İşinin küçümsenmesi?

Herkese selam. 31 yaşındayım. İki yıl önce elimden ayrıldım 3 yaşında bir kızım var. Makine mühendisiyim ama evlilik ve çocuk durumları sebebiyle 5 aylık bir çalışma hayatım oldu. Ama bu süreçte kendimi de geliştirdim eğitimler vs. Fakat elimden ayrılınca ailenin yanına döndüm ve yaşadığımız şehir çok küçük ve sanayi vs yok denecek kadar az olanlarda kadın mühendis istemedi. 1 ay önce mobilya magazasında çalışmaya başladım evime yakın ve çalışma saatleri fena değil diye girdim işe. Çevremdekiler sen nühendissin ne işin var magazada falan diyip duruyolar. 2 yıldır benim ve kızımın tüm ihtiyaclarını babam karşıladı hala da karşılıyor çok şükür maddi durumu iyi. Ama ne kadar daha böyle gidebilir ki bende kızımı yarım gün kreşe verdim annem de kalan saatlerde ilgileniyor. Babasından maddi manevi destek yok zaten. Bende hem kızım hem kendim için bulabildiğim işe girdim bir sene iş aradım ama yok napabilirim. Şehir dışında kiralar, kreş ücreti vs geçinemem kızımla. İnsanların bu tavrından çok sıkıldım ve artık demoralize olmaya başladım. Sizce napmalıyım?

İşinin küçümsenmesi?