Sevgilimin arkadaş çevresi 7 kişi 4 kız 3 erkek bayağı samimiler yaklaşık da 7 aydır yakın arkadaşlar tüm kız arkadaşlarıyla beni tanıştırdı öyle gözüme sinsi gelen birisi yok lakin ben aşırı kıskanç biriyim bazen diğer erkeklerin işleri çıkıyor tek erkek olarak kızlarla bu geziyor bu konuda büyük kavga çıkardım tehdit de ettim lakin o beni yakın erkek arkadaşlarımdan kıskanmıyor (kesin kendisine dokunmayım diye) velhasıl kelam sadede gelirsek kızlar hiçbir şey yapmasa dahi ben bunların samimiyetinden nefret ediyorum geçen gün kızlardan tekiyle oyun oynamaya gitti ben sonradan geldim tepemin tası attı. Bana hiç ona şöyle yap şöyle tehdit et demeyin sonuç vermiyor bana o arayı nasıl mahvedebileceğimi söyleyin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen senin yerinde olsam öyle bir şeye kalkışmazdim. Bana eski sevgilim kız arkadaşlarınla konuşmayı kes dediğine kesmeyecegimi belirttim. Hatta o aşırı olay çıkarıp aşırı ustelemesi beni ondan sogutmustu. Başka seyler de vardı tabi. Bu davranışının sebebi bana güvensizliği değil. Kendi yaptığı şeyleri niye ben yapmayım düşüncesiydi. Çünkü beni aldatmaya çalışırken yakalamıştım. İsteyen her türlü aldatır ruhun duymaz. Sen aşırı kıskançlık yaparak karşındakine ben sana güvenmiyorum mesajı da veriyorsun. Bir yerden sonra ben, bana güvenmeyen birini niye hayatımda tutayım diye sorgulamaya başlarım. Birlikte de zaman geçirmeniz lazım kendinize ait zamanlarınızın da olması lazım.
08 Yorumla
Soran+1 yılBen ona kızları tamamen sil demedim teke tek buluşma ve 4 lü kız grubuna tek erkek olarak gezme dedim
- +1 yıl
ne farkı var bu ben sana güvenmiyorum kızlarla aranda bir şey var ya da olabilir anlamı taşımaz mı sence. Benim en yakın arkadaşlarım kızlar olmuştur eskiden beri bu tür durumlarda çok kaldım. Senin yakın arkadaşlarından olay kendisine dönmesin diye kıskanmadığını düşünüyorsun. Normal kız arkadaşlarımın sevgilileriyle kocalarıyla tanıştığımda hiç biri benim onlarla konuşmama karşı çıkmadığı gibi sevdiklerini de söyledi. Emin ol arkadaş grubundan birinden farklı bir elektrik alsa sana bunu belirtirdi. Bir erkek seni arkadaş grubuyla tanıştırıyorsa bu sana değer verdiğini gösterir. Ben değer vermediğim kişiyi arkadaş ortamıma sokmam
Soran+1 yılBenim bir arkadaşımın sevgilisi bu benim yakın arkadaşım dediği kişiyle arkadaşımı aldattı bu tez bence pek doğru değil
- +1 yıl
Bu tez doğru değil sana göre ama sevgiline güvensizliğini gösterdiği tarafını doğrulamıyor mu?
Soran+1 yılBen babama bile güvenmem
- +1 yıl
Sen ona güvenmezsen o sana niye güvensin :) güven yoksa zaten bir ilişki de yoktur.
Soran+1 yılBugüne kadar yediğim kazıklar sağ olsun bu raddeye geldik diyelim
- +1 yıl
Hepimiz kazık yedik ben de dahil ama o korkuyla çekinceyle hareket edersek sağlıklı şeyler olmaz. Bir tanesi beni aldatmaya kalktı sonra 1 yıl peşimden koştu yüz vermedim. Beni kandırmaya çalışan kendini küçültür beni değil. Şimdi karşıma yeni biri çıksa ona potansiyel aldatan biri gibi davranmam ne kadar sağlıklı olur. Ondan dolayı somut bir şey olmadan o düşüncelere girmem ben
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen eski erkek arkadasimla benzer sorunlar yasiyordum, hep kavga cikariyordum gezmeyeceksin soyle boyle diye.. adim kiskanca gecimsize huysuza cikmistiki ayrildik.
Benden sonra bir kizla cikmaya basladi.
