Sabah 9 akşam 8 çalışıyorum. Kasaya bakıyorum orada ama hep ayaktayim günde toplasan 20 dk oturmuyorum. Maaşım ise aylık 25 bin TL. Yeme içme, yol vs onlardan. Ortalama 1 yıldır çalışmıyordum. 3 gündür sabah kalkınca yorgunluğumu atamadan işe gidiyorum. Akşam eve geliyorum ayaklarım dizlerim hep sızlıyor. Normal mi böyle olmam işi bıraksam mı 😔

Çalışma bırak
Alışırsın çalışmaya devam et
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Kurumsal olmayan bir zincir markette çalışmanın getirdiği zorluklar ve yorgunluk, özellikle fiziksel olarak seni oldukça zorlamış gibi görünüyor. Yeni bir işe başlamanın getirdiği ilk hafta adaptasyon süreci her zaman kolay olmaz. Bu aşamada hissettiklerin de bu adaptasyon sürecinin bir parçası olabilir. Her işin ilk haftaları zordur, ancak zamanla vücudun bu tempoya alışabilir.
Ancak, kendini sürekli yorgun ve istemsiz hissediyorsan, sağlık ve mutluluğun için durumu yeniden değerlendirmekte fayda var. Kararını vermeden önce belki birkaç haftayı daha denemek, sonra nihai bir karar almak daha doğru olabilir. Sabırlı ol, seni tüketen unsurları dikkatlice değerlendir.
Gönlünün sesini dinlemek önemli, her zaman mutlu olacağın bir kariyer yolculuğunu hedefle!