Stajyer istemiyorum diyen adama üniversite hastanesine gelmeyin o zaman dedim terbiyesizlik mi yaptım şimdi?

Asistan abla da bana destek çıktı ama basit bir işlemi vardı zaten filmine bakıyordum. 4. Sınıf staj defterini görünce ben stajyer istemiyorum normal doktor yok mu dedi. Böyle diyor dedim asistan ablaya o da tedavinizi doktor hanım yapacak bir sorun mu var dedi sustu. Bu sefer anestezi yaparken canı acıdı diye dedim ben ya öğrenci istemiyorum diye konuştu. Ben de dedim beyefendi bunu ben de yaptırdım bunu asistan da yapsa acıtıyor zaten stajyer istemiyorsanız üniversite hastanesine gelmemeniz lazım dedim. Zorla tutuyormuşum gibi yaptırdı sonra defoldu gitti. Çok terbiyeli ogrencileriniz var diye laf sokuyor aklı sıra. E haksız mıyım gelme yani. Stajyer istemiyorsan stajyer yetiştiren kuruma gelmeyeceksin. Yetkin kişi istiyorsan hocadan profesör ücreti vererek tedavi olacaksın
Stajyer istemiyorum diyen adama üniversite hastanesine gelmeyin o zaman dedim terbiyesizlik mi yaptım şimdi?