Aradan 1 sene sonra sans eaeri yolda karsilastik.. Yarim saat yol kenarinda bir yerde oturduk.. Bana soyledikleri soyleydi.. kiz
Kiz bunh muma cevirmis... senin gibi ne kavga ediyor ne gitme diyor ama resmen muma dondum dedi... O yerinde durmayan p. c eski erkek arkadasim uzak mesafe iliskisi yasamasina ragmen kiz arkadasiyla muma dondurmus evden disari cikmiyormus eskie rkek arkadasim. Nasil basardi dedim.. bir gun disari ciktim.. Kiz arkadaslarda vardi dedi.. Yeni kiz arkadasi hic bozuntuya vermemis.. iyi aksamlar deyip kapatmis.. o aksam ne aramis ne rahatsiz etmis. Eski erkek arkadasim arayinca, hicbirsey yokmus gibi konusmus az ve oz.. umursamiyor disarda olmasini gibi, asla trip yapmamis. Ama ertesi gun kiz arkadasi da erkek arkadaslariyla disari cikmis. Nerdesin demis arkadaslarla disardayim, ayni eski erkek arkadasimin yaptigi gibi.. birebir aynisi...15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleski erkek arkadasim da bir gun once aynisini yaptigi icin bir tepki koyamamis.. sonrasinda hep dikkat ettim dedi, ben ne yapiyorsam aynisini bir sonraki gun yapiyordu asla bozuntuya vermeden.. kavga etmeden.. evde oturmayi denedim, baktim bu da oturuyor dedi. Oyle olumca evde oturmaya baslamis😂
Cevap sahibi+1 yılona ayna ol bence sen de.. kavga etmek yerine ayni nasil yapiyorsa sen de erkek arkadaslarinla bulus.. bir erkek arkadasinla o gelmeden once zaman gecir o sonradan gelsin birbir aynini.. bence bu iyi bir cozum olabilir😂
Soran+1 yılAy bu beni kıskanmıyor işte sorun orada kendini medeni biri olarak tanımlıyor
Cevap sahibi+1 yılkiskanir sen dene
Soran+1 yılYazdım bunları çok sağ ol
rahatsız olduğunu bile bile arasına ufak bir mesafe bile koymuyorsa bence sen önce ilişkinizi sorgula seni sevmiyor yeterınce değer vermiyor üzülüp kıskanmanı bir yerlerine takmıyor gibi. yeterince sevse senin bu kadar kıskandığını bildiği halde hala arkadaşlarıyla ki kız oldukları için hakkın var kıskanmakta bu denli görüşüyorsa değer vermiyordur sana. bence ayrılmaktansa arana mesafe koy
00 Yorumla
Şeytan: Tamamdır, yorulmuştum zaten. Varisim bellidir.
21 Yorumla
Soran+1 yılAşırı hoşuma gitti bu söz ahajaja
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
20Cevap
+1 yılBöyle bir çabaya girip kendini kucumsetme... Onu kiskanmamaya çalış kiskan ama yerli yerinde... Eğer böyle bir çabaya girersen gözünde degersizlesirsin... Ama normal kiskanirsan bu kız beni niye kiskanmiyor diye kafaya dank edince zaten o peşine gelmeye başlar ayık ol biraz
10 Yorumla
+1 yılSevgilinin yaşam tarzı, tercihleri sana uygun değilse ayrılmalısın. Kendi tarzına uygun bir insanla birlikte olmalısın. Diğer türlü kendine eziyet edersin. Saçma sapan entirikalara girip yapmayacağın şeyler yaptıktan sonra ilişki yaşamanın anlamı yok.
10 YorumlaSenin sorunların mi var? Kendini onun eşi mi zannediyorsun? İkinizde büyüyüp olgunlaşmadan bir ilişki surdurmemeniz şart ! kendi kendinizi bitiriyorsunuz.
15 Yorumla
Soran+1 yılEşi olunca karısı istemiyorum deyince bitiren kaç erkek var?
