Çalışma saatleri belirlenecek onun mesajını bekliyorum
Bir aylık tatilde çalışır mıydınız?
Çalışma saatleri belirlenecek onun mesajını bekliyorum
Üniversite okuyorum ailemin yanına döndüm bir ay tatilimiz var sizce çalışsam mi evde canım sıkılıyor hemde para kazanmak istiyorum
Ben 2009 da üniversite okurken üniversite harcı diye bir saçmalık vardı. Birinci öğretimlerin tam 3 katı ikinci öğretimler harç verirdi ve okula giriş çıkış saatleri birinci öğretimle bire bir aynıydı. Yani ben ikinci öğretimdim. O dönemde olan 450 lira harç için tatilde pastaneye işe girmiştim. Arkadaşımda oto sanayiye işe girmiş babasının yanına. Kaynak tüpü patlamış ve babası ağır yaralı kendisi ölü bulunmuş. Sonra devlet harcı kaldırdım dedi bi baktık birinci öğretimden kalktı ikinci öğretime aynen devam. Kısaca eğitim paralı olduğu sürece ekonomi kötü olduğu sürece 1 yemek yemenin 200 lira 1 suyun 5 lira olduğu dönemde iş varsa tabi arkadaşımınki gibi riskli değilse çalış.
Ana okulu bile yıllık 500 bin tl iken paralı eğitimin kalkacağına inancım sıfır. Ama bende ilaç hastane eğitim bunların bedava olmasından yanayım
Para kazanmak gibi düşüncen varsa part time işlerde çalışabilirsin. Anladığım kadarıyla seni çalışmaya zorlayan birisi yok. Bu senin içinden gelen bir şey.
Cevap
23Cevap
Ben zaten çalışıyorum ama öğrenci olup çalışmadan okumak cidden çok zor eğer çalışmasaydım 1 ayda olsa yine para kazanmaya çalışırdım...
Yok artık kendim çalışıyorum gerek yok ki...
Evet kesinlikle öyle umarım herkes bir gün kendi ayakları üzerinde durur...
Çalışırdım ben
Paraya ihtiyacım varsa çalışırım... Hatta okurken bile çalışırım.
Hayırlı olsun senin adına çok sevindim.
Ben yıllık izindeyim. Bu süre zarfında başka firmadan telif geldi. Bari diyorlar izin sürende gel. Bende money talking dedim. 😉
ay hayır dinlenirdim ya 1 ay için işe mi girilir zorda olmadıkça
Bende çalışmayı düşünüyorum 1 aylık tatilde. Yaz tatilinde de başka şehirde ful çalışıcam.
Evimin çevresinde çok iş var ya. Yaza da şimdiden hazır.
Büte kaldım maalesef :/
Teşekkür ederimmm. İnşallah❤
Çalıştığına değmez tatilini güzel geçirmeye bak.
Vaktimi değerlendirmek istiyorsam, kazanmak da istiyorsam çalışırdım.
Tabikide çalışmalısın mesela ben alışveriş bağımlısıyım çalıştığımı kiyafetlere verirdim. d
İş bulduysan çalış. Öyle kolay buluna biliyorsa bana da söyle bende çalışayım.
Buldum da düşük veriyorlar hep ve bir aylik olduğumu bilmiyorlar
Çalış tabii ki, hem para kazanırsın hem kendini mental anlamda daha iyi hissedersin
İmkanın ve ihtiyacın varsa çalış.
Yani. Mantıklı bir düşünce
Paraya ihtiyacm varsa calisirdm
çalışılır bence
Çalışan demir pas tutmaz
Çalışmam tatil tatildir
Çalışmayı tercih ederim ben
Sabah sabah bu ne güzel soru 😃
1 aylık işi kim verecek ki size
Çalış tabiiki.👍👍👍☺
Calis okulda lazim olur
Senin için hangisi uygunsa