Evet bu bölümü okumak istiyorum ancak yabancı dil mezunuyum matematik yıllardır görmedim o yüzden zorlanır mıyım sözelim ingilizcem iyi ama sayısal yok :( sizce başarabilirmiyim açıktan okumayı düşünüyorum
Cevabın nedir?
Heh bildiğim yerden geldi :D Nkü Dış Ticaret mezunuyum. Matematik görmüyorsun merak etme. Sayısal olarak muhasebe istatistik ve Uluslarası finansman derslerin var. Bunların herbiri bir dinem çıkıyor karşına. Zor bir bölümdür ve ingilizcen olmazsa olmaz (şart). Yabancı dil mezunuysan hiç takılacağını zannetmiyorum. Sadece biraz derslerine çalışmak şartıyla Başarabilirsin. Ama yerinde olsaydım Dış Ticaret değilde Uluslararası Ticaret okurdum. Ben 3. Sınıftan uluslararası ticaret ' e devam ediyorum.
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim babam da aynılarını söylüyo bana ama bir türlü güvenemedim ona kolay geldiği düşünüyodum sadece :) ingilizcem çok iyi arkanda babam olucağı için bu bölümü okumak istedim daha çok sadece matematik karıştırıyodu aklımı ama öğrenmem iyi oldu
Soran+1 yılInsallah 🙏 tekrar teşekkür ederim
- +1 yıl
Arkadslar merhaba bnde dış ticaret okuyorum ve yarın final sonavlarim var o bölümden ilgisi olan varsa bna yardimci olabilirmi
- +1 yıl
Ben de o bölğmü okuyucam bu sene dgsyle geçişin zor olduğunu duydum zaten sayılı üniversitelerde var siz hangi üniversitede uluslarası ticaret okuyorsunuz acaba ben de geçmek istiyorum da oraya
- +1 yıl
Ben de bu sene dış ticaret okucam ve dgsyle uluslararası ticarete geçmeyi düşünüyorum siz hangi üniversitede okudunuz dgs geçişler zor diye duydum bir de sadece iki üniversitede var
- 1 ay
Merhaba bu sene dış ticaret istiyorum ama matematik dersleri çok gözüküyor baktığımda müfredatta öyle mi
Açıktan okumayı düşünüyosun yani binevi hangi bölümü seçsen karşına matematik çıkar. o yüzden çekinmeden istediğin şeyin peşinden gitmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılMatematikten kurtuluş yok zaten ileride çocuğum olunca ona ilk işim matematiği sevdirmek olucak :)
Matematik gormuyosun ki bana dedilerki bankacilikta matematik şart bir gittim kümeler isliyoruz o da dgs e hazirlik 2. sene yok yani :D ingilizcen varsa zorlanmazsin çok da iyi maaslari var
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ingilizcem çok iyi o konuda zorluk çekmicem ama bana biri matematik var demişti o günden sonra biraz korktum bu bölümden
- 1 ay
Merhaba dış ticaret mi okudunuz okuduysanız matematik ağır mı hoca bırakıyor mu yapamazsanız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Buyuk şirkette çalışırsan dış ticaret güzel bir bölüm. Küçük şirketlerde çalışırsan ürünlerin reklamlarıyla uğraşman lazım. En önemlisi devamlı satın alan müşterileri bulmak. Kalanıda kolay.
00 YorumlaKral sana bişey soracağım ben muhasebe okudum çok programlı lisede mezun oldum İngilizcem pek yok dış ticaret okumamı önerir misin ayrıca okuyabiliyor muyum muhasebeden mezun olduğumdan dolayı soruyorum.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılmatemeatik yönünden zorlanabilirsin ama telafi etmen mümkün
04 Yorumla
Soran+1 yılBabama güvenerek okucam o işlerin içinde zaten sen yaparsın diyo ama matematikten nefret ediyorum ve hiç anlamıyorum :( kesin kalırım ben o derslerden ama diğer sözel derslerden zorlanmıcağımı biliyorum
- +1 yıl
türevi integrali filan işine yarayacak şekilde göreceksin üniversitede çok zorlanmazsın. ama ygs ve lys için sık dişini
Soran+1 yılAçıktan okumak istiyorum dış ticareti bide :) sınavdan korkmuyorum ben geçen yıl girdim alanım olmadığı halde örgün öğretime gitsem giderdim dış ticaret okumaya ama gitmedim bilerek özel üniye kaydoldum sonra bölümden vazgeçtim kaydımı aldırdım çok saçma şeyler yaşadım şimdi açıktan okumak istiyorum fikirlerim değişti
- +1 yıl
bu sene ygs ve lysye tekrar girip bir üniversitede 4 yıllık ''uluslararası işletmecilik ve ticaret'' bölümü okumayı bir düşünebilirsin. tm'den 65bin yapabilir misin?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne