Hemsirelik okuyorum ama unide sinavla avukatliga gecis yapmayi dusundum sizce hangisi daha iyi hem parasal hem is bulma hem de normal yasam olarak?
Cevabın nedir?
+1 yılBende hukuktayım. avukatliga geçis diye bir kavram yok. bana dersen bende saglikciydim beslenme diyetetik okuyodum beni tatmin etmedigi icin sinavla hukuka geçtim yani kazandim. sorarsan rahtmisin mutlumusun gayette mutluyum. hemsirelik guzel atamasida kolay ama sen bilirsin. sen hangisini istiyosun peki
14 Yorumla- +1 yıl
Avukatliga gecis demekle hukuk okumayi kasdetmistim. Biliyorum yani avukatliga gecis olmadigi sadece unide hukuk okumayi dusundum gecisten kastim bu. Bilmiyorum kafam karisik.
- +1 yıl
iyi dusun yani sonucta hayatini belirliyosun bir nevi. Omur boyu gidicek olan bir sey.
- +1 yıl
- 1 senmi verdin
- +1 yıl
Vrrdiysende sorun degil yani canin saolsun senin onun verdigi artisyla eksisyle burada degilim.
Hemşirelik tabiki. Maaşları daha iyi. Döneri filan var, ataması kolay vs vs.
19 Yorumla- +1 yıl
devlet avukatindan herkesin maaşı iyidir ama ozel cevresi olan bir avukat
- +1 yıl
Evet haklisin
- +1 yıl
Benim babam özel avukat bende avukat olcam gayet iyi kazanıyor ama avukat çok ülkede ondandır
- +1 yıl
Baraj ı geçen Sivas Eskişehir hukuk..
- +1 yıl
Ehh zaten iyi olabilmek mesele...
Soran arkadaşım bir de avukatlık için farklı yetenek hemşirelik için farklı yetenek gerek. Hangisi sende mevcutsa o daha iyi olacaktır. Konuşmayı sevmeyen biriysen avukatlığı boşver, insanlarla uğraşmayı sevmiyorsan sabırlı değilsen de hemşireliği boşver - +1 yıl
Evet cogunluk buroda
- +1 yıl
Aslinda ikisine de yatkinim
- +1 yıl
Hemşire daha mı iyi? Annem hemşire ve aldığı para 5000 lira. Zamlı maaşlarda avukat 7000 tl. Hemşire ise 5400 tl alıyor. Döneri diyorsun da döner normal maaşın içinde veriliyor. Hiçbir şey bilmeden boş boş konuşma. Hemşireler zamlı maaş tablosuna göre düz memurdan ve teknisyenden sonra en az para alanlar. Herşey kabak gibi görünürken nasıl olurda gelip buraya insanları kandırmaya çalışıyorsun. Nöbet ve yoğun bakım desen en fazla 6600 tl oluyor. Ya kardeşim her şey kabak gibi zamlı maaşlar gözüküyor devlette bir avukat 7000 tl alıyor işte. Açın bakın ÖĞRENİN sonra GELİP BURAYA boş yapın. Hemşirelerin bir tek ataması kolay. Bizden daha iyi mi bilceksin.
+1 yılturk hava yollarında avukat acıgı cok bır avukata 8 mılyar maas veriyorlar. hemsıre en fazla 2.500 tll alıyor sen dusun. hukuk burosuda acabılırsın hem o senın gırısımcılıgıne baglı
04 Yorumla- +1 yıl
Hemsire en fazla 2.500 tl almiyor. Yanlis biliyorsun. Aldigin maas becerine gore degisir.
- +1 yıl
ortalama bırsey 4 mılyar alanını duymadım bugune kadar avukatlıgın yanından bıle gecmez.
- +1 yıl
Hmm
+1 yıliğne yapan tek hakime hanım olursun dikkat et
15 Yorumla- +1 yıl
Sanirim oyle olucak :))
- +1 yıl
avukatlık mali müşavirlik bunlar esnaflıktır aslında. çevren kadar para kazanırsın yoksa yok büroyu kapatırsın çok öyle avukat. sen hemşirelikte kal tuzsuz aşın ağrısız başın napacan boşver
- +1 yıl
Haklisin
- +1 yıl
yav ilaç gibi geldi bu eic teşekkürler. sana yakışanı yaptın :))
- +1 yıl
Ne demek :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
24Cevap
+1 yılhemşire olursan seksi olursun avukat olursan çok bilmiş olursun erkekler dava açarsın diye sana yaklaşamaz. :D
30 Yorumlahemşire olma sakın deneme bile hukuk okuyabilirsen oku
01 Yorumla- +1 yıl
Ben ister istemez bir hemsireyim yani hemsirelik okuyorum sonucta unide avukatliga gecsem bile saglik cikisli diplomamla yine hemsirelik yapabilirim de neden hemsire olmayim?
