30 yaşındayım okudum ama atanamadım. Özelde kısa süre çalıştım çıktım başka da bölümümle ilgili özelde iş imkanı yok. Market ve çağrı merkezinde iş oluyo anca ona ds dayanamadım. Ders çalışcam diye evlenemedim de atanamadım ds. Sosyalleşmem insanlar çalışmadığım için yargılar diye çekiniyorum ama böyle de daha çok içime kapanıp hayatı kaçırıyorum. Evde durmamak için halk eğitim kurslarına gidiyorum belki iş imkanı olur diye ama umudum yok ve ortamını ds sevmedim. Napsam gitmesem mi ama evde durmak daha kötü napıyım ben?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılVallahi çok zor. Ya evleneceksin ya iş bulacaksın ya da kendini biraz daha geliştirip iş bulacaksın. Mesela 2 sene İngilizceyi daha iyi öğrenmeyi deneyip yurtdışında İngilizce Öğretmenliği yapmayı ister miydin? Asyada birkaç ülke 1.500 Dolara, 1.000 Dolara İngilizce öğretmeni işe alıyor. Ama öğretmenlik belgesine ihtiyaç yok birçoğunda. Celta veya İngilizce öğretebileceğine dair bir belge ile bu ülkelere gidebilirsin. Orada özel okullarda veya devlet okullarında iş bulabilirsin. Yaşam giderleri çok düşüktür. Örnek 600 Dolar giderin olur, gerisi cebine kalır. 4 yıllık sosyal hizmetler bitirdi isen bunu dene. 4 yıllık mezunları istiyorlar, + İngilizce bilmesi gerekli. B1 - C1 seviyesine 2 yılda getirirsin kendini. Ben öyle düşünüyorum. Bu şekilde 2.500 - 3.000 Dolara iş bulan da var ama sen İngilizce Öğretmenliği bitirmediğin için onları söylemiyorum. Çin'de anadili İngilizce olması kuralı çıkmadan önce bir Türk bile eğer 5 yıllık tecrübesi varsa 5.000 Dolar maaşlara çıkabiliyordu. İmkansız değil.
02 Yorumla
Soran1 yılKreş ve etüt merkezi gibi yerlerde çalışmak için çocuk gelişimi eğitimi alıyorum
Cevap sahibi1 yılOlabilir. Maaşı az olur ama yorucu işlerde iş bulmak nispeten kolay Türkiye'de. 4 yıllık mezunu isen 1 - 2 yıl İngilizce öğrensen işe alan birkaç ülke var. Öğretmen diplomasa olmasa bile öğretmenlik yapıyorsun. Ama senin ilgini çeker mi bilmem. 900 Dolar - 1000 Dolar maaş. Eğitim fakültesi, İngilizce Öğretmenliği diploman olsa 1.500 Dolar maaş alırdın. Maaşın miktarından ziyade parayı biriktirme ihtimalin önemli. Türkiye'de 30.000 al, yeri geliyor kira, gıda, sosyalleşme derken 500 TL biriktiremiyorsun. 1500 Dolar alıp 900 Dolarını biriktirenler şanslı. Bu maaşın özelden İngilizce dersleriyle 2.000 Dolara çıkmayacağını garantisi yok çünkü sadece 6 saatini alıyorlar. Öğle arası herhangi birine online İngilizce dersi verebilirsin veya akşam ders verebilirsin. Bunu Gökhan diye bir Türk Hoca yapıyordu Vietnam'da.
En İyi Cevaplar
1. Kendi mesleğinle ilgisi olsun olmasın yapılabilecek her türlü işte çalışmalısın çünkü başka türlü kazancın yoksa hayatın gider.
2. Sosyalleşmek için her türlü zamanı değerlendir, özellikle kaliteli ve seni anlayacak yerlerde ol ( Dans, Müzik, Gezi, Kitap, Fotoğraf vs kulüplerine girmelisin)3. İş ve patron çevresi olan birileriyle yakın olmaya çalış, bu zamanda çok önemli çünkü para kazanılmaz sadece zengin insanlar arasında döner, acı ama gerçek böyle.
