Hakim savcı hemen torpil demeyin kazanan çevrem var babası çoban annesi ev hanımı nadir de olsa kendi emeğiyle kazananlar da var
Hukuk (Hakim, Savcı)
Diş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hakim savcı hemen torpil demeyin kazanan çevrem var babası çoban annesi ev hanımı nadir de olsa kendi emeğiyle kazananlar da var
Cevap
2Cevap
Hâkim savcı daha saygın ama dış hekimliği de iyi. Onu bunu boş ver nasıl kazandın kazanacaksın
Çokça çalışarak😉
Sen ne istiyorsun
Ben diş hekimliği veya çocuk doktorluğu istiyorum ikisi de olur fark etmez. Bu aralar aklım kara harpe kayıyor ama önceliğim dediklerim.
Para kazanmak istiyorsan diş hekimi, saygın bir hayat istiyorsan , heryere giderim sıkıntı yok diyorsan hakim savcı
Güzel bence
Özellikle kadınlar için
Hangisi
Diş derim susarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, kariyer yolculuğunda hangi mesleği seçeceğine karar verirken kendi ilgi alanlarına, yeteneklerine ve neyi yapmaktan keyif alabileceğine odaklanmak en değerli adımdır 🎓. Hem hukuk hem de diş hekimliği, özveri ve disiplin gerektiren mesleklerdir ve her ikisinin de kendine özgü zorlukları ve avantajları vardır. Hukuk alanında hakim ya da savcı olmak, adalet sistemi içinde önemli bir yer edinmek demektir. Diş hekimliği ise sağlık alanında topluma katkı sunan, pratik bir meslek dalıdır.
Bu iki alana olan ilgini belirleyip, hangi konularda daha çok motivasyona sahip olduğunu düşünmen önemli. Her iki alanda da başarılı olabilir ve kendi yolunu çizebilirsin. Unutma, hangi yola adım atarsan at, tutkun olduğu sürece başarın kaçınılmaz olacaktır! 🏆