İngilizce öğretmeni olarak kolejlerde çalışmak istemiyorum?

Evdekiler çalışmam için baskı yapıyor. Ben de istiyorum ama yaz boyu hiçbir koleje başvurmadım çünkü istemiyorum. Tek meziyetim ingilizce.. celta sahibiyim ve bunu öğrenci velileri ile, koridorlar için elişi kağıdı keserek, etüt ile, defter yazmakla, kursla, nöbet ile harcamayı asla istemiyorum. Üniversitelere girmeye çalışıyorum. Tezli yüksek lisans sahibi olmasamda yarı-zamanlı ise almaları lazım. Böyle bir sistem olduğunu biliyorum. Onlardan da haber çıkmıyo. celta'mi mi beğenmiyorlar nedir. Acilen aile dırdırından kurtulmam lazım. Ben onlara göre daha sabırlı biriyim. Eylülde de Ekimde de iş çıkabilir bize ama onlar anlamıyorlar. Çok yoruldum bu meslekten. Bu ingilizce ile başka bir iş yapmayada raziyim yeter ki şımarık velet çekmeyeyim bu yaştan sonra. Öğretmenler odası tam bir cadı kazanı. Hiçbiri kendini geliştirmeyi dert etmiyor. Ya devlet öğretmenlerini kıskanıyorlar bütün gün Ya da öğrenci dedikodusu yapıyorlar. Resmen onların arasında varoşlaşıyorum. Üniversitede iken kendi ofisim vardı. Öğretmenler odasına dönmek resmen attan inmek gibi olacak.

Üzgünüm bu şekilde anlatımım için. Kimseyi kırmak istememiştim sadece işsiz olmanın stresi ile cokkk duygusal yazdım..

İngilizce öğretmeni olarak kolejlerde çalışmak istemiyorum?