4 gunlugune ızın almak ıstıyorum ocak ayında arkadasım gelecek ama arkadasım gelecek desem ona gore ıs saatlerımı duzeltıcekler yanı kızada bır nevı ayıp olucak zaten o yırgunlukla eve gelıp yatıyorum bosu bosuna gelmış olucak. Acaba şey desem yerler mı? Kuzenımın kınası ve dugunu olucagını 4 gunlugune malatyaya gıtcegımızı soylesem? İstedıgım gunlerde zaten cumartesı pazar pazartesı salı sadece 2 gun fazladan ızın vercekler aslında izin verme ıhtımalı kactır?
Güncellemeler
+1 yıl
YILLIK IZNIM YOK EYLULDE ISE GIRDIM
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yıllık iznini kullanmak istiyorum de sanki okludan izin aliyorsun
Ya yıllık ıznım yok eylulde gırdım işeee bende bılıyorum ama yok yok
Tanıdık bir doktora gidip rapor yazdır
Yazmıyolar ustune azar yıyorum. Ozelde de aynı soykene soykene yazıyolar
Enteresan ben doktora gidip diyorum özel doktora şu kadar güne ihtiyacım var diye veriyorum muayene parası olup bitiyor
Yasadıgım yer sıkıntılı nu durumda
Ben İstanbul'da yaşadığım için kendime göre cvp veriyorum
Iş yerine açıklama yapmak zorunda değilsin ki. Yıllık iznimi kullanmak istiyorum diyeceksin 2 gün.
Yıllık ıznım yokki eylulde gırdım ıse ben
Yıllık izinden avans diye bir şey var. Bir de erken şöyle ve yalan söyleme dürüstlük daha iyi her zaman böyle konularda. yoneticin yalan söylediğini anlar genelde çünkü.
Vermezlerse sıkıntı işte. Hanı 2 gun fazla verseler sorun degılde verceklerını dusunmuyorum
O zaman rapor alacaksın.
İşte soyledıkten sonea almak da sıkıntı ıkı ucu otlu degnek resmen
Yarım gün seklinde istesen belki daha kolay olur 2 gün için öğleden sonra gelmeyeceğim gibi.
Kız kıbrıstan gelecek ıster ıstemez gezmek ıstıcek ben sabah işe gıdersem sonrasında bır yere gıdemeyız gıdersek donus sıkıntı yasadıgım yer bıraz ters yerde oldugundan bırde ulasım aracları 9 dan sonra yok hanıgezersek erken cıkıp erken gelmk gerekıyor ne yazıkkı
senin durum sıkıntılı biraz gerçekten. nasıl alırsan al kötü durabilir. en mantıklısı ama net bir şekilde iki gün izne ihtiyacım var demen. alabilir miyim değil de. ailevi bir durum dersin. insanlar o zaman soru sormuyor fazla.
Dogru soylemeyı bende ıstıyorum ama ızınvermezlerse ve o gun ortadan kayboldugumda bu cok barız bellı olucak
yıllık izinden al
Yıllık ıznım yok dıye yazmısım ama
sağlık ocağından rapor olur
Cunartesı saglık ocagı kapalı
pazartesi
Cumartesı pazar ust uste nasıl ızın alcam pekı? Bunları bende dusundum ama işte bır yerde tıkanıyorum
nasıl bir iş bu ya
hafta sonu da çalışıyorsun
Senın oturdugun yerde haftasonu herkes evdemı tum dukkanlar magazalar kapanıyormu? Öyleyse oraya tasınayayım dırek
istanbuldayım
kendi işim var
ne iş yaptığını bilmiyorum :)
istersen gelebilirsin izin veririm :)
Haftasonu da calısıyorsun deyınce sankı haftasonu calışılmayan bır yerde oturuyorsun ızlenımı verıyorsun
hafta sonu tatil olur genelde :) cumartesi ve pazar
sen 7 günmü çalışıyorsun
6 hafta ıcı 1 gun tatıl ve evet oyle olur ama avm magazalarında olmuyor o ne yazıkkı
aaa çok haklısın bence de avm de cumartesi pazar çalışmak gerekiyor, benimde avm nin üstünde rezidansta ofisim , hafta sonu çok yoğun
Varsa iş geleyım dfghklş
İstanbul da ama anadolu yakası :)
Ben karsıdaym ne yazıkkı dfhjıop
biz anadolu yakasının taksisiyiz :)