Soran+1 yılKendime yapılmasını istemediğim şeyi istemiyorum işte o uzaklaş dese ben ikiletmem o da bir zahmet ikiletmesin ben ona kızları sil demedim teke tek buluşma ve diğer 2 erkek yoksa o 4 kızla tek olarak buluşma dedim
- +1 yıl
Bak mantık olarak empati yapınca çok kıskanç bir insanmışsın bende akrep burcuyum ve bende de bazen kardeşini , kuzenini kiskanmisligim çok oldu bu durumda kızlarla yalnız bırakınca için rahat etmiyor olabilir. Ama kendin diyorsun grup gibi bir şey olmuşlar. Sende tanışmışsın onlarla zaten. Şimdiye kadar bir sıkıntı olmadığına göre bu saatten sonra da olmaz. Bir kız kalkipta senin sevgilime sarkıntılık yaparsa o zaman ondan uzaklaştırma konusunda ısrarcı olabilirsin. Ama ortada böyle bir durum yokken adamı arkadaşlarından ayırmaya çalışman çok çirkin bir davranış ! Dediğim gibi evli falan da değilsin işin adini koymamisken bu gosterdigin tavır çok gereksiz !
+1 yılBence aralarını bozmasan daha iyi olabilir. Sevgilin daha mutsuz birine dönüşebilir. Cinsiyet ayrımı yapmamak lazım. Eğer ki sevgiline güvenmiyorsan bir sıkıntı vardır. Bende çok kıskancım ama sevgilim olduğu zaman güvendiğim için arkadaşlarına karışmadım. Eh gerçi bana aşık olduğunu söyledikten bir hafta sonra ayrıldı benden :D Demek istediğim sevgilini seviyorsan katlanmak zorundasın bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılKatlanmak... En nefret ettiğim kelime ve eylem
- +1 yıl
O zaman en iyisi eşinle oturup konuşun ortak noktasını bulun derim
- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda eskiden akıl verirdim.
Ama pişman olmuştum.
Biliyorum ki o erkeği en sonunda kendinle baş başa bırakıp terk edeceksin.
Ne gereği var?04 Yorumla
Soran+1 yılİlişki sorumluluğu alması gerek
- +1 yıl
Sorumluluğu konuşmak için ciddiyetin olması gerek.
Ciddiyetin olmadığı bir ilişkide anca böyle fesatlık çıkarırsın.
Normalde sözünün geçmesi gerek.
Geçmediğine göre?
Soran+1 yılBu gerçeği yüzüme şak diye vurduğun için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim, tadını çıkarman veya gerçekçi ilişkiler yaşaman dileğiyle.
+1 yılYa açık açık söyleyeceksin sevgiline, senin için kendine çeki düzen verecek (tek erkek kızlarla buluşmalar gibi) ya sen bu durumu kabulleneceksin ses etmeyip ya da ayrılacaksınız.
00 Yorumla
+1 yılHaklısın ben de olsam ben de kıskanırdım sevgilim tek başına kızla oyun oynamaya gidemez ya da kız grubuyla gezemez
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklıyım zaten ama fayda etmiyor onlar benim kardeşim diyor
- +1 yıl
Aynı baba ve anne'nin çocukları değiller ya sonuçta nasıl kardeşler?
Soran+1 yılAnlamıyor işte kendisi medeni ben medeni değilim
- +1 yıl
Bence ayrıl canım ne kendini üz ne sevgilini, onu değiştirmeye çalışırsan senden soğuyabilir
Sevdiğinizi iddaa ettiğiniz adamı, bu kadar kolayca üzebilecek hareketler yapabiliyorsanız, sizin sevginize sevgi denilmez.
06 Yorumla
Soran+1 yılÜzmek mi? Beni üzen o düzgün oku
Soran+1 yılSürekli o kızlarla olması şüphe edilmeyecek bir şey mi?
Soran+1 yılBen medeni değilim sizin gibi özür dilerim ya da geniş mi demeliyim
+1 yılBence bencilce düşünüyorsun. Sen aşırı kıskanç biriysen ve o bunun tam tersiyse bu ilişkinin yürüme imkanı da yok gibi zaten.
11 Yorumla
+1 yılHic uğraşma o kızlar biriyle evlenince benn kardeşi görürüm. Ayril onla mi uğraşacaksın
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmesine gerek bile yok kızlar bir manita yapsın görürüm onu
+1 yılCocuk tamam kizlarla gorusmiycem derse sende erkek arkadaslarinla gorusmeyi keser misin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Geçmiş olsun uzatmanın manası yok siz birbirinize ait değilsiniz herkesin kendi yoluna gitmesi en uygunu olur.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğer bundan rahatsız oluyorsan söyle yani ben senin o kızla bu kadar samimi olmandan rahatsızım diye
01 Yorumla
Soran+1 yılTatlım açıklamayı okumadın mı
Bunun aynısını bir erkek sorsa, demediğinizi bırakmazdınız. Bu yapmaya çalıştığınız
aşırı kıskançlıktan oluyor ve bu normalize edilmemesi gereken bir durum. Sevgiline güvenmiyorsan, ayrıl. Saçma sapan şeyler yapma.12 Yorumla
Soran+1 yılOna tüm kızları sil desem haklısın lakin hiçbir kızla tek gezme ve 4lü kız grubunla ortamdaki tek erkeksen de gezme dedim ne var bunda?
Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Aynı şeyi sende uygula onu reddedip kendi arkadaşlarına takıl meselaa
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sen belki 3 gün sonra b*ktan bi sebepten dolayı çocuğu terk edip gideceksin. Yani ne gerek var ne diye insanların arasını bozuyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBktan bir sebepten değil de istediğimi yapmıyor diye terk edebilirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın bir yönden fakat aynı benimde onun gibi erkek çevrem var. Ve dediğin konu çok karmaşık gerçrkten 😂 şu an hoşlanan kişi de kıskanç gibi epey nolcak bilemedim.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl o zaman. Sana uymuyor diye milletin arkadaş ortamını niye bozmaya çalışıyorsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılBozamazsın hiç uğraşma sinir bozucu bir durum olduğunun farkındayım
00 Yorumla
+1 yılOf yapmayın ya kendinizi eksige düşürüyorsunuz kızlarla yakın arkadas ol sevgilin seni tanistirmis zaten icin rahat degilse dusmanini yakininda tut kontrol edebilesin ama bu kiskancliklar iliskiyi bitirir ne gerek var bosa can sıkmaya
06 Yorumla
Soran+1 yılBen mimarlık okuyorum aşırı doluyum onun bölümü rahat üstelik onlar aynı sınıfta ben sevgilime zor vakit ayırıyorum toplu buluşmalara zor katılırım bir de hepsinde yanlarında olsam bile bunlar zaten aynı sınıfta
- +1 yıl
Zaten ayni sınıfta olduklari için bu kadar rahat görüşüyorlar bence sen sevgilinle daha çok vakit gecirmek istedigin için bu kizlara karşı kötü hissediyorsun boş ver bırak sal sevgolinede seninle daha fazla vakit gecirmek istiyorum ders calisirken bile yanimda ol de bu ilgiyi istiyorsun bence sen ama şöyle düşününce sende fark ediceksin sen yapamiyorsun diye oda mi otursun yaninda ilerde bu kadar dibdibe olmaktan sıkılırsın
Soran+1 yılAslında şöyle ben beni özlesin diye müsait olduğumda bile beni görmesini istemiyorum haftada 2 yeter sana diyorum sürekli yanında olursam özlemez
- +1 yıl
Hic sağlıklı bulmadim arkadaslarini hergun görüyor ve hergun gormesine rağmen sıkılmıyor sen yanliz birakiyorsun demekki umarim keske daha fazla gorusseydim demzsin bir gün
Soran+1 yılHer gün de değil her akşam da görüyor ay düşündükçe tansiyonum çıktı ama diğer 2 erkek arkadaşları yanlarındaysa sorun etmiyorum
- +1 yıl
Kendini yipratmaktan baska birsey degil birinden olsa anlarim hepsinden rahatsizsin dikkatli olmalısın
Fazla nefret var gibi sende ama her şeyi değilde bi kısmını kısıtla onunda yapabileceği kendin diyosun bi sinsilik yok diye bu kdar nefret etmek yerine aralarına da girebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://youtu.be/mYCnSvYhZVo33:40 sahne nasıl sence?
