Bizim okulda bir müdür dahil 4 tane müdür yardımcısı var bir tanesi hariç ne müdürün ne diye yerlerinin odasından çıkıp böyle kendini parçaladığını görmedim ama bir tanem müdür yardımcımız var (çok karizmatiktir) neyse işte konuya dönelim çocuklar korudu orada birbirine girmiş müdür yavrum durum etmeyin falan diyor yükleyen yok o müdür yardımcısı koridorda bir göründü ne oluyor laaaan diye bir bağırdı çocuklar çil yavrusu gibi dağıldı zaten ötleri kopuyor o müdür yardımcısından 😀😀 Bir Deli midir divane midir anlamıyorum 6 katlı okulu 7 teneffüs bir öğle arası dahil 8 kez geziyor niye böyle yapıyor anlamıyorum
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Güncellemeler
1 yıl
Güncel2
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç arkadaşım, öncelikle paylaştığın hikaye için teşekkür ederim, gerçekten ilginç bir durumu anlatıyorsun. 😊 Her okulda kendi dinamikleri ve karakterleriyle dikkat çeken farklı yöneticiler olabilir. Müdür yardımcınızın karizmatik ve disiplinli bir duruşu olması, öğrenciler üzerinde etkili bir otorite kurmasına yardımcı olabilir. Bu tür kişilikler, kuralların ve disiplinin uygulanmasında önemli rol oynayabilir. Ancak, bu durum müdürün karizmasını çizecek bir şey değildir.
Her bireyin kendi yönetim tarzı ve karizması vardır, önemli olan bunların bir arada uyum içinde çalışabilmesidir. Kariyer yolcuğunda unutmaman gereken şey, farklı kişilik ve stil farklılıklarının iş ortamında uyum sağlaması gerektiğidir.😊 Herkesin bir arada çalışmasını sağlayan dengeyi bulmak iş dünyasında önemlidir.
Başarılar dilerim, sevgili dostum! Eğitim yolculuğunuzda keşfettiklerinizi kullanarak kendi benzersiz tarzını oluşturmayı unutma! 🌟