30 yaşında işşşz ve bekar biriyim. Atanamadım bi eğitim alıyorum ama umudum uok. Evlenmedim de sokağa çıkmaya utanıyorum ancak gece çıkıyorum benden küçükler atandı evlendi benim konuştuğum kişiler ilişkiye dönmedi ben napıyım? İnsanlardan kaçıyorum sürdkkli utanıyorum bu şekilde bi kursa gidip çalışmadığımı söylesem bana acırlar garipserler gerçekten napıyım ben?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 314 cevap paylaştı. evlensin. mis gibi elde bir kart bi koz. bayanlarda bu var. iş istenmiyorki öyle yana yakıla kızlar icin. güzellik hos seda ılımlılık istenir.
senin yasadıklarını bende yasadım ınsanlardan akrabalardan bayramda kacma vs. ama farkımız cinsiyet. az cok güzelsen bi kendini topla motive et kendini bu zor biliyorum. sonrada bi kısmet ayarla evlen. kafan direk free moda girer. sonra gerdire gerdire iş ararsın özelde calısırsın asgari ücret vs diye bakmazsın hani kendi ayakları üstünde durcak bi koca bulman durumunda tabi. tabi buna feministler kızacaktır belki sende. kızma olur mu. iş dediğinde nedir ki girersin bu seferde para az gelcek. 50 k alabilcen mi. alırsan ok derim. yine yol evlilik. zaten bu devirde yas gecmeden güzellik gitmeden evlenmek maddi olarak da mantıklı.
06 Yorumla- 1 yıl
evlenmedim ve hayatayım evlenmeyip kariyer yapmak daha mantıklı hem her kadın aynı değil genelleme yapma
Soran1 yılEvlilik de olmuyo ki hep takılma peşinde erkekler artık
- 1 yıl
bı suru de piyasada kısmet arayan erkek var. yana yakıla. düzgün cocuk var. yasımız gecti bu kızla ugrasamam ona yatırım yapamam gerek yok diyen 2 arkadasım bile benim cevremde oldu. istese kızı yataga atar. ama cabalamalı biraz. o hukuku kurmalı. ama ciddi iş pesındeyim diye kızları salladı 2side.
Soran1 yılBana hep takılmalık bakan denk geldi ://
En İyi Cevaplar
1 yılÖncelikle Allah yardımcınız olsun bu yaşta bu durum gerçekten zor ama şu an memleketin hemen hemen yarısından fazlası bu durumdan muzdarip sizin yalnız kalmamanız sürekli bu tür olumsuzlukları düşünmeye mahal vermemeniz gerekiyor. Acilen bir iş bir uğraş lazım birazda sabır ve idare etmeniz gerek hayatta insanoğlunun alışamayacağı hiçbir durum yok zor süreçler ama Allah başka dert vermesin ileriki yıllarınızda belki bu üzüldüğünüz durumlara güleceksiniz insanların çok daha ciddi ve onarılması çok zor dertleri var onları düşünürsek bir nebze olsun teselli olabilir. Öncelik sizsiniz sizden önemli bir şey yok her şey zamanla yoluna girer inşallah size acilen bir uğraş lazım. Sağlıcakla kalın
00 Yorumla
saçmalama lütfen kendini böyle değersizleştirmen çok saçma bazen elinden geleni yaparsın ama bazı şeyler senin dışında gelişir o kadar çok aptal insanlar var ki böyle şeyleri kafasına bile takmıyor bu arada muhabbet etmek istersen özelden yazabilirsin ☺️ enerjini düşürme doğru zaman gelecektir illaki
00 Yorumla
1 yılAllah aşkına bir kadın olarak yakışıyormu şu sözler sana niye kendinizi ezik görüyorsunuz ayrıca hiçbir şey yok öncelikle bu ülkede atanma ümidini bir kenara bırakalım hayatın gerçekleri ile yüzleşelim ve ayrıca neyi varmış evlenemediysen düşün senden kat ve kat kötüleri var giyin Süslen dışarıya çık kendini toplumdan soyutlama sonra psikolojin bozulur olmadı bir destek al bu da çok güzel bir şey şimdi sana o kadar çok örnek verirdim ki uzun olur hiçbir şey senin hayatından sagligindan önemli değil bırak herkes konuşsun bir şeyler desin en önemlisi sen kendini sev önem ver gerisi boş.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
76Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u 1 yıliş bulsun bence de
00 Yorumla
1 yıl30 yaşında evlenmemiş ve işi olmayan tek insan değilsin, herkes hayata erken atılmıyo, ne eksik ne fazla bende aynı durumdayım ama napalım bunada şükür, hangi bolumu okudun, ben bolumun uzerine eklemeler yapıcam ucretsiz bi cok sertifika alcam İstanbul işletme enstitüsü ucretsiz belge veriyo, kuru diplomayla bu ulkede bisey yapamazsin atanamiyosan eger dedigim gibi yap, dil egitimi pc egitimi ve ucretsiz sertifikalar al, dilbaz ol sağlam bi yerde staj yap. Atanmayi beklersek yandık, ozelde iyi bi yere kapak at kpss calışıyosan yine çalış.
13 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel tavsiye veriyorsunuz? Ağaçtan düşeni ağaçtan düşen anlar.
- 1 yıl
@Hesapsız_Duygular doğruları söylüyorum hiç bir şey için geç değil, bu ülkede bir insan dünya kadar mezunu olan radyo tvyi okumuş olsa bile beceri üzerine beceri katmadığı sürece işsizdir, üniversite okula git okuldan gel olayı değildir bi insan heybesini ne kadar doldurursa o kadar iş bulabilme şansı artıyo, beceri ve çevre olmazsa olmaz, cvye yazacağımız biseyler olmalı sonuçta.
- 1 yıl
Cv başkasından iş dilenmek boş bu ülkede. Torpil hep. Bunun dışında bir sanat yetenek ya da üniversite okuması lazım ihtiyaç duyulan bir alanda. Özel eğitim var.
Siz niye kendinizi ezikleyip duruyorsunuz ya. 30 yaşında evlenmemek ayıp bir şey değil sokağa çıkamayacak kadar ne var yani. Atanamamak da suç değil o zaman başka iş ara ve çalış. Sosyallikten uzak zaten evlenecek adam bulamazsın. Mağdur edebiyatı yapıyorsunuz sadece.
13 Yorumla
Soran1 yılMarket ve çağrı merkezi dışında iş bulamıyorum. Çağrı merkezinde bir yıl çalıştım berbat bi yer. Sonra tekrar KPSS çalışmak için işten çıktım yine olmadı şimdi tekrar çağrı merkezinde çalışmak yerine drama eğitimi alıyorum bununla özel okullarda ders verebilirmişim en azından çağrı merkezinden daha nitelikli olur diye ona devam ediyorum işte. Bu şekilde iş bulsam geçiçi saçma işler oluyo çünkü ama bu eğitimi alırken de boş biri gibi görünmek ağrıma gidiyo çünkü hala çabalıyorum bişeyler için
Soran1 yılHaklısın , bu durumu da aşmaya çalışıyorum işte umarım şu kurs işe yarar da çalışmaya başlarım ve bu sorunlar da çözülür
saygili merhametli birini hulsna kdr acele etme enguzel yasindasin 30 35 arasi guzel insanlarla tanismk istersen etkinliklere katil yardim etkinligi olur yurs etkinlikleri kuphsneler iyi insanlarin oldugu gruplara katil hersey yoluna girer insallh aldigin egitim ne ile alakaliydi peki
02 Yorumla
Soran1 yılDrama eğitimi
Boş düşünüyorsun, kimse kimseyle dalga geçemez. Her okuyan da doktor mühendis vs olmaz. Herkesin ilgi alanı farklıdır. Bazı kişilerde farklı kapasite vardır, çok okuyan kişi de elinde tornavida tutamaz. El işçiliğiyle kazanç sağlayan da okuduğunu anlamaz. insanlar farklıdır, herkesin özelliği de farklıdır.
Evlen diyecektim onu da yazmışsın, üzücü bir durum. Valla elimizden bir şey gelmiyor ki yardım da edelim.12 Yorumla- 1 yıl
Bende aynı durumdayım acı çekiyorum
- 1 yıl
@SeninİçinAraştırdım Acı çekmene gerek yok. Ben de mezun oldum, istediğim yerlere benimle alakası olmayan KPSS engeli koydular. Benim işim Elektrik Elektronik, benim tarih matematikle veya bilmem neyle işim olamazdı. Onun için ben de bir kuruluşta işe giremedim. Kendi işyerimi de açamadım, Allaha çok şükür kendimi idare ediyorum.
Şimdi Aile ortamında eve ekmek getiren kişiler Erkek olur. Bunu kim ne derse desin işi erkekten beklerler. Onun için çalışıp para kazanmak gibi bir derdin yok mecburiyetin de yok.
Senin için en güzeli hayırlı bir nasip bulup evlenmek. En azından eğitim almışsın bu güzel bir şeydir.
Moralini bozmamanı söyleyebilirim. Umarım karşına iyi insanlar çıkar. Ümidini yitirme. İş konusu da bu sene olmaz bir daha ki sene de olabilir. İşinin ne olduğunu yazmamışsın, atama bekleyenler genellikle Öğretmen oluyor. Dediğim gibi moralini sıfıra çekme.
- Eğitim & Kariyer konusunda 613 cevap paylaştı.
1 yılResmen benim duygularıma tercüman olmuşsun. Hiçbir şeyde şansım yok. Arkadaş konusunda zarar gördüm. Arkadaşım olacak kız hain ve nankör çıkıyorsa sevgilim olacak kız daha beterini yapardı. İş için çabaladım sonuç alamadım. Benim istediğim işi onlar istemedi. İstemediklerim beni istedi. Seninle aynı kaderi paylaşıyoruz. Senin bu yaşadıklarını ben de aynısını yaşadım. Belki seninle tanışsak iyi anlaşırız.
11 Yorumla- 1 yıl
Maalesef sana teselli veremiyorum çünkü aynısını ben de yaşıyorum. Çok üzgünüm. Yine de Allah büyüktür.
1 yılBende aynı senn gibi düşünyordum atanamadım hiçbir şey yok elimde böyle umutsuzluğa düştüğümde Rabbim tuttu elimden özel sektörde iş buldum elhamdülillah geçiniyorum. Evlilik ise nasip kısmet işi hiç acele etme evleneceğim diye yanlış karar verme. Çünkü her nasip vaktine esirdir. Bende senin gibi bekliyorum korkma üzülme bil ki senin rızkına kefil olan Rabbimdir sen ahiretini düşün 🤲🏻
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum çok doğru
1 yılne demiş cahit sıtkı yolun yarısı 35 yarısında bile değilsin ne bu kapanıklık utanma ne alaka niye utanıyorsun ve bence hayal kur ve ne ıstersen onu yap tekrar okuyabılırsın dunyayı gezebılırsın bunun ıcın farklı ıslerde calısabılırsın ayrıca kımse 30 yasında evlı olmak zorunda değilll kendıne bu kadar yuklencegıne gıt hayatını bu kadar anlamsızlıktan cıkarıp anlamlı hale getırırım dıye dusun her şey senın elınde ınsanların ne dedıgını umursama bakıslarını umursama ne yaparsan yap bununla hep karsılasırsın en ıyısı olsan bıle elestırır dururlar hayat senın kımsenın yonetmesıne ızın verme
00 YorumlaAtanamamak senin sorunun değil sadece. Sınava giren milyonları gecti. Başka bir iş bakmak lazım bir şekilde hayata tutunmak lazım. Karamsar dusuncelerle donguden kurtulamıyor insan. Sadece şikayetci olursun. Zor olsada bir şekilde bir yerden başlaman lazım. Markete iş bulabiliyorsan market elbette haketiginşz daha guzelide olabilir ama elinizde bu varsa bu olucak şimdilik. Sosyalleşmek adına kurslara gonulluu işlere bakın kendinizi toparlayıncaya kadar.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 3b cevap paylaştı. Ben de 35 yaşındayım hâlâ bir hayatım yok işsizim bekarım asosyalim ailemle yaşıyorum senelerdir hiç evden dışarı da çıkmıyorum gençliğim hep eve kapalı işsiz parasız asosyal yalnız mutsuz geçti hiç arkadaşım yok mahalleye çıkamıyorum kendimi yetersiz güçsüz hissediyorum hayatı hep kaçırdım herşeye geç kaldım özgürlüğümü hissedemiyorum yaşadığımı bile unuttum
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAcele etme normal bir yaştasın. Evlenip başına bela alma ışi olamyan kadinlarin halini goruyorusun değil mi? Bir yıla kalamz kucağına çocuk gelir sonra çalışamaz ve paranı kazanamazsin çile gibi günler gelir erkekler genelde sadık kalmıyor restide cekemezsin. Boşuna evlenme. bende buna şaşırıyorum sonradan lise mezunu kadınlar bile askide sekreter olarak çalışıyor sen nasıl iş bulamadın sadece atanmayimi bekledin? Hiç mi iş tecruben yok.