+1 yılAvukatlığa geçiş? Öyle bir bölüm mü açıldı yoksa doğrudan avukat olarak mı başlıyorsun hayata. Gtaa gibi hile mi yyazıyon
15 Yorumla- +1 yıl
Hukuk fakultesi diye bir sey var. şu an lisedeyim zaten. İstersen unide bolumunu degistirebilirsin. Bunu bilmeyen yoktur herhalde.
- +1 yıl
Hukuk fakültesi avukatlıkk olmuyor, bunu bilmeyen varmış işte.
- +1 yıl
Ya nasil olmuyor alla icin avukat abim var ondan her seyi biliyorum hukuk okumadan avukat olamazsin ayrica anadoluda tm secersin ticaret veya saglikciysan da unide hukuk fakultesi okursun git bir ogrende gel hukuk fakultesi okuyup doktor cikacak halin yok sonucta.
- +1 yıl
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okuyorum bebe ben. Daha Türkçe'yi bilmiyorsun. Yazdıklarımdan onu mu anladın? Ortalıkta avukatlığa geçmek istiyorum deme üstüne gülerler. Hukuk Fakültesini bitiren insan avukat oluyor sanki. Bu senin yaşlı versiyonlarının bize "sen şimdi avukatlık mı okuyorsun, savcılık mı?" diye sorması gibi bir şey
- +1 yıl
Ya he he ondan ondan
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 317 cevap paylaştı. hemşiresever türk erkegini düsünürsek sen hemşirelige devam et koca bulmak daha kolay
10 Yorumla
+1 yılHemsirelik daha iyi avukat olcaksan iyi yalan söylenen lazim
10 YorumlaEn sevdiğin iş neyse onu yap.. ben dişhekimiyim ve işimi çok seviyorum hem para kazanıyorum hem zevk alıyorum işimden..
02 Yorumlabence avukatlık daha iyi olabilir ham hemşireik hasytane ortamı falan zor iş olmalı bence ama tabi garanti iş vs diyorsan bilemem
00 YorumlaTıp iyidir. İş bulma imkanın daha yüksek , Ama tuttuğunu koparan biriysen avukat ol derim.
10 YorumlaHemşirelikte insanın yaşamasını sağlarsın avukatlık daha havalı dursa da işin öbür tarafı kötü!
00 Yorumla
+1 yılhemsıre deyınce aklıma kotu seyler gelıyo :d
avukat oll00 YorumlaKardeş tıp oku tıp :)))
05 Yorumla- +1 yıl
Ya ailem saglik uzerine yukseltmemi istiyor ama benim aklim karisik. s
- +1 yıl
Haklisin
Hukuk. kıyaslanamayacagını düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılHemşirelik daha iyi garant meslek boşver hukuku
30 Yorumla
+1 yılHemşireden avukata dönen sistemden bir m. k olmaz.
03 Yorumla- +1 yıl
Ya sen bela misin? Her soruma yorum atmak zorunda misin? Olmazsa olmaz sanane. Allahim ya ne tav oldum.
- +1 yıl
Bakmadım konuyu açana. Bakmıyorum da zaten.
- +1 yıl
Ok.
avukatlıkk statü olarak daha yüksek
00 YorumlaTabi ki ev kızı olmak iyidir
04 Yorumla- +1 yıl
Ee okumayalim mi yani?
- +1 yıl
Okuyorum iste
Avukatlik her bakimdan iyidir iyi :)
00 YorumlaHiç biri bir mühendis değil
10 Yorumla
+1 yılAvukatlık da sıfırdan başlamak zor
00 YorumlaHemşire daha iyi avukatlık erkekler yapsın
00 Yorumlahemşirelik çok iyi...
01 Yorumlabence zor
07 Yorumla- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Ben anadoluyu da sagligi da kazandim ama ailemin karari uzerine sagliga geldim. Ayrica notlarim gayet iyi ve okulda 6. yim. Yani istersem ve cabalarsam unide hukugu kazanirim buna inancim da var. Sadece aklim karisik.
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Peki
+1 yılAvukat
00 Yorumla
+1 yılhemşirelik ne ya :D
05 Yorumla- +1 yıl
İnsanlarin gerek fizyolojik gerekse ruhsal olarak yardim eden bir saglik uyesi.
- +1 yıl
kariyeri yok ama :(:(
- +1 yıl
Ne alaka? şu an 10.000 acik var saglikta.
- +1 yıl
yani hemşirenin geleceği son nokta ne ki en fazla baş hemşire oluyorsun
- +1 yıl
Hayir hemsireligin ogretmenligini de yapabiliyorsun ayrica docent hatta profosor hemsireligi bile var ki şu an dersimize giren hocalarimdan biri profosorlugu okuyor
+1 yılVar mıymış öyle bir dünya.
11 Yorumla- +1 yıl
Var ki sorduk.
Avukatlık
00 Yorumla
+1 yılHemşire:)
00 Yorumlaikiside zor meslek
10 YorumlaAvukatttt
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı