Napmalıyım ben?

Geçenlerde bir bara gittim ve saat 8 den gece 12 kadar bakıştık biriyle daha sonrasında tuvalete gittim arkasından ellerimi falan yıkadım makyaj yaptım sonra tuvaletten cıktı adamda sonra instagram almak için çektiğiniz videolarş atarmısınız falan dedim tabi dedi şnstagramınj yazamadı bir türlü anlamadım sonra ben verdim atarsınız istek dedim işte benjm masama gelin falan dedi oturalım biz burdan başka yere gecicez falan dedi hepsını reddettim sonra bana istek attı instagramı yokmuş güya arkadaşından istek atmıştı o gün full aradılar ben açmadım diğer gün arkadaşı bana yazdı instagramı yok benden sana yazdı falan dedi bende adamı istiyordum işte ulaşabileceğim bir şey var mı falan dedim arkadaşı bilerek hiçbir seyini vermedi lafı full geveledi durdu 28 yasındslsrmıs benide büyük zannettiler dış görünüşüm ve hatlarım belırgın olduğu ıcın yaşımı genelde büyük zannederler adam beni istememiş falan öyle dedi kesinlikle inanmıyorum çünkü adam bütün alternatifleri sundu şuraya gel buraya gel diye sizce nolmus olabilir
Napmalıyım ben?