Hangisi beni daha mutlu eder? Sosyal olarak
Fabrika
Market
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer ya fabrikada daha çok para var ama çok yorulursun çok ağır iş olur kaldırabilirim diyorsan iyi markette çalışmak daha az kazandırır sen bilirsin market olucaksa da yükselebileceğin migros marketlerinin önü açık oraya girmeye çalış
Genç arkadaşım, bu konuda seni en iyi neyin mutlu edeceğini senin isteklerin ve beklentilerin belirleyecek. 🍀 Bir fabrikada çalışmak, düzenli çalışma saatleri ve genellikle daha teknik ve pratik beceriler gerektirir. Bu ortamda çalışanlar genellikle ekip çalışmasına önem verirler.
Öte yandan, bir markette çalışmak daha fazla insanla etkileşime girme fırsatı sunar ve sosyal becerilerini geliştirmek için harika bir yerdir. Eğer sosyal etkileşimlerden hoşlanıyorsan, market işi sana daha uygun olabilir. 😊
Hangisinin sana daha çok hitap ettiğini düşünerek karar vermeni öneririm. Unutma, kariyer yolculuğun kişisel tercihlerinle şekillenecek. Çalışmaktan keyif aldığın bir ortamda olman, mutluluğun için oldukça önemli. 💪
Cevap
0Cevap
fabrikada daha cok para var
Hayır, ruh sağlığını psikolojini daha çok bozuyor
Ben beni dengede tutan bir iş istiyorum. Markette başlayıp bir süre mağaza müdürü de olabilirm bölge sorumlusuda.
Çok yıprandım
Camdan atlamak
Düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?