AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
valla bende esimin calısmasını isteimyorum milletin agız kokusunu cekmesin otursun evinde
Ya ev işlerini yapacak ya da çalışacak öyle yan gelip yatmak yok
Değil. Erkeklerde çalışmak zorunda değil aslında. Zenginse neden çalışsınki adam?
Eşine bir şey olsa , rahatsızlansa hastalanma durumu olsa. Çalışamazsa o zaman ne olacak?
Zorunda degil ama gunumuz sartlarinda daha iyi yasam kosullari icin mecbur kaliniyor.
Mecburiyet yok, ama şartlar var gibi gösteriyor. Çalışmak daha iyi ve gerekli.
Elbette eşimin tercihi olurdu eğer razı olursa maaşıma neden olmasın?
Zorunda değil ama bir kadının kendi ayakları üzerinde durması gerekiyor.
Çok haklısın ama öbür türlü de olmaz ki sürekli erkeğin eline bakarsin hatta seni ezedebilir ona bağlisin diye sonuçta ekonomik olarak ona bağlı olacaksin
Kadınlar istiyor genelde zorlama yok ama artık erkeklerde kolaya kaçıp çalısan arıyor. Sende sen gibi düşünen birini bul
Aklin varsa ayaklari uzerinde bagimsiz bir kadin olursun, o koca senin tepene cikarsa seni dovup aldatip asagilarsa goruruz.
İlk defa benim gibi düşünen birisi çıktı. Kocam çalışsın ben eve bakayım istiyorum açıkcası aynı düşüncedeyiz bence.
Teyze senin artık eyt den emekli olmuş olman lazım 😅
Fake hesabım bu 25 yaşımdayım canım kaybol yorumumdan erkek seni
Argo bir şey yazdım canım falan olamazsın
Git kendin gibi kızlarla ilgilen aenin gibilerle işim olmaz hem erkek seğil misiniz hepiniz aynısınız
Nasıl sözler bunlar ya canım cicim falan ne samimiyet bu 😅
Sen hangi senede kaldın? Tabiki kadın da çalışması lazım. Kendin paranı kazan. Bir erkeğe bağlı olma. Bir gün ayrılıyorsa ne yapacan parasız işsiz?
İstediği gibi alışveriş yapmak isteyen ama çalışmak iatemeyip erkeğin eline bakan… sonra özgürüm ve ben kadınım diyen düşünce… o zaman erkek sana bakıyorsa siz onun kölesi olursunuz!
çalışmalı en azından kendisine bakabilmek için çalışmalı. evlilik şart değiş sonuçta her zaman birisinin eline bakmamalı kendi parasıyla yaşamalı sıkıntıyı üzüntüyü darlığı
Koca parası yiyeceksin yani annene hediye almak için kocana avuç açacaksın iyiymiş
Çalışmıyosan boşanıjcada şundan ğay bundan pay nafaka demiceksşn o zaman... Erkek sizin ekonomik köleniz değil... Azcık ayaklarınızın üstünde durup kocanıza destek olun... Parazşt olmayın erkekleein hayatında...
kadınlar da sizin hayat kadını çocuğunuzun taşıyıcısı bebek bakıcınız aşçınız temizlikçiniz hizmetçiniz değil o halde
Çocuk çocuk diye tutturan siz kadınlarsınız... Arkadaşlarınızla doğurma yarışına giren sizlersiniz...
Hayatın müşterek olduğunu anladığınızda gerçek el olcanızda o potansiyel yok çoğunuzda...
birincisi 18 yaşından beri çalışan bir kızım ikincisi doğurma yarışına giren bir kadın hayatımda hiç görmedim ve çocuk da tek başına yapılmıyor erkek istemezse zaten olmaz erkeklerin çoğu çocuk istediği için evleniyor zaten boş yapma cidden o kadar boş yapıyorsun ki dünyadan haberin yok senin ya nasi yasiyonuz siz ben anlamıyorum sen evlenme zaten lütfen güzel kardeşim seni
g*v*t
Feministler tarafından çarmağa gerilirsin heeee
Ben çalışıyorum çünkü baba parasıyla büyümedim bir kaç aydr issizim ve kafayı yemek üzereyim büyük ihtimalle evlenincede çalışmak isterim kimseye minnet etmeden büyüdüm
kocan 200 tl için surat asınca görürüm ben seni aklı olan parasını kazanır bu dünyanın iyisi de var kötüsü de hiçbir şeyin garantisi yok
Her şey güzelken sorun yok... Ya olumsuz bir deneyim yaşar ve boşanmak istersen? O zaman ne olacak?
Çalışmak varken neden koca parası yiyelim ki kimseye muhtac olmadan kendi paramizi kazanip yiyelim iste kim ugrasir diger turlu
Kadin calisip kendini ezdirmemeli erkek eline bakmamali bence sonra yuzune vururlar her istwdgn alinmaz
Senin gibi düşünen biriyle mutlu bir yuva kurabilirsin bir çok erkek var senin gibi düşünen
Bence çalışmak zorunda değil. Erkeğin kazancınada bağlı tabi.
Bende çalışmak istemiyorum ama baktım eşim çok zorda kalıyor yardımcı olmak için destek olurum
hayır değil ama kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmak istiyorsa zorunlu
senin gibi ortalı mawlı olmalarından iyidir. Çalışan kadınlar akıllıdır.
Evlenecek olursam eşim kesinlikle çalışacak. Oh ben çalışayım o yatsın yok öyle dünya.
Bence eşin çalışsın abi sende evde yemek yap çocuklara bak
Sahsen ben kendine isteğine bırakırım sonucta bir erkek karısına bakamiyorsa neden onunla evlensinki?
Ne desen sıkıntı bir durum
Güzel hayaller
Hayatta kalmak için hepimiz zorundayız
Çalışmıyorsa sevmem uğraşamam
Ekonomiye bakarsan evet
Değil kendileri isterse çalışırlar
Çalışmak zorunda değil tabi
Evet sevdiğimiz şeyler pahalı çünkü
Ne saçmalıyosun sen aq
Zorunda yoksa cepte görülürsün
Hayır zorunda değil
Duruma göre değişir bu soru
Bence doğru söylediklerin Çalışmak zorunda değil
Değil ama ev işlerini yapmalı o zaman.
Herkes çalışmak zorunda. O mantık eskide kaldı...
Kadın kendisi için çalışmak zorunda
Günümüz şartları zorlayabilir ama
Bu devirde hiçbir erkeğe güvenip işimi bırakmam.
Ben eşimi çalıştırmam
üniversite okudun mu?
Ahahahahahaa aptal oe
Değil canı nasıl istiyorsa öyle yapsın
Kadınlar zengin koca bulup evlensin çalışmasın
😅😅 fakirler napsın
fakirler mastürbasyon yapsın 😄😅
Adam olana çok bile 😂😂
az ya da çok farkedermi 🤣
Onu kendileri bilir
Sana Fakir erkek düşerse ne yapacaksın?
Çok haklısın