Şubatda askere gidicem askerde üniversite okuyabilirmiyim Uzaktan eğitim nasıl oluyor askerde gidebilirmiyim
Cevabın nedir?
Hayır, askerdeyken hiç bir resmi iş yapamazsın. Çünkü askerden Tsk'nın malı oluyorsun ve resmi olarak sadece tsk verilerilerinde var oluyorsun. Askere gidemezsin, sigorta yaptıramazsın, resmi bir işten kazanç sağlayamazsın. Çünkü sen askerde sadece tsk ya göre yaşıyorsun.
05 Yorumla- +1 yıl
acıkogretıme kayıt yaptırır kardesım
Soran+1 yılAnadolu üniversitesinde okuyabiliyormsn
- +1 yıl
evet anadolu unı sının acıkogretım bolumunde okursun
Soran+1 yılTşkler
+1 yılkardesın acıkogretım fakultesını okuyabılırsın. hıc bır sıkıntı olmaz. askerdeyden veya baska bır yerde egıtım hakkı kesınlıkle engellenemez. sadece örgun ogretı. yapamazsın askerdeyken
06 Yorumla
Soran+1 yılAçıköğretim nasıl kayıt olabilirim anadolu üniversitesinimi diyosun yardımcı olursan cok sevinirim
- +1 yıl
evet kardesım. unıversıte sınavına gırıp ordan bellı bır puan aldıktan sonra tercıhler acıldıgı zaman andolu unıversıtesınde hangı bolumu okumak ıstıyorsan tercıh yapıyosun. tercıhın tutarsa ıkamet ettgının ıldekı acıkogretım burosuna gıdıp kayıt yaptırıyorsun
Soran+1 yılBen ygsye gireyim o zmn teşekkür ederim
Soran+1 yılBn anadolu üniversitesini arasama bilgi verirler herhadle
- +1 yıl
rıca ederım kardesım. kesınlıkle gır. eger dort yıllık örgun ogretım kazanamam dıyorsan kesınlıkle acıkogretım yaz bıtır unıversıteyı
Soran+1 yılTşkler
okuyamazsın uzaktan eğitim de olsa haftasonu sınavlar oluyr
05 Yorumla
Soran+1 yılAnadolu üniversitesinden
Soran+1 yılAskerde girebiliriz öyl bir hakkın var sen anadolu üniversitesimi okuyorsun
Soran+1 yılSınavlar için okulalrda girmiyormusun sınava
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Ben doğudaydım o yüzden biraz sınava git gel olayı sıkıntılı olacağından pek denemedim. Zaten ders çalışmaya vakit olmuyordu.
115 Yorumla
Soran+1 yılAnadolu üniversitesindemi gidiyodun
Soran+1 yılAnadolu üniversitesine nasıl kayıt oluyoruz ygsye girmek şartmı
Soran+1 yılAndolu üniversitene 2 ci üniversite olarakda kayıt olunuyor diye biliyorujm
Soran+1 yılAnadolu üniversitesindede düzgün bölüm yok önerebileceğin bölüm varmı?
- +1 yıl
ben felsefe okuyorum 4 yıllık ama bırakmak durumundayım çünkü felsefe de bir iş alanı yok kpss de lisans sınavına girdiğin için baya zor oluyo
Bende bu yıl 2 yıllık ilahiyat ya da foto ve kameramanlık var ikisinden birini seçecem. Kpss de önlisans olarak tercih yaptığından daha fazla seçenek ve şansın oluyor.
iyi karar ver 4 yıllık okumaya vaktin yoksa kesinlikle 2 yıllık tercih et
Soran+1 yılAskerden sonra belediyeye giricem 2 yıllık okuyacam sonra 4 yıllık dikey geçiş düşünüyorum
Soran+1 yılİşte belediyede iş bulabileceğim bölüm olacak işletme geçerli olurmu belediye için
Uzaktan eğitim bölümlerine bakıyorum 3 tane bölüm var bilgisayar programcılığı internet ağ ve mekatronik var
Soran+1 yılBen hem çalışacam hem okuyacabilecem ya anadolu üniversitesi olacak ya da uzaktan eğitim anca
Soran+1 yılTamam teşekkür
+1 yılNeden askerdeyken universite okunmuyor yasal bir duzenlemesi var mi askerlik subesine sordugumda istedigin gibi okuyabilirsin dedi fakat universite kayit dondurman lazim okuyamazsin dedi benim askerde oldugumu nerden bilebilirler ve ogrenseler nasil sikintilad yasarim bilen var mi?
00 Yorumlaolm öyle olmazki tescille askerliği erteletirebilirsinn
03 Yorumla
Soran+1 yılYok gitmem lazım bide anadolu üniversitesi varmış öyle gidebilirmiyim
Soran+1 yılAnadolu üniversitesini ama yılda 3 sınava giriyosun diye biliyorum
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Askerde üniversite okuyabilirmiyim? Yardımcı olanlara çok teşekkür ederim ++?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat