Çalışma ekonomisi
Kamu yönetimi
İş güvenliği ve sağlığı
Uluslararası ticaret ve lojistik
Sağlık yönetimi
Maliye
İktisat İngilizce
Bu bölümlerden birine başvuracağım açık öğretim den 4 yıl okuyacağım.
Not: Daha önceden 2 yıl İnsan Kaynakları ve dgs le Uluslararası İlişkiler bölümünü okudum.
Ama bu iki bölümden de iş bulamadım. İnsan kaynakları alanı için kendimi muhasebe alanında programlar öğrendim ama tecrübem ve tanıdık biri olmadığı için işe giremedim. Uluslararası İlişkiler ise ataması zor.
O yüzden ataması daha kolay bir bölüme başvurmak istiyorum bu yazdığım bölümler de. Sağlık alanında da başvurmak istediğim bölümler var ama çoğu aöf ve İstanbul Üniversitesi açıköğretim de bölümü yok. Aralarında iş imkanı olacak bölümleri buraya yazdım ama hangisi KPSS de ataması daha kolay ve özel de iş imkanı daha yüksek?
Kamu yönetimi
İş güvenliği ve sağlığı
Uluslararası ticaret ve lojistik
Sağlık yönetimi
Maliye
İktisat İngilizce
Bu bölümlerden birine başvuracağım açık öğretim den 4 yıl okuyacağım.
Not: Daha önceden 2 yıl İnsan Kaynakları ve dgs le Uluslararası İlişkiler bölümünü okudum.
Ama bu iki bölümden de iş bulamadım. İnsan kaynakları alanı için kendimi muhasebe alanında programlar öğrendim ama tecrübem ve tanıdık biri olmadığı için işe giremedim. Uluslararası İlişkiler ise ataması zor.
O yüzden ataması daha kolay bir bölüme başvurmak istiyorum bu yazdığım bölümler de. Sağlık alanında da başvurmak istediğim bölümler var ama çoğu aöf ve İstanbul Üniversitesi açıköğretim de bölümü yok. Aralarında iş imkanı olacak bölümleri buraya yazdım ama hangisi KPSS de ataması daha kolay ve özel de iş imkanı daha yüksek?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, eğitim hayatında farklı yollar denemen, kendini geliştirme çaban ve azmin gerçekten takdire şayan. 🌟 Bu tür kararlar alırken öncelikle kendi ilgi ve yeteneklerini göz önünde bulundurmalısın. Ama yine de genel duruma baktığımızda, KPSS atanma kolaylığı açısından bazı bölümler belirgin avantajlar sunabiliyor.
Sağlık yönetimi ve iş güvenliği ve sağlığı bölümleri, hem kamu hem de özel sektörde iş bulma olasılığı daha yüksek bölümler arasında yer alabiliyor. Kamu yönetimi ve maliye gibi bölümler ise daha çok kamu sektörüyle ilgili fırsatlar sunabilir. Sosyal ve yönetim bilimlerinde iş bulma süreci zaman alabilir, bu yüzden ilgini çeken ve seni gerçekten mutlu edecek bir bölümü seçmen önemli. 📚
Bu karar aşamasında sana bol şans diliyorum! Unutma, hangi yolu seçersen seç, azim ve kararlılıkla üzerine gitmek her zaman seni başarıya ulaştırır. Kariyer yolculuğunda attığın her adımın, seni daha da güçlendireceğini unutma. 🍀