Kursta yakın davranan bir kız arkadaşım var yakın arkadaş olursam ne gibi sorunlarla karşılaşırım?

Birkaç aydır severek isteyerek bir kursa gidiyorum bir kız bana sanırım doğulu olduğu için daha yakın davranıyor kursa 1 yıldan fazla zamandır geliyor geçen gün dışarıda kahve içmeye davet etti kabul ettim görüştük bir sorun olmadı sonrasında kurs hocası bizim dışarıda görüştüğümüzü öğrenmiş hoca bana o kızdan uzak dur o kız sorunlu dengesiz belalı biri başını belaya sokar ikiyüzlü diyerek uyardı kursta çıkardığı sorunlardan aşk olaylarından birini kullandığından bahsetti kızın sohbeti hoşuma gidiyor o yakın davranıyor bende ister istemez yakın davranıyorum ama bir taraftanda mesafe koyuyorum farklı kültüre sahip olan insanlarla daha iyi anlaşıyorum o yüzdende yakın arkadaş olmak istiyordum ama hakkında öğrendiklerim beni uzaklaştırıyor bir yandan böylesi daha iyi diyorum diyelim ki bu kızla yakın arkadaş oldum sorun yaşar mıyım ne gibi sorunlarla karşılaşırım
Kursta yakın davranan bir kız arkadaşım var yakın arkadaş olursam ne gibi sorunlarla karşılaşırım?