Napmam lazımmmmmm?

Merhaba arkadaşlar size bir şeyler danışmak istiyorum henüz 26 yaşındayım ve son zamanlarda biraz fazla iş değişikliğim oldu işte evimi taşıdım ayrıldım ya da işimde sorun oldu adapte olamadım işten ayrıldım şu an Bahçeşehir‘de oturuyorum ve evime 10 dakika yürüme mesafesinde bir tıp merkezi var ama çok ünlü bir tıp merkezi bir sürü şubesi olan hastanesi olan bir yer ve ben işe girerken bana söyledikleri ile şu an yaşadığım şeyler aynı değil mesela ben görüşmeye gittiğimde sadece bana nöbet olduğunu söylediler ama ben nöbeti bir kerelik sandım mesela o nöbette veznede tek olacağımı bilmiyordum şu an daha bir ayın yeni doldu gördüğüm kadarıyla ekip arkadaşlarıma bakıyorum nöbet şekilleri bu şekilde pazar günü atıyorum ben sabah sekizden gece 12’ye kadar çalışıyorum pazartesi salı çarşamba perşembe cuma akşam altı gece 12 geliyorum cumartesi günü de sabah sekiz gece 12’ye kadar çalışıyorum bu nöbetleri tuttuktan sonra benim nöbetim benden çıkıyor ve bu anlattıklarımda da hep teksiniz tek banko tek çalışıyorsunuz ve bunları mesai ücreti olarak değil izin olarak veriyorlar o izni de kendin istediğin günde değil hangi gün boşsa hangi gün merkezi müsaitse o zaman veriyorlar çalışma arkadaşlarımız sevdim küçük bir yer beş tane vezne var ama kendini bir şey sananlar da var canımı sıkıyorlar yani bir şey soruyorsun cevaplıyorlar eyvallah ama ikinciyi soramıyorsun gözlerini büyütüyorlar ben daha önce de tıp Merkezi’nde hastanede çalıştım evet her yerim bir zorluğu var ama burası sanki daha farklı çalışma sistemleri ya da ben mi abartıyorum hani mesela ben kızların nöbet listesini görüyorum 46 saat çalışmamız gerekiyor ya normalde şu an 56 saat çalışıyoruz tabii ki de 72 saat çalışan insanlar var nöbetle birlikte ben hemşire değilim bir şey değilim bir D
Vefne’nin bu kadar çalışması normal mi?
Napmam lazımmmmmm?