4. Umudunu bir yere de bağlama, birden fazla yer olsun. Çok güzel bir kadınsındır veya yeteneklisindir, seveceğin erkeğe göstermeye çalış. Aynı anda 4-5 yerde olmaya çalış ki hem zihnin açılır hem de kafanı dağıtırsın.00 Yorumla
Sanâ tüm samimiyetimle içinde bulunduğun durumu bizzat yaşamış, aynı duyguları hisseden bir arkadaşın olarak söylüyorum. Ne olursa olsun bir işte çalış. evde kalarak daha çok içine kapanıp daha çok kötü düşünmene sebeb olacak. İnsan çalışınca daha mantıklı düşünüp daha planlı davranıyor. Ufak bir maddi gelir elde etmen bile sana 10 özgüven katacaktır. İstersen özelden yazabilirsin daha detaylı konuşalım. Bırakma kendini ve asla daha kötü olacak diye düşünme. Neyin iyi veya neyin kötü olacağını bazen bilemeyiz. Bazı şeyleri ne kadar değiştirmeye çabalasakta değişmiyor.
14 Yorumla
Soran1 yılHalk eğitim de kursa gidiyorum birde özel bi kursa gidiyorum evde durmuyorum
Soran1 yılBulamıyorum doğru düzgün bi iş
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni en iyi ben anlarım. 3 sene özel sektörde iş deneyimim oldu. Bölümümle alakalıydı da tüm işlerim fakat vardiyalıydı hep. Yorucuydu tahmin edersin. En son pandemide kpss kararı alıp işten ayrıldım ve 3 senedir kpss ye hazırlandım. En son bu sene kendime şunu dedim. Hem 2024 kpss ye hazırlanacasın hem de senin bu sürecini sekteye uğratmayacak vardiyasız bir iş bulacaksın. Hem sosyalleşmek hem de ekonomik özgürlük için ama olmadı. Ne kadar iş görüşmesine gidersem gideyim ya şartları saçmaydı ya da vardiyalıydılar derken şu an bir haftayı geçiyor kargo şirketinde çalışıyorum. Ha mesleğimle mi alakalı , hayır. Herkes mesleğiyle alakalı işlerde çalışacak bir şey yok. Karnın nerede duyuyorsa. Nerede şartlar iyiyse vs vs. Bana soracak olursan atanana kadar ya da yeniden kpss ye hazırlanana kadar özelde çalışabilirsin. Diğer türlü insan 7/24 evde kafayı yiyecek gibi oluyor.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDertleşmek vs istersen de özelden yazabilmen adına adımı açarım yorumumda sonra kapatırım
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Sevgili dostum, öncelikle seninle empati kurabiliyorum ve bu durumda yalnız olmadığını bilmeni isterim. Yaşamın bu döneminde işsizlik ve yalnızlık seni derinden etkileyebilir. Ancak, buradaki önemli nokta, bu zorlukların seni tanımlamadığıdır. Belki biraz mola almak, yeniden nefes almanı sağlayabilir.
Alternatif kariyer yollarını araştırmak ve alanını biraz genişletmek konusunda cesur olabilirsin. Online eğitim platformlarından yeni beceriler edinerek kendini geliştirebilirsin. Sosyalleşmenin zor geldiğinin farkındayım ama belki de bu süreçte kendine uygun birkaç keyifli aktivite bulmak, seni biraz rahatlatabilir.
