Merhaba arkadaşlar ✨ yarın bir mağazada çalışmaya başlıycam ama özgüvensiz ve iletişim gücüm biraz zayıf özgüvenli gözükmek ve bu ortamda iletişimi güçlendirmek amaçlı verebileceğiniz tavsiyeler var mı? Belki aranızda özgüvensiz ve iletişim gücün zayıfsa neden böyle bir ortamda işe girdin diye düşünenler olucaktır, iletişimi güçlendirmek için girdim bi katkısı olucağını düşünüyorum yorumlarını bekliyorum…💜✨
insanlarla göz teması kurarak konuşmalısın ne çok yakın nede çok uzakta durmalısın konuşurken satılan ürünler hakkında her şeyi bilmelisin öğrenmelisin
İnsanlarla iletişimin güzel olması için önce sosyal medyada konuscan alışcan o kişiye zamanla buluşup yüz yüze konuşmak filan böyle daha etkili oluyor.
gayet iyi olur merak etme ben de içe kapanık asosyal bu insanım ancak çalışmıştım inan bana çalıştıkça acilicaksin , ufak tefek sorunlarla karşılaştığında modun dusebilir ama hiç takma kafana herkese olabilir bunlar umarım hayırlısı olur
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende bilerek bu sektörü seçtim çünkü aşırı asosyal bir insanım ve özgüvensizim dediğiniz gibi umarım bi faydası olur 😊