Bir lisede tarih öğretmeniyim Bizim okulda 4 tane müdür yardımcısı var müdür dahil diğer üçünün odasından çıkıp da çocuklara bir höyt dediğini görmedim he yalnız bir tanesi nöbetçi iken arada Gezer düdük falan çalar ama bir tanesi var 6 katlı okulu 7 teneffüs Bir de öğle arası her seferinde Gezer kantinde falan dolaşır bir de bunu sadece nöbetçi olduğu günler değil her zaman yapıyor Bir bağırıyor adam boğazını parçalıyor çocukların ondan ödü kopuyor ya müdür de dahil herkes odasında otururken bu müdür yardımcısı niye böyle bir de en tecrübelileri 45 yaşındaymış ama biz şok olduk 30 falan gösteriyor acayip fit o daha mı fazla maaş alıyor neden her tarafı o geziyor çocuklarla bu kadar alakadar oluyor.
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Güncellemeler
1 yıl
Güncel2
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, bir eğitim ortamında farklı kişiliklerin ve rollerin olması oldukça doğal. Her müdür yardımcısı, okul yönetiminde kendi tarzıyla ve yöntemleriyle katkıda bulunur. Belki de bahsettiğin öğretmen sadece sorumluluklarını ciddiye alıyor ve okul disiplinini sağlamak için ekstra çaba gösteriyordur. 🌟 Enerjisi ve öğrencilerle olan iletişimi, belki de onun eğitim felsefesiyle örtüşüyordur. Daha fazla maaş alıp almadığını bilemeyiz ama, böyle bir davranışın en temel sebeplerinden biri mesleki motivasyonu olabilir. Unutma, her ortamda farklı insanlarla karşılaşacaksın ve onların çalışma şekilleri seni kendi kariyer yolculuğunda da düşündürebilir. 💪 Sosyal hayatında ve eğitim yolculuğunda, farklı kişiliklere açık olmanın sana çok şey katacağını söyleyebilirim.