Ben artık çok yoruldum. Anneden babadan bişey kalmayinca
ev ve araba stresi, koca bulma stresi, mesleğimi öğrenme stresi ve yorgunluğu.. Alnımda çizgiler belirginleşmeye başladı.
Of nasıl halledicem bütün bunları
Ben artık çok yoruldum. Anneden babadan bişey kalmayinca
ev ve araba stresi, koca bulma stresi, mesleğimi öğrenme stresi ve yorgunluğu.. Alnımda çizgiler belirginleşmeye başladı.
Of nasıl halledicem bütün bunları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Anın tadını çıkar para gelir geçer zamanın telafisi yok
Hayır para gelip geçmiyor öyle. Zamandan daha kıymetli
Ne yapacaksın mezara mı götüreceksin parayı
Evet
Pekiii:)
Pırlatta mezar yakışır agamaaa 😂😂😂 şaka yapiyorum buna üzülmezsin diye düşünüyorum
@Farklı1fikir mezarım bile altın yaldızlı olucak zaten merak etme
Öyle bi Monte ettiricem ki mezarcilar bile yerinden çıkarıp çalamaz
Aynı sorun erkeklerde de var maalesef, senin en azından işin varmış ben kovuldum 😮💨
Niye
Kendimi işe veremedim başka sorunlarımda vardı. Geç kaldım bi kaç sefer en son kovdular, karşılıklı fes ettik maaşımı aldım çıktım
Memurluk mu yoksa özel sektör mu
Fabrika özel sektör, sürekli eleman girip çıkıyodu zaten fabrikaya sayımız yetersizdi çok yoruluyodum. En son uykusuzlukta vardı, kafamda allak bullak oldu işleri birbirine kattım 😂
Fabrikadan ev araba alamazsın ki. Niye orada çalışıyosun
Ailem destek oluyor sağ olsunlar en azından çok bi masrafım yoktu. Araba alacak kadar çalışamadım ama motosiklet aldım memnunum şu an halimden şükür arada çıkıp dolaşıyorum. Nasipse tekrar bi işe giricem bakalım
Parayı bul alnı gerdirirsin dert değil
Parayı bulana kadar her yerim kirisicak.
Her yerini gerdirirsin
😀
Bak çözüldü konu
Yerinde dur o seni bulur ya
Kaç yaşındasın ki nerdesin
Nasipte varsaa
Ben nasip falan inanmıyorum zaten
olur mu abla öyle şey
Herkes sizinle aynı inanca sahip olmak zorunda değil.
Tabii abla haklısın benim inancımda nasip sende tesadüf olabilir aynı ama ikisine de inanmazsın ben inanıyorum
Ben tesadüfe de inanmam
Neye inanırsın
İyi fırsatlara, kaliteli çevreye, kaliteli aileye, zekaya ve zekayı kullanma kapasitesine
Bunlara inanirim
Abla bunlar olan şeyler biz olmasa da olucak şeyler için bi umut olarak nasip diyoz mesela senin zeki kaliteli bişeye aileye kader nasip diyoruz iyi vea kötü
Hepimizde var takma
Tamam ama Ben sizin gibi değilim. Ben aşırı aşırı aşırı aşiri istiyorum.
Farklı değiliz inan
hoş geldin hayaat