00 Yorumla
+1 yılMagaradan mi ciktin sen ya arkadas olucak tabi kizlarla sen yobazsan o ne yapsin. Karaktersizlik yapma
15 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarınla hiç görüşme demedim tek erkeksen buluşma ve hiçbiriyle teke tek gezme dedim
- +1 yıl
sen genişsin
- +1 yıl
@YağızMert kime diyon
+1 yılHic. gerek yok boyle seylere sen o kizla beni tanistir kizin basini dondurup senin arkadaskndan uzaklastiririkm
04 Yorumla
Soran+1 yılHangi şehirde yaşıyorsun valla aynı şehirdeysek kesin yaparım
- +1 yıl
İstanbul kadikoy siz
Soran+1 yılAga be çok uzak
- +1 yıl
Siz nerdesiniz
Kıskanmanı gerektirecek bir durum var mı boşuna kuruntu mu yapıyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılGeçen gün teke tek buluştu bir tanesiyle ben sonradan gittim yanlarına öbür kızın tekinin işi çıkmış ondan gelmemiş
Soran+1 yılHanımefendi anlamıyor musunuz? Gittim zaten ama hiçbir kadınla tek buluşmasını istemiyorum kız grubuyla da oradaki tek erkekse buluşmasın
Ayrıl gitsin bu kadar sıkıntı oluyorsa, aralarini bozamazsin
01 Yorumla
Soran+1 yılValla o raddeye geldim
+1 yılSevgilinin yakın erkek arkadaşları ile samimi olarak 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılSürekli yan aynalar yapışık ikiz gibi bir şey yazsam hemen mesajı bile görür
- +1 yıl
İşte aynı taş ı sen ona attığında anlar durumu ve kendini çeker kızlardan
+1 yılyürümez bu ilişki. sal çocuğu. sen de normal değilsin.
00 Yorumla
+1 yılÇocuğu terket sen fesatsın
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de terk edeyim hayatında ben varken başka kadınlarla da arkadaş olarak görüşüyor diye
- +1 yıl
Aynen aynen. Yoksa senin bencil kıskanç olmanla hiç alakası yok.
allahım akıl fikir ver :)
04 Yorumla
Soran+1 yılDi mi bence de ona
Soran+1 yılHaklıyım
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence biraz abartmış olabilir misiniz?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirsey yapamasin seni sxer ustune tepiyi vurur
00 Yorumla
+1 yılİftira atarak kızları birbirine düşürerek
00 Yorumla
+1 yılayril ne gerek var boyle seylere
00 Yorumla
+1 yılKimseyle gorusmeni istemiyorum de
010 Yorumla
Soran+1 yılKardeş okumadın mı açıklamayı sence fayda etmiş mi benim herife
- +1 yıl
valla işin çok zor eğer onlarla sıkı arkdssa boxamazsin ki
Soran+1 yılBozmam lazım taktik ver
- +1 yıl
Kızlara ulaşıp acaba kizlarimi uyarsan ondan uzak durursunuz sevinirim diye
- +1 yıl
Anlayislimi bu kızlar acaba
Soran+1 yılKızlara mı de kıskanıyorum diye de diyorsun
- +1 yıl
Evet açık açık de hoşuma gitmiyor sizinle bu kdr samimi olması biraz mesafe koyarsanız sevinirim de
- +1 yıl
O size mesafe koymayi beceremiyor defalarca uyardım siz bana yardımcı olursanız sevinirim de
Soran+1 yılAşırı ters teper bu durum kızlar bir şey demese bile benimki öğrenirse hoplar
- +1 yıl
Mümkünse
+1 yılSenden ayrılır ondan ayrılmaz hiç deneme
01 Yorumla
Soran+1 yılCanıma minnet
Manyak olursun yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılOldum bile
Agizina s*c
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBozmayın
00 Yorumla
+1 yılsaçma
13 Yorumla
Soran+1 yılKıskanmam mı onun yaptıkları mı saçma
- +1 yıl
Onunda bir hayatı var. Senınle diye bunu degıstıremez. Ha bir kız olur ondan hoşlandığını düşünürsün kı kızlar anlar bırbırını bu normal. Sen direk arkadaşlarıyla arasını bozmak istiyorsun.
Soran+1 yılBuna mecbur bıraktı
+1 yılKonuşmayı dene
010 Yorumla
Soran+1 yılTatlım açıklamayı okumadın mı
- +1 yıl
Ozaman nasıl diyim burdan ama agzına ederek basla
Soran+1 yılEttim zaten ama kardeşim deyip duruyor benim arkadaşlarımı da kıskanmıyor kendi çok medeni bir beyefendi
- +1 yıl
Medeniyet değilde neyse, şey olabilir mi canım
Soran+1 yılKdldldldld bence de
- +1 yıl
Bişiler yasadın mı
Soran+1 yılEvet ama bence cinselliğin önemi yok
- +1 yıl
Senin erkek arkadasların sana nasıl
Soran+1 yılNormal
- +1 yıl
Ozaman xok üsteleme
+1 yılKötüsün
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sevgilimin yakın kız arkadaşlarıyla arasını nasıl bozabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler