Kız Arkadaşımı Yakın Arkadaşlarından Kıskanıyorum. Kız arkadaşıma nasıl ders verebilirim?

Merhaba arkadaşlar. Direkt konuya gireceğim. Kız arkadaşımı kardeşim dediği (aynı zamanda benim en yakın arkadaşlarım) kişilerden kıskanıyorum. Bunun nedeni yaptıklarına bir anlam verememektedir. Mesela hergün o arkadaşına mesaj atmasına rağmen ben ona mesaj atmadıkça benimle konuşmuyor, ara sıra arayıp o arkadaşıyla konuşuyor, sınıftayken falan benim yanıma gelmek yerine o kişilerle görüşüyor... Bu arada ben sevgilime güveniyorum ama o kişilere güvenmiyorum ve sevgilinin yaptığı hareketleri saçma buluyorum. Geçenlerde beni bir arkadaşından kıskandığını söyledi. Ayrıca bu kişi benim okulda tanıştığım ilk beş kişiden biri yani çok samimi arkadaşız ve onu kesinlikle kardeşim olarak görüyorum. Kız arkadaşım onunla şakalaşmama ve hep konuşmama anlam veremeyince "Dostluklar geçici, aşk kalıcıdır" diyerek kendimi avuttum ve o zamandan beri bir günaydın bile demedim. Sırf sevgilinin rahat ve mutlu olmasını istediğimden bunu yaptım... Ve geçenlerde sevgilime onu arkadaşlarından kıskandığımı söylediğimde onlar benim kardeşim kendine gel gibisinden şeyler söyledi. Beni sevdiğinden eminim ama yinede bu kadar kıskanmakta haklıyım galiba. Sonuçta ben ona arkadaşlarımla görüşme demiyorum. Ben sadece hareketlerine dikkat etmesini söylüyorum. SİZE SORUM: KIZ ARLADAŞIMA ÖYLE BİR DERS VEREYİM Kİ EMPATİ KURARAK BENİ ANLASIN. PEKİ NE YAPMALIYIM? Okuyanlara ve cevaplayanlara çok teşekkür ediyorum.
Kız Arkadaşımı Yakın Arkadaşlarından Kıskanıyorum. Kız arkadaşıma nasıl ders verebilirim?