştirmeye bilmiyorum ama içimden bir ses iyi olucak diyo :)
- +1 yıl
Üniversitede İş sağlığı ve güvenliği bölümü var arkadaşta bunu okumak istediğini belirtmiş zaten hocam
En İyi Cevaplar
Okumaya değer tabiiki. iş güvenliği uzmanlığı bence hala geleceğin mesleği. bu konuda ihtiyaç her zaman olacak. burada dikkat etmeniz gereken husus isg sınavına girebilmeniz için alacağınız kurs olacaktır. alacağınız kursun bakanlık onaylı bir kurs olması çok önemli yoksa sınava başvuramazsınız. paranız yanar.
isg kursunu kariyer enstitüsü kurumundan aldınız. sonra isg sınavına girdiniz. isg sınavından 70 puan aldınız. ve artık sizde bir iş güvenliği uzmanısınız. :)
50 Yorumla
+1 yılson zamanlarda çok önem veriliyo iş sağlığı ve güvenliğine. işsiz kalacağını zannetmiyorum en azından özelde bulursun bir iş. bu arada bıktım her geldiklerinde yeni bişeyler istiyolar
16 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
iş sağlığı ve güvenliğinden ekipler gelince mesela yapılması gereken şeyler oluyo alınması gereken ya da her geldiklerinde yeni bişey istiyolar bu anlamda dedim :)
Soran+1 yılSen bu iste mi calisiyosun?
- +1 yıl
hayır ben herhangi bir şirketteyim bizede iş sağlığı ve güvenliği ekibi geliyo
Soran+1 yılAnladım çok tesekkur ederim.
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılBizim kursumuzda bu bölümü okuyan bir arkadaşımız vardı bizimle birlikte C sertifikası için sınava girdi ama inan nedeni ne idi bilmiyorum :/
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
+1 yılaslında kıyak bir bölüm. meslek bölümleri arasında yeni çıkan ve talebi artıcak bir bölüm. çünkü her işyerine bir iş sağlığı ve güveniğin uzmanı olmak zorunda olucak artık. ve basitte bir iş.
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler..
+1 yılDevleti bos verde ozel sektorde iyi prim yapiyorlar a sinif sertifikali isg benden makine muhendisinden dah fazla para aliyor
12 Yorumla
Soran+1 yılUzman olmak zor mu peki?
- +1 yıl
Dogru biliyorsam 4-5 cesit guvenlik sertifikasi var onlarin a sinif icin en asagi fakulte mezunu olman lazim c ve d icin 2 yillik ariyorlar
Delimisin şu an en revaçta olan sey bende muhendislik ogrencisiym btrince muhendislerde igs alabliyo alicam bende
15 Yorumla
Soran+1 yılHadi bakalım :)
- +1 yıl
Sostum ben makine muhendisiyim igs degil isg o ve yeterlilik sinavi vermen gerek ve a sinif belge alana kadar bir vcok sinav ve 10 sene isg lik yapman lazim
- +1 yıl
@nomeutante sostum değil dostum olacakti heralde isg yi hizli bisekilde igs olarak yazmis olablrm diplomani aliyosn kursa yazilip sinava gryosn abarttgn kadar bsy yok
- +1 yıl
Icine gir daha isi anlarsin yeterlilik sinavi hakkindaki bilgiyi ve a sinifini damdan dusme vermiyorlar
şu an en çok önem verilen alan. bence issiz kalmazsin
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
devlette çalışmak önemli!
13 Yorumla
Soran+1 yılAtama var mi peki?
Soran+1 yılDerken?
Önemli bir şey ataması var mı bilmiyorum ama
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ettim
geleceği açık bir meslek bende düşünüyorum:D
10 Yorumla