00 Yorumla
1 yılÇok güzel bir yaştasın...
Evli olmaman (benim fikrim) daha da güzel bir şey...
Evlenmek intihar etmek gibi bir şey, benim için...
Iş, bulursun... Ara, sor, soruştur elbet çıkar bişey... Allah yardımcın olsun...🌹00 YorumlaBunların hepsi önemsiz önemli olan iyi bir insan ve Alalha iyi bir kul olmaz huzur İslam'da her şey olur sabır gerekiyor azizim. Allah'a bol bol. dua et ve gözyaşı dok. Estağfurullah çek rahatlayacaksin
00 YorumlaKendine bu kadar haksızlık etme, eğitimini al, hayırlısı ile bir işin olur önce, belki kısmetin çalıştığın yerde karşına çıkar belli mi olur. Kendinden utanma, kendini sev evlenmek için geç kalmış sayılmazsın
00 Yorumlabütün bu saçma fikirleri kafandan atarak başla işe. her şey nasip. önüne cıkan düzgün biri olursa evlen. iş için de sen kendini geliştir sonra da fırsatları takip et. inşalah hayırlar getiri sana hayat
00 Yorumla
1 yılGören bilen de adam vurdu sanır. Millete ne senden? Kardeşim de 6 sene okudu en iyi üniversitede. İş buldu ama çok zor dedi bıraktı. Şimdi fotoğrafçının yanında işe başladı. Halinden memnun. Sen de kendine göre bi iş bulursun elbet.
00 Yorumla
1 yılSizin gibi hisseden o kadar çok hanım var ki. Ona rağmen iletişim kurmaya.. bir erkeği tanıyıp keşfetmeye açık degiller. Siz böyle değilsinizdir diye umuyorum. Bu yaşıma kadar evlenemedim diyor.. er.. sizi tabimak istetim diyorum.. dönüş yok :)
00 Yorumla
1 yılneden utanasın? hırsızlık mı cinayet mi?
evlenmek zorunda değilsin imkan varsa çalış tabi ki ama ekonomık koşullar ortada, aılenı ve elalemı hayal kırıklıgına ugrattıgın ıcın utanmalısın_? bunu sana kim öğretti
00 Yorumla
1 yılKendine acimayi bırak. Bu döngüden kurtulamazsin. Sana enerji verecek bir insan ile tanış. Sana hayatı sevdirecek, güç verecek bu düşüncelerden kurtulmani sağlayacak. Yoksa depresyon da kalırsın.
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl tanışcam sosyal hayatım yok ki
- 1 yıl
O zaman bir cafeye çık , AVM ye git, ya da insanların ortamların çok olduğu yerlere en olmadı belediye kurslarına git oralarda olabilir. O da olmadı sosyal medya var. Sonucta elinin alinda internetin var telefonun var ve ellerin düşüncelerin var. Bunlari yazıya dök. Birilerine merhaba de adım at yani sen bu döngüde kalmak istiyorsan bilemem. Sen anne olmayı düşünüyor musun? O zaman bekleme ömür hayat geçiyor bunun farkına var. Harekete geç
- Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı.
1 yılKonuştuğun kişiler derken? Yani sadece konuştuğun kişilerin ilişkiye ve evliliğe dönmesini beklemek biraz absürt geliyor bana..
12 Yorumla
Soran1 yılNasıl yapmam gerekiyo peki
- 1 yıl
Herhangi bir beklentiye girmemen gerekiyor
1 yılSen bunalıma girmişsin. Senin gibi binlerce insan var. Ülkede kocaman bir ekonomik kriz var, ayrıca herkesin hayattan beklentileri farklı. İçini ferah tutmaya çalış. Su akar yolunu bulur. Önceliğin kendi ruh sağlığın olsun belki değişim için devlet değilde özel sektörde iş bakmalısın. Belki daha çok seversin.
10 YorumlaSenin yine imkanların var her türlü ya ben napayim bnde 30 yaşına gelmiş köyde ailesinin himayesi altında yaşayan okumamış işi gücü olmayan bir türlü evlenemeyen biriyim bak durumum senden vahim ayrıca niye çıkmıyorsun dışarıya o dışarıda gördüğümüz insanlar bizden daha da vasat haldeler bunu sende iyi biliyorsun imkanın varsa özgürsen git gez dolaş hayatını yaşa böyle düşünme süslen giyin kuşan o dışarıya çık..