Unutma ki; başarısızlık, başarı yolunda doğal bir adımdır ve her zaman yeni fırsatlar yaratabilir. Kendine inanmaya devam et ve cesur ol. Bir gün geriye dönüp baktığında, bu zorlu dönemin seni ne kadar güçlendirdiğini fark edeceksin. Yolculuğunda her zaman öğrenmeye ve kendini keşfetmeye açık ol. Senin için güzel şeyler gelecek, sadece pes etme!💪📚00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
93Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Okurken çok üzüldüm. Özel ders verebilecek eğitim vs düşünseniz. Belki bir çözüm olurdu
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılİlla ki bir kapı açılır gadası
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı.
u 1 yıliş bulsun bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen benmisin acaba yaslarimiz yakin benimde aynı flortum bile yok ne atandım ne iş bulabildim kafayı yedim evde bir sürü serfitika ve bir sürü diploma adayda yok bu yaşlarda çok zor çoğu kafa dengim evlendi iyi olan erkekleri kapiyorlar bize kötüleri kalıyor bende bu yüzden en iyisi yabancı erkek bulayım diyorum oda olmuyor ve yeni nesil erkekleri çok fazla çalışan kadın istiyor ıssız kadına bakmıyor affedersin başka kişilerle ilişki yaşasın ama para getirsin gözüyle bakıyorlar şimdiki erkekler ben zaten onu yapacak olsaydım patronlarla birlikte olup çoktan iş sahibi olmustum hatta ücretli öğretmenlik alımları varya mudurlerle ilişkiye girip çıkıyormuş neler neler duydum bir sürü ahlaksız şeyler dönüyor biz namuslu edepli olduğumuz için ne iş ne koca bulabiliyoruz
817 Yorumla- 1 yıl
Çalışacaksın. Is demeyeceksin Çalışacaksın
- 1 yıl
Abi namusa laf atma bence. Calismassan nasil ev geçirecek ki? Ben 40000 TL alıyorum 4 de biri ev kirası. Eee. Sen de al diyelim 30.000 TL gül günü 70000 TL geçirelim
Cevap sahibi1 yıl@birKarasevdali evet patronlarla ve mudurlerle Fink Fink yaparak mi namus ve edep yahu çalışmaya karşı değilim evet ama namusuzluga göz yumamam çoğu işveren bunu istiyor doğruları söylemem sana batıyor değil mi? Git sen karını pazarla ne iğrenç adamlarsiniz ya
- 1 yıl
Cano ne dersen de. Karım istesin onu paylaşırım da. Aldatmasın söylesin tadına baksın
Cevap sahibi1 yıl@birKarasevdali swanger partisine katılın senin gibi eşim olacağına hiç olmasın karısını pazarlayan güzel kardeşim erkeği işte bu yüzden türk erkegini sevmiyorum az öncede evli adam istek atmış tanımıyorum etmiyorum ifsaladim hahahha😜böyle erkekleri kadınları ifsalamayi seviyorum
- 1 yıl
Ifsala ne olacak ki? Grup da yaşayabilir insan. Karım olsun desin bana. Zenci bile getiririm yesin doysun
Cevap sahibi1 yıl@birKarasevdali senin gibi güzel kardeşim adamla evlenmektense psikopat erkekle evlenirim daha iyi en azından bana bakanları keser öldürür 😜ah joker gibi psikopat sevgilim olmasını isterdim
- 1 yıl
Bilemem hayat senin. Beni 5 erkek arkadan yaptı zaten
Cevap sahibi1 yıl@birKarasevdali devlet bunu neden görmüyor idam gelmeli bunlara resmen İslam dışı şeyler ha tabi sen müslüman değilsin ama müslüman olan birisine saygılı olmak zorundasın
- 1 yıl
5 dk zevk işte. Attır gitsin
Cevap sahibi1 yıl@birKarasevdali tamam sen Avrupa'ya yerleş gerçeği Avrupa senin kadar geniş değil be
- 1 yıl
Elbette saygımız var. Zorla demedim ki? Isteyen istediği gibi yaşama hakkı var ki.
