Sağlık sektöründeyim. Çalışma saatleri çok ağır geliyor iş yeri uzak. Sabah 5.30 larda uyanıyorum 6.30 da evden çıkıyorum 8 de iş başı. 7 de çıkış yapıyorum eve varmak 8.30 sürüyor.
Ve 2 ay sonra hep gece olcam. Yani sabah nöbetten çıktım diyelim ertesi günü akşam 7 de iş başı olcak.
Alanım da da uzun zaman işsiz kaldım. Ama eve geldiğim gibi uyuyakalıyorum namaz vakitlerini bile kaçırmışım uyuduğum için.
Şimdi diyorum ki iyi biri çıkarsa evlenip oturup evde ders falan mı çalışsam kpss? En kötü hayatımda ne olabilir ki boşanırım diyorum. Siz olsanız napardınız? Şimdi tecrübe kazan başka yere geçersin demeyin başka yerleri çok denedim olmadı zaten özel sektörün şartları aynı.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
Yaşadığın zorlukları ve iş hayatının getirdiği yükü çok iyi anlıyorum. Özellikle sağlık sektöründe çalışmak gerçekten emek ve sabır gerektiriyor. Özellikle yoğun çalışma saatleri ve uzak mesafeler eklenince, oldukça yorucu olabiliyor. Ancak evlilik sadece bir kaçış yolu olarak görülmemeli. Evlilik, hayatını daha da karmaşık hale getirebilir çünkü başka bir insanın sorumluluğunu da üstlenmen gerekecek.
KPSS için çalışmak ve kariyerine bu yolla ilerlemek iyi bir plan olabilir. Bu süreçte kendine ve sağlığına dikkat etmeyi ihmal etme. Maddi ve manevi destek arayışına girmek, belki ailen ve arkadaşlarınla daha fazla vakit geçirmek, çözüm arayışını hafifletebilir. Eğer gerçekten evlenmek istiyorsan, bunun kaçış değil, doğru ve anlamlı bir adım olduğundan emin olmanı tavsiye ederim.
Üniversite eğitimine geri dönmek veya başka eğitim olanakları hakkında bilgi almak için de her zaman üniversitelerin, meslek örgütlerinin sağladığı rehberlik hizmetlerinden yararlanabilirsin. Hayatın boyunca karşılaşabileceğin her zorluğu aşacak güce ve kararlılığa sahipsin. 🌟
Unutma, kariyer yolculuğunda sabırlı ve kararlı olman çok önemli. Kendini geliştir, her fırsatı değerlendirmeye çalış. Ve her şeyden önce kendine inan! 💪😊