10 Yorumla
1 yılİş bulsun gerekirse kurslara gidip kendini geliştirsin. Eğitim hayatında üstüne birşeyler yapabiliyorsa yapsın ve illa evli olmalıyım takintisindan uzak dursun.
00 Yorumla
1 yılİş dediğin bulunur, evlenmek de zorunluluk değil. Seninle aynı bunalıma girmiş milyon tane insan var. Bunlara takılmayı bırak, ölümlü dünya bu keyfini çıkarmaya bak sağlıklısın, yaşıyorsun.
00 Yorumla
1 yılHiç canını sıkma çünkü sağlık önemli öncelikle. Yks gir bende 3. Üniversite okuyorum. Özel sektörde baskıya maruz kaldık istifa ettim. şu an umutluyum. İstersen detay verebilirim.
01 Yorumla- 1 yıl
Özel eğitim bölümünü kazan. Olmuyorsa Kıbrıs'ta burslu kazan. Oda olmuyorsa Kıbrıs'ta herhangi bir bölüm kazanıp yatay geçiş yap kazan. Çünkü sadece bu bölümün önü açık görülüyor ve giriş zor.
1 yılBöyle düşünmek sana zarar verir işin de olsa hakkında konusan konuşacak olmasa da herkes aynı şartlarda olmak zorunda değil ol az da zaten herkes farklıdır yaşamı da
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 548 cevap paylaştı. bunu değiştirmek için mücadele edebilirsin illa atanman gerekmiyor çalışmak için özel sektörde de çalışabilirsin. eve kapanıp kendine acıma yerine mücadele et bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAtanmayı bekleye bekleye yaşlanırsın. Sana uygun bir işe gir çalış böyle gitmez. Bomboş kurslarla da vakit kaybetme. Bir yol olmadıysa hemen diğerine geç. Sünmeye gerek yok. Asosyalliğin kronikleşir yoksa ilerde.
02 Yorumla
Soran1 yılDoğru dürüst iş bulamıyorum ki
Soran1 yılBi eğitim alıyorum işe girersem ona da devam edemem ki onunla kurs açabilirmişim
Asla kendini bitirici şeyler düşünme hayal kur demiyorum tabi ki onlarca insan var bu durumda bir yerlerden başlayıp azimle çalışmak lazım iyi kötü şekilde hayat kurulur düzen kurulur üzülme
00 Yorumlainşallah atanabilirsin ve bir işin olur. atanana kadar bari başka bir işte çalış geçici olarak en azından paranı kazanırsın.
10 Yorumla
1 yılInsanların düşünceleri yalnızca bir çöptür bu seni etkilemesin akşam niye çıkıyorsun gündüz çık kime ne senin Ne yaptığından hayat senin hayatın
10 YorumlaEvlenmek bı kurtuluş değil bir ömür aynı çatı altında yaşayacağın uyumlu olduğun biriyle yaşamak
22 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısınız gerçekten evlenmek çare değil bir çıkış yolu görmemek lazım
1 yılMerhaba. Bir yol tuttunuz ama o yol cikmazda. Israrcı olmayin. Yeni bir yol tutun bence.
02 Yorumla
Soran1 yılOnun için eğitim alıyorum işte ama o süreç zor
- 1 yıl
Eğitim olmaz. Sosyalleşmek en guzeli
1 yılNeden utaniyorsun ki senin nasbinde belkide başka yerdedir yanlış bir ortamdasindir atanmak için bazen küçük şehirlerde başlamak iyi olabilir
00 YorumlaAtanmak son çare değil alanında kendini gelistir. Kolejlere başvur. Eğer farkli alanlara ilgin varsa onlara yönel. Özel ders ver
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHerkes kendi zamanını yaşar bebeğim sallama o kadar hobi edin kafa dağıt, ülkede senin gibi insan çok sen bazıları gibi kolaya kaçıp koca düşünmemişsin o kadar
02 Yorumla
Soran1 yılKeşke kolaya kaçıp koca düşünseydim bunca yıl emek harcadım emeğimin karşılığını alamadım yine suçlu ben oldum ama evlenseydim bu suçlamalar olmıcaktı ailene yük oluyosun algısı var şimdi o zaman bu yük olmaksa evlenenler de evlendiği kişiye yük oluyo.. sanki evlenince maaş bağlanıyo da..