- 1 yıl
Yeter ki onay verilsin bireyler. devlet bana bedenime karışamaz ki
- 1 yıl
Yerleştiriz önemli olan bu ülkede namus uğruna kaç kadın öldürüldü? Düşün
Cevap sahibi1 yıl@birKarasevdali iyi olmuş erkekleride ölsün idam şart
- 1 yıl
Abla bak ben tedavi gördüm. Kimyasal hadım tedavisi. cok basit iğne yi yediğimde 1 ay kalkmadı
- 1 yıl
İdama gerek yok.
1 yılYaşadıklarından daha önce geçmiş biri olarak meslek olarak yapabilirim diyorsan güvenlik ol. Hem fazla yorucu değil. Hemde kendine zaman ayirabilirsin. Yaş olarak ise aynı yaşta olarak bende mesleğim dışında başka iş yapıyorum. Gayette mutluyum. Kazandığım para ile de kendimi hep mutlu ediyorum. Yaptığım iş gereği bazı insanları sildim hepsi bu. Baska arkadaşlarımın eşleri ise kazandığım parayı duyunca kocalarini sorguluyorum kafalarında. Çevresindeki herkes işini gücünü kurmuş memur ilan ver iş yeri açanlar var bizimkisi ise isci diye kocalarina kızıyorlar. O yüzden istersen güvenlik olabilirsin hem senin için rahat hemde fazla yorucu değil
10 Yorumla
1 yılOfff düştüğümüz durumlara bak yaaa. Git bırakma, başka kurslar da bul spora yazıl ücretsiz ya da düşük maliyetle belediyenin kursları spor salonu yüzme havauz falan oluyor oralara gidebilirsin. Nerede yaşıyorsun ve maddi durumunu bilmiyorum. Gerçekten zor bir devir ama sosyallşirsen en azından biraz daha rahatlıyor açılıyor insan herkes aynı durumda maalesef...
06 Yorumla
Soran1 yılKurslara gidiyorum zaten mesleğimle ilgili ama işe yarıcak mı bilmiyorum hobi kurslarına da gidiyorum ayrıca ama mutlu olmaya yetmiyor bunlar gelecek kaygısı peşimi bırakmıyor çünkü
- 1 yıl
Haklısın ne diyebilirim ki...
- 1 yıl
Dertleşmek istersen dinlerim başka aklıma bişey gelmiyor maalesef;(
- 1 yıl
Devir çok kötü ya
Soran1 yılÖyle maalesef.. onca çaba onca emek boşa gidiyo.. hala çabalamaya devam ama Işe yarıcak mı diye düşünmek zorunda kalmak çok zor..
- 1 yıl
Evet maalesef öyle bende bu yüzden okulu bıraktım valla memnunum
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKendini niye kısıtlıyorsun ki sen?
Ders çalışırken, işte çalışırkende sevgilin olabilir. Dayanamadım deme gir ve bir yere çalış, paranı kazan.
Kimse seni yargılamaz rahat ol. Önemli olan senin ne düşündüğün.. Dil de öğrenmeye bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMesleğin ne? Mesleğinle ilgili kurslara git. Mesleğinle ilgili kitaplar oku. Mesleğinle ilgili tüm işlere başvur.
Tatillere gezilere git, birileriyle tanış. Bakımlı ol, yaşlanmamak için medikal estetiklerini ihmal etme. Botoks, gözaltı ışık dolgusu, cilt yenileme lazeri vs vs.
Kpss ye de çalış her gün birkac saat düzenli olarak.
Düzenli namazini kil her gün dua et.
14 Yorumla
Soran1 yılMesleğimle ilgili halk eğitim kursuna gidiyorum birde özelde başka bi kursa gidiyorum ama işe yarıcak mı bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılMesleğin ne?
Soran1 yılSosyal hizmet uzmanı
Cevap sahibi1 yılKpss çalış ya da başka mesleki kurslara gidip başka meslek edin
Gönül Kısmet konularını bilemem.
