18 Yaşındayım lise 3 e gidiyorum. Sınava 1 senem kaldı , bölümüm sayısal. Daha düşük bir okuldan buraya nakil geldim (9. sınıfın 2. döneminde) . Uyum konusunda bir sıkıntım yok ama notlarımın düşük olması beni deli ediyor. Elimden geleni yapıyorum ve bu kadarı oluyor. 2 sene düzelir umuduyla takıldım ama daha da kötüye gidiyorum kısacası zor geldi. Aileme bu konuyu açtığımda olumsuz yanıt alıyorum. Çünkü şuanki okulum gidebileceğim en iyi okul burdan düşüğe de gitmemi istemiyolar. Sizlerden ikna konusunda yardımcı olmanızı istiyorum artık okula adım atasım gelmiyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBende de boyle bir sorun var benim piskolojik olarak okuldan cok ciddi darbeelr aldim ve bende kendi okuluma sinavla girdim, ders cevre vb bir sıkıntim yok ama ciddi darebeler aldim ve bir suredir aileme yalvariyorum ve brni baslarda dinlemediler. Sonra karsima aldim konustum oturdum derdimi anlattim yaoamiyorum kotuye gidiyorumKotuye gitmemi istiyosaniz hergun burada gebermemis istiyosaniz kalicam dedim. Ve mutsuz oldugumu ihtiyacim oldugunu gorduler ve ikna ettim. Pisman hic degilim umarimda olmam. Bebde hergun okula giderken lanet ediyodum oyle soyliyim.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBende orta okulda böyle olmuştu annemgil başka okula aldılar ama ben orda iyi olamadım notlarım düştü derlerim kötüleşti ve benim okulumda kötü alışkanlıkları olan büsürü kişiler vardı ben ilk okuluma gittmek istiyordum ama annem izin vermiyordu babam da bazenleri evet bazenleri hayır annem hayır diyordu en sonun da dedimki annemgilie 7 sınıfın 15 tatilin ya özel okul ya da o okulum dedim ve özel okul dediler yaz tatiline girdik annemgil beni göndermedi bende annemgile gine dedim ama ozaman kadar büsürükez dedim ve onlar özel okula salıcaz dediler ama en sonunda istediğim okula gittim
00 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılNotlarının kötü olduğunu söyle. İleride ne okumak istiyorsun? Eğer sözel bir bölüm istiyorsan, sayısaldan geçiş yaptığın için puanın kırılabilir. O konuda çok derin bilgim yok. Ama öyle bir şey varsa, ben şu bölüm istiyorum fakat bu bölümden o bölüme geçtiğimde puanım kırılacak, zaten notlarım da düşük, ben sayısalcı değilim, sözelciyim de. Öyle şeyler söyle işte. Benim yeteneklerim buna uygun değil de. Sizin istediğiniz gibi bir çocuk olamadığım için özür dilerim ama ben buyum! de.
22 Yorumla
Soran+1 yılsözel kesinlikle istemiyorum ki bizim okulda sadece 2 bçlüm var sayısal ve eşit ağırlık
- +1 yıl
Kendine uyarlayamıyor musun dediklerimi? Ben öyle varsayarak yazdım :)
+1 yılBaba benim seviyemden düşuk bir okula gitsem tek zeki ben olurum onlar duşukler hem bu benim okuldaki başarimi etkiler de
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
1Cevap
Bende okulumu değiştirmek istiyorum , üçünkü kötü bir olay yaşadım tüm arkadaşlarımı kaybettim ve bazı hocalarında gözünden düştüm. Aslında yaşadığım olayda benim hiçbir suçum yokken ben suçluymuşum gibi herşeyi kaybettim.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖgretmen lisesi falansa okuldan gelen ek puani etkiler notlarin. ne tür bir lise?
04 Yorumla
Soran+1 yılanadolu
Cevap sahibi+1 yıl2 senede liseler degistimi acaba. zaten hepsi anadolu. düz lisemi demek istiyosun :)
Soran+1 yılyok değişmeden de anadoluydu
Cevap sahibi+1 yılAnlatamadim heralde neyse. bir meslek üzerineyse okulun notlarin gelecek ek puanda etkili oluyo. diger türlü düz bir liseyse onu bilemem. okul notunu o kadar önemseme sen simdiden ünv sınavjna hazirlar. okul notunun pek bir degeri yok. konulari anlayabiliyorum ama siniftakiler daha yüksek anliyo diyosan tabii
+1 yıldegistirebildin mi bende değiştirmek istiyorum ama babam bu konularda cok sert
60 Yorumla
1 yılGitmek istediğinin okuldaki birileriyle arkadaş ol ama baya yakın sonra o arkadaşının annesi size gelsin ve annene okula övsün işte okul şöyle iyi böyle iyi gibi sonra annen onaylar
00 Yorumlauyum sağlayamadığını oturup uzun uzun ciddi bir dille anlatmalısın
10 Yorumla
+1 yılbende bu yıl 80lik liseden 92lik liseye gittim ama cok zor geldi bende dedim ki ozele geceyim dersleri toparlayayım en eski okulama doneyim
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Okul değiştirmek istiyorum ailemi nasıl ikna edebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat