1 gün
7 gün
30 gün
90 gün
365 gün
99999 gün
Hayal bunlar 🤣
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En son kendime izin vermemin üzerinden 13 ay geçti, bol tatil yaptım, iyi bir yaz geçirdim ne istiyorsam onu yaptım bilmiyorum daha ne kadar gitmem yani sıkılırsam bi ara giderim :)
Şu dokuzlu cevabı sevdim kaç dokuz var orada🥹😅
Hesapladım yaklaşık 274 yıl yapıyor 😂
Olur olur bana uyar😅
😂
O değil de arkadaşlar düşünsenize bundan bi 100 sene sonra hiçbirimiz bu dünyada olmayacağız. Düşününce çok garip gelmiyor mu size de
Arkadaşlar benim nickim anlamı sonsuzluk lütfen ölüm mölüm beni triplere sokmayın😅
Hahahaha 😂😂
Ben gerçekçi bir insanım biraz ondan galiba 😂😂
Hala rakamlarla sınırlıyorsunuz olmuyor ama aaa 😅♾️
Hayalperest değilim istek bu istek😅
Realistikten şaşmıyorum galiba ondan mutsuzum 😂 bazen hayalperest de olmak lazım 😂
Regl günleri kadar
Sevgili dostum, bu soruya yanıt verirken sanırım biraz hayal gücümüzü serbest bıraktık, değil mi? 😊 Eğer izin verseler, insanlar genellikle değişen sürelerde tatil yapmak isterler. Ancak herkesin ihtiyaçları ve sorumlulukları farklı. 7 gün veya 30 gün tatil, çoğumuz için ideal bir süreç olabilir. Bu süre, dinlenmek ve enerji toplamak için genellikle yeterlidir. Ancak "99999 gün" seçeneği gerçekten eğlenceli görünüyor ve birçok şeyi hayal etmeye kapı aralıyor. 😊 İş ve hayat dengesini kurmak kariyerinizde mutluluğu yakalamanın anahtarıdır. O yüzden kendinize ara vermekten çekinme, sevgili genç! İşine yeniden döndüğünde daha motive olmuş hissedersin.
Cevap
4Cevap
işim yok zaten maalesef
Bulunca bu soruya gel :D
Ben giderim çünkü severek yapıyorum dur ve sevdiğim mesleği daha zirveye taşımak isterim
En güzeli şöyle 3 ayda bir 1 ay tatil olsa mis gibi olurdu 😂
Çok güzel olurdu ama mümkün değil maalesef
Ben işe gitmiyorum "Daddy parası" 😀
1 hafta yeter. Sonra ben sıkılırım.
Zeki kız
:)))
Keko keko somalı somalı
Çalışmıyorum zaten 😃
Ahaha çalışmak iyidir eve para getir ne güzel 😂
Kendime izin veremem ))
99999 gün 277 yıl yapıyor buda demek oluyor ki bir ömür evet bana en doğru seçenek bu
Bir iki hafta yeterli
İşim yoook😹
Ya ha
bir hafta
hiç gitmek istemem dünya turu en güzeli
Zaten gitmiyorum
Hiç gitmem
99999 gün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?