Hiçbir şey için geç değil, yeteneğin (resim, tasarım, örgü, grafikerlik vb.) varsa bunu ticarete taşıyabilirsin. E-ticaret veya yurt dışı online satışlar yapabilirsin. Printify şu an popüler araştır inceleyin.10 YorumlaYa iş bulamıyorsan ve ilerde de bulamayacaksan evlen bence. Evlen dediğim önüne ilk çıkanla ya da görücü usulü değil. Evlenmek gibi düşüncen varsa ileride elbet bunu gerceklestireceksin zaten. Bu yaşta daha güzel adayların çıkar. Evlendikten sonra da can sıkıntısından çalışmak istersen çalışma saatleri koşulları daha iyi olan bir iş bulursun. Öyle işlerde para az oluyo ama zaten eşinde yardimci olur keyfi calismak deriz buna.
12 Yorumla
Soran1 yılBen de evlenip böyle çalışmak istiyorum artık ama aday bulamıyorum
Kendi işyerini açabilirsin. Bir süre çalışıp para biriktirip. Ya da sosyal medyadan ürün satışı falan da yapabilirsin. Daha gençsin biraz kendine güven ve mutlu olmaya çalış. Başarabilirsin. Bölümün hakkında içerik üreticiliği yapabilirsin.
03 Yorumla- 1 yıl
Basit mi ya öyle is yeri açmak. Teyzemin kızı. Adamın canını alırlar bu devirde. En az 1.000.000 sermaye lazım en az.
- 1 yıl
Isg si muhasebesi kirası... basit sanma. Yedim o bo. ku kapattım.
selam.. neden bu karamsar lık pardon dur hayatın başın dazın farkındsın dimi ve yapman gereken biraz sakin olman ve sana iyi gelen ne varsa biraz ugraşman bazı olumumsuzluklar oldu diye böyle de devam edecek diye düşünme bence..
01 Yorumla- 1 yıl
Abi karamsarlık deme bıkıyor insan. Kaç defa intihar düşündüm ben kaç defa
1 yılYaşın çok yok geç kalmış sayılmazsın kendine odak bulman lazım hedefin olursa amacın olursa ve bu amaç senin için önemli olursa o zaman mücadele edecek uğruna savaşacak biseyin olur
00 Yorumla
1 yılBütün enerjini, atanamamış olduğun alana versen nasıl olur? Mesela asistanlık yaş sınırı 35. O zamana kadar yüksek lisans bitirip hocanın yanında asistan olsan, sonra doktora falan belki?
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 3b cevap paylaştı. Ben de 35 yaşındayım hâlâ işsizim bekarım hep evdeyim hiç sosyal hayatım yok gençliğimi hiç yaşayamadım hissedemedim bu yaşıma kadar dayandım hâlâ dayanıyorum ama çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun
02 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 974 cevap paylaştı.
s 1 yılİş hayatı çok zor. İnanılmaz zor koşullarda çalıştım dayandım. Bu zor şu zor dayanamadım diye bir durum yok eğer gerekli yetkinliğin yoksa maalesef. Bekarlık ise farklı mevzu tamamen şans işi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl28 yaşındayım 3. Üni okuyorum sürekli evdeyim. Ders çalışıyorum dil öğreniyorum üniversitelerden online sertifika biriktiriyorum. Sıkılmıyorum da tam tersi çok iyi geliyor. Pes etmek yok 😊
12 Yorumla
Soran1 yılGelecek kaygısı olmuyo mu
Cevap sahibi1 yılYoo her şey zamanını bekler. Bunalım da olduğum bir dönem vardı. Okuduğum bölüme devam mı etmeliyem kpss mi girmeliyim dgs mi yks mi derken depresyondaydım. Sonra sosyal medyadan biriyle tanıştık. Bana yaptığı işi anlatınca çok ilgimi çekti o sene üniversite sınavına girmiştim. Ben de o bölümü yazdım. Okuyorum şu an. Yıllardır boşuna okumuşum keşke baştan burayı okusaydım diyorum ki normaloe biri dese burayı okuyacaksın diye inanmazdım çünkü ilgim yoktu. O insan ise bir anda hayatımdan çıktı. Bir şeylere vesile oldu sağolsun