Cevap sahibi1 yılTopluma ne bakıyorsun ki toplumun beğendiği kadınlar hayatı olmayan üreme makinelerinden ibaret kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir şeylere tutunan kadın yerine kocaya muhtaç kadın arıyorlar sence bunlara kendini ispatlamalı mısın buna değerler mi? Hayır.
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSaçmalama boş ver kim ne derse desin herkesin hayatı kaderi farklı daha evlenirsin de nasip bazı durumlar
00 Yorumla Atanmayi bekleme yapabileceğin bir işe gir özel sektörde olsa insanlari da kafaya bu kdr takma anca kendini üzersin
00 Yorumla
1 yılİle girmeyi dene asla pes etme, yavaştan evlenecek birini bulmaya bak kafa dengi sana sahip çıkıp etmeyecek birini
00 YorumlaGençlikte yapılanların bedeli var diyince ben özgürüm istediğimi yaparım diyordunuz… maalesef bu halde o kadar çok insan var ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKimse bir şey demez milleti o kadar takma. Erkekte değilsin. Çoğu kız bu durumda ki. Çalışmak istiyorsanda yeteneğine yönelik iş bul. Evliliğe gelince kadar kısmet yapacak bir şey yok bende o durumdayım.
01 Yorumla- 1 yıl
Dediğiniz gibi bu durumdan ötürü bir anlık boşlukla evlilik size iyi gelmeyebilir. Evlilik kurtuluş değil aceleye getirmemek lazım kader kısmet
1 yılDüşük özgüven ile yaydığın enerji yüzünden işlerin rast gitmiyor.
10 Yorumla
1 yılHangi şehirde yaşıyorsun? Kendin bir iş yapabilirsin.
00 YorumlaHangi şehirde yaşıyorsun ne iş yapabilirsin çevremiz geniş yardımcı olabilirim
00 YorumlaBu kadar negatiflik varsa kurşun döktürsün bence😂😂
00 Yorumla
1 yılböyle takıntı yaparsan sıkıntı yaşarsın takma kafaya zengin koca bulmaya bak 😁
00 YorumlaBirde sahip olduklarını paylaş istersen, muhtemelen kendine kızacaksın
00 Yorumla
1 yılNiye garipsesinler canım hiç bir zaman kendinden utanma
00 YorumlaUff dizilerde bile yok böyle sacmalik nasil bir hayal dünyaniz var
00 Yorumla
1 yılBi işe girip bi yerden başlamalısın hayata. sen hayata geç kalmışsın
00 Yorumla
1 yılAlt sınıf muhabbetleri bunlar, o ne öyle kınamak falan. Git kendi işini kur.
00 YorumlaEvlilik yaşı trde 30 üstü o yüzden daha erken iş konusunda herkes aynı üni mezunları a 101de çalışıyor bende ogretmenim ama çiftçilik yapıyorum tr de şartlar böyle takma kafana mutlu olmaya bakın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu bir döngü ve seni içine çeker. İş ara çoğu derdinden kurtulursun. Yaşa da takılma evlenmek istiyorsan iyi düşün. Ama kurs ne kursu?
00 Yorumla
1 yılUmudunu asla yitirme , benim kuzenim 40 yaşında öğretmen ( bayan ) atanamadı bu yaşa kadar bekardı sonra birden karşısına biri çıktı eşide öğretmen evlendiler geçen sene bu sene de atandı.
13 Yorumla- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
2 üniversitesi okudu
Ne alaka utanmak falan, her şey yoluna girer sıkma canını.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenmek istiyorsan evlen. Çalışmak istiyorsan iş bul.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGel güçsüzlüğümüzü, uğursuzluğumuzu birleştirelim ya çıkarız ya da en dibe batarız 🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılevlenmeyi düşünür müsün eticaret yapmayla uğraşan bi adamla?
00 Yorumla
1 yılÇalışsın, çabalasın para kazansın ve hayalleri olsun …. Ya 30 yaşına kadar neler yaptım ben…
olmadı evlen çocuklarına iyi bak ve onları destekle mutlaka işleri olsun çalışsınlar ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKızsın neden düşünüyorsun bu kadar kimse sana çalış diye baskı yapmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem