Bakımı kolay hayvan önerisi
Kuş
Balık
Hamster
Köpek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bakımı kolay hayvan önerisi
Birkaç sene önce kuşum vardı ve bakımı aşırı derecede zor. Kafesini koyduğumuz yer her gün tüy dolu oluyordu. Yemini 2-3 günde bir temizleyip değiştiriyorduk.
Köpeğin eğitimli olması şart, onu sürekli gezmeye ve tuvalete çıkarman gerekiyor. Fazla kıl dökmemesi için taramalı ve bakımlarını yapılmalı. Ayrıca aşılarının ve kontrollerinin de yapılması gerekiyor.
Hamster hakkında bilgim yok ama küçük oldukları bakımları zordur diye düşünüyorum. Onunda kuşlar gibi kafesini temizlemek, talaş ve yemini yenilemek gerekiyor.
Bunların içinde en kolayı net olarak balıktır. Az miktarda yemini verip suyunu temizlesen yetiyor.
Oysa bakımı en kolay olan, en erdemsizidir.
İnsandır bu ; bütün değerlerin değerlerini yitirmiştir.
Bu hâliyle sadece yer, içer, sçar ve düşünür (!)
Düşünüyor gibi yapması kadar herhangi bir trajikomiklik yoktur.
Cevap
18Cevap
sana yemin ederim 4 unude baktım balikda kopekde kusda besledim fare bile besledim yeminle en kolay olan kuştur saygilar
Ben balık besliyorum evde sesi tok gürültüsü tok Tem veriyorsun suyunu temizliyorsun o kadar tabi motor kullanır isen daha iyi olur
Diğerlerinin de bakımı zor ve zahmetli hele köpek ve kedi yok çişi geldi dışarı cikart yok kulunu temizle vesaire hamster ise temizlik. isteyen ilgi isteyen bir hayvan
Bir balık mantıklı onunda akvaryum temizlemesi var ki motor alırsan akvaryum için temizliği uzun süre de yapabilirsin
Ben Japon balığı besliyorum motorsuz gayet iyiler
Yine araştır derim
O zaman sıkıntı hamstarda alamazsın kedilerin varsa
Tanamdir
köpek en zoru eğtimsiz alırsan bide sürekli gezdirmen gerek tüyleri oraya buraya dökülcek tualet eğtimi yoksa yandın
At kesinlikle
Kuş daha kolay hepsini besledim
En kolayı balık daha sonra ikinci sırada kuş gelir
Bütün hepsi zahmetli çiçek besle
Kedi zormuş onu net anladım 😀😀
Aralarından en kolayı balık gibi.
köpek için ortamın var mı
kuş besle cik cik gezsin evde :D
Bu mantıkla alacaksan alma
Balık
Zürafa
Kuş.