Umutsuz olma. Ne istediğini düşün ve ona göre davran. Atanmak ya da evlenmek, senin kararın. Asla çok geç değil ikisi için de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTürkiye’de yaşamanın özeti gibisin bee kardeş 🚬
5 sene önce 25 yaşındayken bende öyleydim çıktım gittim Avusturya’ya şimdi işten işe atlıyorum bugün 10000 dolar maaşım beğenmedim reddettim
00 Yorumla
1 yılbende bekarım.. sizinle tanışabiliriz.. bende oyunculuk yapıyorum tiyatrolar ve dublaj, seslendirme yapıyorum. tanışabiliriz isterseniz tabi
00 Yorumla
1 yılegitim fakultesi mezunu olup merdivenler krali olmusum insanlar neyin derdine dusmus is begenmiyolar. issiz kalmaktansa en iyi is bulduğun istir
00 Yorumla
1 yılHiçbir şey için geç değil. Artık zaman kaybetmemeye bak ve hayatını yaşamaya adım at. Hiçbir şey yapamıyorsan bisikeltle Türkiye turuna çık.
00 Yorumla
1 yılİş olmadan aş olmaz derler o yüzden düzeni kurmak gerekli bir önce yoksa yaş geçiyor bende aynı yaştayım ama düzen kurmak önemli ama işim var
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 352 cevap paylaştı. Senin adına üzüldüm ülke gerçekleri bazen tokat gibi çarpıyor yüzümüze her alanımızı etkiliyor umarım hersey gönlünce olur.
00 Yorumla
1 yılYani bir sürü olanak var. Önce kafan çalışacak. İş bulacaksın. Sonra beğenmedin baska is bulacaksın.
01 Yorumla- 1 yıl
Bir de 30 dan sonra işsiz Kadın ya da işsiz erkek anlamsız birisi olur. Erkekte de kadın da da anlamsız. Şahsen bekarım ama kadın da çalışması lazım. Tek maaş yetmez olmaz.
Gizli Üye(30-35)1 yılValla prenses kendine iyi birini bul evlen bence yaşın geçmeden eşin iyi ise o zaten senin için çabalar seni okuturda severde
25 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKüçüklere prenses derim kızı ne tanır nede ederim
Cevap sahibi1 yılSevgilisi varsada yanış bir şey düşünüyorsa buyursun gelsin bakalım bu kimis bu yav... k
1 yılValla ben de aynı durumdayim iş bakıyorum yok aylardır
00 YorumlaUmudunu kaybetme asla
Sadece sen değilsin ki böyle olan bir sürü insan var
Hayat böyle00 YorumlaHayat kısa vallahi doğru düzgün kız yok evlenelim diyoruz bizde gerçi çalista demem ona
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 501 cevap paylaştı. Kimse inanmazsa bile sen inanacaksin herseyin olucağina vs...
00 Yorumlaİş zamanla bulunur bekarlık konusunda da acele etme doğru kişi önemli olan
00 Yorumla
1 yıl30 yaşını gecenler hep böyle Galiba bende aynıyım
00 Yorumla
1 yılÖzel sektör de kendi işi market işlerinden daha iyi bence enazindan cv islenir
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 613 cevap paylaştı.
1 yılÇok geçmiş olsun inşallah düzelir ya. Gun doğmadan neler doğar. Biz de yaşadık bunları.
00 Yorumla
1 yılEvlen kanka ben arkandayım🙃 Şaka bir yana şu an bende o durumdayım.
04 Yorumla- 1 yıl
Evlense yine çalışacak. Ev bedava mı geçim var...
- 1 yıl
@birKarasevdali ben çalışmasın mı dedim. Bekarım dedi diye öyle dedim.
