lütfen tam bilen cevap versin. durumu çok zor olan bir arkadaşımıza yardımcı olacağız. bize danıştı. bende size danışıyorum.
teşekkürler
teşekkürler
Benim bir arkadaşım lisede hemşirelik bölümü okuyormuş işte o üni okuyup baş hemşire olma hayalleri vardı dershanede bizimle sayısal okuyor sanırım sayısaldan girecek yani sağlık sayısal oluyor galiba senin bahsettiğin kişi ne okuyor?
bişey okumuyor henüz. durumları kötü babası vefat etti. 3 kardeşine bakıyor çalışıp.
ders çalışmaya başladı şimdi hayırlısıyla çok tavsiye ettik bizi dinledi.
sağlık okuyup insanlara yardım etmek istiyormuş.
hangi derslere ağırlık versin? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
tek tek ders ismi verin önceliğine göre.
biyoloji, kimya vs.. gibi
bişey okumuyo derken yani açık lise falan mı okuyo ben anlamadım çünkü lise diploması olmadan üniye gidilmiyo yoksa mezun mu mezunsa nerden mezun oldu?
O kadar konuda bende yardım edemiyeceğim yani çünkü ünide bazı bölümlere meslek lisesinden direk geçiş falan oluyo yani sağlık meslek yüksek okulu nasıl bilmiyorum benim hep karşılaştığım arkadaşlar sağlık meslekte oldukları için onlar için durum farklı sizin için farklı olabilir bir bilene danışın derim ben
Ygs 2 kardeşim. Yani biyoloji ağırlıklı sayısal bölümler. d
Ağırlık sıralaması söyle ki ; biyoloji matematik kimya fizik türkçe tarih Coğrafya felsefe. Bildiğim kadarı ile bu. En çok dan en aza
Senden de dostum.
Teşekkür ederim d.
Cevap
0Cevap
sayısal kardeşimden biliyorum
Elektrik ve elektronik hangi bölüm oluyor şimdi üniversite seçimleri olunca ben meslek okuduğum için sayısal ci mi oluyorum yoksa eşit ağırlık mi
Sayısalcı oluyosun
Elektrik sözel bölümde yok
Ve elektrik formül üzerine olduğu için sayısal bölümde yer alıyor
hemşirelik sözelmi ben sözelse hmşirelik okumk istiyorumda
knk sayısal bölüm hemsirelik sen ne zamandan beri hemşireliği sozelden yapan gordun bdbdbdbd
Sayısal

En İyi Cevaplar