tabi modernlite çağındayız mesleği kötüye kullanılmadğı sürece sıkıntı olunmaz ama dediğim gibi ailelerimz buna karşı çıkabilir onlara gelen yanlışlar bize doğru gelebiyor olabilir kafa meselesi
Ayyyş Niye kotu olsun meslek bu ya. Sacma sapan tv programlari yuzunden her seyde farkli vi algi olusuyo kotu bi meslek degil teknik ve uzmanlik isteyen bi alan guzellik merkezinde calisma yeter :)))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
105Girelim şu işe
Kursuna gittn mi
Gidiyorum
Yani kötü gözle bakar mısın bu masör diye ayrımcılık gibi? Kötü bir izlenim mi birakır diye sordum
Ek olarak yapması güzel olur ama ana mesleği olmalı.
Masaj yapmayı bilmesi hoş olur ama dediğim gibi bunu hobi olarak falan yapsın ana nir mesleği olsun
Ana meslek olarak görmüyorsun yani
Ne blm bunun için okul mu okunuyor ki
Okul okunuyor kurs seminer alınıyor yoksa sertifikasız olmaz yani
İyi senin adına sevindim iyi günler.)
Teşekkür ederim. İyi günler.
Masaj yapan erkek
yani benim için sıkntı olmadızdıda kendime örnek sayarak ama ile için baya sıkıntı olurduu
Yani normal hir meslek ama geri kafalı bakanlar çok
tabi modernlite çağındayız mesleği kötüye kullanılmadğı sürece sıkıntı olunmaz ama dediğim gibi ailelerimz buna karşı çıkabilir onlara gelen yanlışlar bize doğru gelebiyor olabilir kafa meselesi
Aile izin vermez kesin bekim de😀
Benim*
Niye kotu olsun meslek bu ya. Sacma sapan tv programlari yuzunden her seyde farkli vi algi olusuyo kotu bi meslek degil teknik ve uzmanlik isteyen bi alan guzellik merkezinde calisma yeter :)))
Neden güzellik merkezinde çalışma dedin?
Espri ya. Takılma sen
Teşekkür ederim
Ailem nasıl bakar acaba
Neden peki önyargın var herkese dokunmuş oluyor diye mi
Neden ki
Okumuş biriyle birlikte olmak daha iyi
Anladım
Ne güzel bir düşünce. Bazı geri kafalılar farklı yorumluyor da o sebepten. Teşekkür ederim.
Neden ya:(
O ne karı kızın heryerine dokunuyor
Bu geri kafalı bir anlayış. Meslek bu.
Karı kız genelde masöz tercih ediyor.
Kendi düşüncemizi sordun ya hani bende düşüncemi söyledim.
Erkekler kızlara da yapıyor ama
Anlıyorum peki
Sevindim o zaman
Kötü bir izlenim oluşturur mu yani?
Ne gibi kötü bir izlenim
Bu masaj yapıyor diye dışlar mısın bir arkadaşın olsa yani gayet normal meslek de bazıları kötü bakıyor ondan
Herkesin kendi tercihi kimsenin karışmaya hakkı yok karismamda zaten
Teşekkür ederim
Yani aynen
Sağol reis
Eyvallah gardaşım
Ailem nasıl bakar tepkilerini bilmiyorum