- 1 yıl
Geçmiş olsun
- 1 yıl
Umarım atanıp mutlu olursunuz
Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. İyi kötü deme bi iş bul iş olursa her şey olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBöyle sorular sormasak..29 yaşındaki işsiz ve bekar bir arkadaş üzülüyormuş da 🥹🙈 Dua edeceğiz bol bol. Allah hayırlı kapılar açsın diye.
11 YorumlaAtanmayı denemekten vazgeç. Yılları harcamış. Ona harcayacak başka yılın yok. Hayat geçiyor. İş bulmak zorunda değilsin. Kutsal kitapta çalışacaksın yoksa cehenneme gidersin demiyor. Önüne bak. İnsanlarla tanış evlen. Zorlama iş konusunu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de o yaşlardayım atanmadım. Flört bike yok. Ben son 2 senedir başka bi işte çalışıyorum sadece seni çok iyi anlıyorum
01 Yorumla- 1 yıl
Heleke erkek olunca bu durumda emin ol daha da zor en azından bi kız evlenebiliyo, sevgili yapabiliyo aynı şey erkeklerde geçerli degil maalesef
Gizli Üye(36-45)1 yılHem kaslı hem uzun boylu hem zengin eş istemeyin standartlarınızı düşürün evlenip mutlu olursunuz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende senin gibiyim. Çözüm bulursan paylaşır mısın?
00 Yorumla
1 yılÇalışmadan önce ben de sizin gibiydim çalışmak güzel para açısından ama insan açısından zor ve yorucu. Konuşmak istersen yazabilirsin. Hayatında bol şans...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDolar kazandıran anket işleri var ingilizcen iyiyse araştır internetten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaş 32 ben de işsiz ve bekârım. Seni çok iyi anlıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTanışmak isteyen biri olursa tersliyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÇalışsın baksın sana işte kocan ne dertleniyosun ki 😃
03 Yorumla- 1 yıl
Bulursa abi
Cevap sahibi1 yıl@birKarasevdali oda doğru kardeşim 😀
- 1 yıl
Abi dünya go. t atmış gidiliyor. Toz pembe hayaller boşa bazen. ben on tane üniversite bitirdim maaşım bu ay patron 40.000 TL dedi.
Atanamadim ve konuştuğum yok. Benzer durumdayız Türkiye'yi bu hale getirdiler yanan biz gençler olduk
11 Yorumla
1 yılLise mezunu isen uçak kabin görevlisi veya hostes olabilirsin ama İngilizce iyise ve uyuyorsan kurallara
00 Yorumla
1 yıl31 yaşındayım işe girdim bekarım bi o sorunumuz kaldı
00 YorumlaBaşka bir bölüm okumayı dene.
Kendini geliştirmeye bak. 30 yaş çok küçük bir yaş çünkü.00 Yorumla
1 yılMesela İşsiz kalmanın nedenlerini araştırabilirsin bunu sorgulamak ile başlayabilirsin
00 YorumlaAbla evlen ya rahatına bak dünyaya bir kere geliyoruz çalışmaya da gerek kalmaz
00 Yorumla
1 yılİis başı egitimi işkur u da dene burada olsan daha kolay
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılgüzel iş var aslında yapabilirsinde algısı vergisi dahil yasal
00 YorumlaLisans mezuniyet nedir
08 Yorumla
Soran1 yılSosyal hizmet
Soran1 yılBen okurken ataması çok kolaydı
Soran1 yılEvet
Soran1 yılYoo benim bi yakınım 50 ile atandı
Gizli Üye(25-29)1 yılSen kadinsin, ulkede abazandan bol ne var? Rahat erkek bulup aile kurarsin. Ev hanimi olursun.
00 Yorumla
1 yılÖğretmen misin yoksa?
00 Yorumla
1 yılbende işsizim bişey olmaz
00 YorumlaOturup kısmetini beklesin
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılAtanmayı denemekten vazgeçme
00 Yorumla - Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği