ben biraz tembel biriyim son gece ders çalışırım falan yumurta kapıya gelmeden olmuyo:) yüksek lisans ta ne yapılıyor? Çok mu zor?yüksek lisana kabul için ne gibi özelliklerinin olması gerek?yüksek lisans yapanlar neler yapıyorlar anlatabilirler mi?
Cevabın nedir?
+1 yılBolumun is bulma problemi olan bir bolumse yuksel lisans icin onceden plan yapman ve cok ama cok onemli okulda kariyer yapman icin yuksek lisans biricik cozumdur ,kurtaricidir en yuksek not ortalamasina sahip olan one cikar yani ben tembelim menbelim edebiyatini birak bu hayat mucadelesi ac kalmama mucadelesi...Planini onceden yapman gerekiyor.UNIVERSITE SAYISI ARTIKCA OGRETIM UYESI SAYISIDA CIG GIBI BUYUYOR.(OZELLERIDE UNUTMA)
saygilarimla08 Yorumla
Soran+1 yılbıyolojı bolumundeyım ama ben ogretım gorevlısı olmak ıstemıyorum:(
- +1 yıl
O zaman lisans ustune dusunme problem olmaz is bulurum diyorsan.
Soran+1 yılbılmıyom ılle ıs ıcın degıl kendımın master yapmıs olmam ıcın daha yuksek okumak ıcın ama tabıkı ıs bulmak da ıstıyom sen ne ıs yapıon
- +1 yıl
Bunlar seni para olarak zorlayacak seyler tabii ki is dusnmek durumumdasin onunicin dedim is bulamazsan yuksek lisans yolu ile master yappip kariyer yapmayi dusunmen gerekir diye yani ben soyle master yapiyim is olursa olur olmazsa allah kerim degil herseyi hesap etmek durumundasin.
Ancak simdiden dusunmelisin sebebi nor ortalamsi nedeniyle geride kalip masteri yapip ogretim uyesi olamazsin diye soyluyorum yani is bulamadim hadi ben master yapip ogretim uyesi olayim diyemezsin zaten olmaz
Soran+1 yılsen benı anlamıyorsun sanırım ben sadece master ıstıyorum ogretım gorevlısı olmak degıl ısı ozel yerde calısrarak ya da devlette baska bulmak ıstıyorum
- +1 yıl
Tamam belli bir not ortamalasi tutturursan master yapabilirsin.Sinavlari var.
Soran+1 yılortalamam 2 nasıl gırcem:( hem de ıyı unıversıtelere:(
- +1 yıl
Okula muraacat ederek ,veya web site ogrenebilirsin ,insallah yeter tam notu bilmiyorum anlatmak istedigim burada sinavi verdin muraacat ettigin kontenjan 5 kisi muracat edenler icinde en yuksek not olanlari aliyorlar. lste yapiliyor +mulakat var.Hocalarinda yardimda alabilirsin
valla ben kazandım bu yıl ama ıcımde hıc geves yok cunku yuksek lısans bıttıkten sora da hıc bır sey garantı degıl, yıne acabalarla dolu olcak hayatın, acaba kabul edılecek mıyım acaba su sınavada gırsem mı, ben bunlardan bıktıgım ıcın kaydımı yaptırdıgım halde gıtmıcem...
04 Yorumla
Soran+1 yılhangı bolum?
Soran+1 yılhangi üni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Aman Tanrım.. Yeminle kendimi gördüm.. Bir şey diyemiyorum benim bölüm bir de özel yetenek ile alınıyor ama hala tembellik ediyorum. Hem de bile bile.. PÖFFF :((
012 Yorumla
Soran+1 yılhangı bolum?
Soran+1 yıl
Senın bolumun cok zor:(
Soran+1 yılbaska bolumde yapsan olmaz mı?
Soran+1 yılkendın mı beste yapıyosun vay super!
Soran+1 yılgüzelmiş ailen mi yönlendirdi yeteneğin var mıydı
Soran+1 yılhahaha süpersin :D vay be geleceğin sanatkarı:D
+1 yılAlese gir. Yılda 2 defa sınavı var. Bölümüne göre başvuracağın üniversiteyi seç. Ales puanı+ okul puanı + mülakat değerlendirmesi yapılır. Kabul edilirsen başlarsın :D
011 Yorumla
Soran+1 yılonları bılıyorum:) onlardan sonrasını sordum master nasıl yapılıyor masterde neler yapılıyır falan
- +1 yıl
Sen önce bi girmeyi başar. Gerisi gelir. Ne yapılacak master işte derslere gir notları yüksek tut, ingilizcede varsa 2.sene erasmusla kaç kurtul :D
- +1 yıl
İstersen öğretim görevlisi olarak okulda kalabilirsin. Yada farklı üniversitede.
Soran+1 yılogretım gorevlısı ıstemıyorum ya sadece master oolcak erasmusta not ortalamsı yuksek olmalı almıyolar kı yoksa sen hangı unıde master yapıon?
- +1 yıl
Ben kasımdaki sınavı bekliyorum. Marmara Üniversitesine başvurucam .
Soran+1 yılhangı bolum ?
- +1 yıl
İşletme mezunuyum ama Grafik tasarım düşünüyorum.
Soran+1 yıl2.yıl nıye erasmsa gıdeyım? Erasmusta ders ıslenmıyo mu ya?
- +1 yıl
Eğitimin 2.yılını yurtdışında burslu olarak almak var sonuçta. Bu benim istediğim birşey. Sana sadece önerdim :)
Soran+1 yılzor olmuyor mu erasmusa gıtmek pekcok basvuran oluyordur nasıl sıyrılcan aralarından?
- +1 yıl
Zor olsun çabalarım. İstiyorum çünkü. Olmazsada büyük bir kayıp olmaz ama denemeden bilemem.
yapıcağın üniversite/bölümün kabul şartlarını web üzerinden öğren, olmadı ara öğren.
genelde 70 ales 60 üds yeterli oluyor bir çok program için.00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler